Skip to content
6 reacties
50 weergaves

geen geïnteresseerde jongens als ik bi ben

Ik val zowel op jongens als op meisjes maar vertel dit meestal niet openlijk omdat ik bang ben dat dit jongens afschrikt. Heb dit jaar ook een nieuwe klas met best veel leuke jongens. Ik wil niet al me kansen vergooien door het openbaar te maken maar wil ook niet verbergen wie ik ben. Zou dit voor jullie jongens een probleem zijn?

16 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik zou er iet zo zeer op af kikken als een meisje bi is.
    Alleen denk ik dat de meeste mensen dat wel een beetje raar vinden.
    Sterker nog ik had bijna een relatie met een meisje dat bi is.
    maar dat bijna heeft met iets anders te maken.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Je kan mensen die vriendelijk/leuk lijken zeker wel laten weten dat je bi bent, maar het is niet iets dat je openlijk hoeft mede te delen. Er is natuurlijk niks mis mee, maar het kan inderdaad voor onwetende mensen klinken als een 'ik sta open voor trio's', wat natuurlijk onzin is, maarja..
    Ik zou zelf wel minstens wat hinten naar biseksualiteit, of laten merken dat je meiden ook aantrekkelijk vind als jij en een jongen elkaar leuk lijken te vinden. Want het is natuurlijk wel iets dat je zou moeten kunnen vertellen, ookal is het niet zó belangrijk, het verbergen is onzin. En als iemand je niet accepteert als je bi bent wil je daar natuurlijk niet pas achter komen als je al in een relatie zit.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat kan inderdaad soms harsh zijn. Al is het honestly altijd beter dan boys en girls die denken dat je voor een trio in bent --" Ik zou het persoonlijk niet meteen openbaar gooien en gewoon op een jongen afstappen die je wel ziet zitten. Als je dan langzaamaan aangeeft dat je bi bent en hij accepteert dat, dan is er geen enkele reden om worried te zijn. Als hij het niet kan of wil accepteren om wat voor reden dan ook, is het het beste hem te laten gaan. Misschien lekt het uit en zijn er andere geïnteresseerden in jou :) In ieder geval veel succes. Lots of love, A

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik val op beide type meiden :) ik zie geen verschil 

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • (Jongen 16) ookal zouden ze het er niet mee eens zijn, je bent wie je bent en iedereen moet je maar accepteren. Maar wat jongen16 ook al zei is dat er misschien ook wel een leuk meisje tussen zit.

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Zelf ben ik homo, maar ik denk dat het inderdaad wat mensen kan afschrikken. Maar sommigen vinden het juist aantrekkelijk, en misschien opent het de deur naar een lesbische relatie. Als je zeker weet dat niemand er iets tegen heeft, kan je gewoon uit de kast komen.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Vriendschap

    Vriendschap

    Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

    Ga naar Join-us.nu over Vriendschap
  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten