Skip to content
14 reacties
177 weergaves

Hoe vraag je verkering?

Hoi, Ik hoop dat vooral meisjes me een goed antwoord geven, want daar ben ik wat meer in de zekerheid Mijn vraag:   Hoe moet je verkering aan en meisje vragen???

12 jaar
12 jaren geleden

14 Reacties

  • Vragen ze dat tegenwoordig nog?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik gevraagd zou worden, zou ik het liefst romantisch willen. Koop een heel klein lief beertje (sleutelhanger) voor haar en geef dit. Als ze dan vraagt waarom ze dat krijgt, zeg je bijvoorbeeld: 'Lieve ....., Ik vind je al een tijdje leuk en hou ervan om bij je te zijn en met je te praten. Zou je mijn vriendin(netje) willen zijn? Nog wat tips: 1. Doe het op een plek waar niemand is. vooral haar beste vriendin niet. 2. Doe het zeker NIET via-via. 3. Ben niet overdreven zeker, dat komt arrogant over. 4. Ook weer niet te zenuwachtig. 5. Zet je liefste glimlach op. 6. Have fun! Veel plezier en suc6!! xxxx

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Eerst gwn ape kijke of se jen leuk vint sn dam gwn vol op de bek nemen

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • ga naar ze toe en zeg: ik vind je heel leuk en wil je me meisje zijn? doe het heel romantisch en kijk diep in haar ogen... een jongen heeft het zo aan me gevraagd en het was heel lief, ik kon niet weigeren :-) veel succes X

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • @Jongen 14 Vraag eerst een beetje aan haar hoe ze over relaties en Jou denkt... Als je nog niet veel app ga dat dan wel doen en steeds meer Geef haar het gevoel dat alles wat ze vertelt jou intresse heeft! word vertrouwelijk met haar en open, durf alle vragen te stellen en te beantwoorden En als ze na alles intresse in jou toont vraag haar dan mee uit en vraag haar verkering!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben hier om Tips te geven, Dus dat ga ik ook doen!

    Tip 1: Wees aardig en niet opdringerig,
    Tip 2: Ga ergens naartoe, Naar het bos of een park!
    Tip 3: Tanden poetsen ;)
    Tip 4:Als ze nee zegt: accepteer het! het is niet het einde van de
    wereld! niet zeuren of je het toch wel wilt

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • I will het vragen maar als ze nee zegt Dan is onze vriendschap verwoest

    HELP!!!

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Probleem

    Ik heb eigenlijk een probleem,
    Ik ben verliefd op men beste vriendin maar ik ben bang als ik het vraag en zij nee zegt dat dat onze vriendschap zou verwoesten.
    HELP!!!!!

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • --

    Als je alleen met hem/haar bent. Pak beide handen vast, niet een maar ze allebei. Kijk diep in zijn/haar ogen en vraag: wil je mijn vriendje zijn? Of wil je me meisje zijn?.


    Veel succes

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • hopelijk helpt het

    ik zat ook in zo'n situatie ik dacht ik moet het gewoon vragen en dat deed ik de volgende dag ook je voelt je eerst heel onzeker maar als je het heb gevraagd dan denk je waarom was ik zo onzeker

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • hm

    Voor de mensen die tussen de 12-15 zitten heb je al antwoord, daarna vraag je het niet echt meer dan komt het vanzelf na een paar leuke avondjes en dan misschien een kus, daarna de vraag hebben we nu wat? zo ja dan heb je een relatie, zo niet nouja dan ben je afgewezen ;)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • -

    op een moment dat jullie alleen zijn naar haar toe lopen en zeggen ik vind je leuk wil je met me?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • .

     vraag het alsjeblieft op een maniet waarop zij er zeker van is dat jij een relatie met je wil en waar zij zekers antwoord op kan geven dat niet vaag kan zijn want anders zit je nog met die vraag, heb ik nou een vriendin of wat?

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • Plan het

     bedenk van te voren wat je gaat zeggen bijvoorbeeld : ''Weetje, eigenlijk vind ik je al een hele lange tijd leuk .. wil je met me?'' vraag het niet via msn ofzo, ook al is dat misschien wel iets wat je sneller durft. En voordat je het vraagt, zou je ook haar hand kunnen vastpakken? ( Als je dat zou durven haha ) vraag het ook op een plaats waar jullie alleen zijn en niemand om jullie heen.

    14 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten