Skip to content
3 reacties
42 weergaves

Mijn verhaal... Plz Reactie... Ik ben gebroken :'(

 Hii ik ben een meisje van 12 en zit in groep 8 voor nog 2 dagen.
Ik ben sinds groep 7 smoor op een nieuwe jongen van m'n klas.
Hij voegde me toe midden groep 7 op msn en we begonnen toen te praten en uiteindelijk zei hij dat hij verliefd op me is.
Maar ik zei nooit dat ik ook op hem was. We praate elke dag en ook bijna de heledag en ik had het echt leuk met em via msn. Ik het echt negeerde hij me best wel omdat hij heel verlegen is. Maar ik vond dat juist zo schattig dus ik zei er niks van. We hebben samen ech leuke dingen meegemaakt en ook best wel romantisch. We hebben ook 1x gezoent ( omdat we doen durf of waarheid deden). Nu zijn we meer dan een jaar verder en hij weet nog steeds niet dat ik op m ben. En ik heb het gevoel alsof hij niet meer op me is omdat hij helemaal niet meer tegen me praat. En omdat hij veranderd is. Hij doet wat stoer de laatste tijd. Maar ik kan hem echt niet vergeten want ik hou van m met heel m'n hart. Ik durf niet te vragen of hij op me is omdat ik denk dat dat niet zo is. Maar ik durf ook niet te zeggen dat ik op hem ben, al voordat ik wist dat hij op mij was. Ik heb nog 2 schooldagen met hem ( maandag en dinsdag) ( Dinsdag gaan we met de klas naar walibi). Dat is dus de laatste dag dat ik hem zie of echt kan spreken denk ik. Omdat we ver van elkaar wonen en dat we allebij naar een andere middelbare gaan is het echt lastig voor me. Ik voel me al heel lang slecht omdat ik weet dat ik m'n grote liefde achter moet laten op m'n basis school.
Ik vind m zo leuk... wat moet ik nou doen?

Help me :'(

12 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • Mijn Verhaal

     Oke, bedankt voor de tips :)

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • Wat denk je zelf

    Als je hem echt leuk vindt moet je actie ondernemen. Dus of via msn het hem vertellen, maar dat is niet zo leuk. Oftewel van de week in Walibi hem vertellen dat je hem heel erg leuk vindt. Succes.

    23 jaar
    12 jaren geleden
  • Zeg het hem

    Hoi meisje van 12, deze situatie heb ik ook een soort gehad, maar dan andersom. Ik was degene die anders ging doen en de jongen zat in jou situatie. Hij heeft uiteindelijk toch tegen me gezegd wat hij voelde voor mij en nu hebben we al een tijdje verkering. Mijn advies is dus: zeg het hem. Het kan heel goed zijn dat hij nog wel verliefd op je is. En als hij dat niet meer is heb je in ieder geval duidelijkheid en kan je er op de middelbare school helemaal voor gaan:) Heel veel succes ermee!

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten