Skip to content
5 reacties
479 weergaves

Ik hoor de hele tijd van mensen dat meiden mij leuk vinden..

Hoi hoi,

Ik krijg (te) vaak te horen dat meiden mijn nummer of insta/snap willen, maar deze meiden zijn vaker een jaar of 15-17 dan 18-20. Ik hoor vaak via via dat deze meiden mij aantrekkelijk vinden.
Nu ben ik 19, soms denk ik: "Waarom zou je mij leuk vinden?". Ik zelf vind mijzelf niet echt heel aantrekkelijk.
Ik wil zeker geen relatie met iemand onder de (19/2+7) 17, liever 18.

Ik ben best wel onzeker over mijn liefdesleven omdat ik in het verleden een hele toxische relatie gehad heb voor 15 maanden. De meid wilde niets maar vond het ook niet leuk als ik een stap wilde maken.. Hier kwam ik echter te laat achter, dus pas na 15 maanden heb ik het uitgemaakt. Nu ben ik vrij en blij.

Hebben meer mensen hier last van, dat random meiden om je nummer vragen?
En wat zal ik antwoorden als ik dit weer eens te horen krijg? Meestal negeer ik het, maar dat is ook niet de juiste oplossing volgens mij

Groetjes,
Ps: aub niet mijn nummer of instagram/snapchat vragen, die geef ik toch niet, wegens privacyredenen.

19 jaar
1 maand geleden

5 Reacties

  • @j21, er zijn er een paar maar zo gelijk uit mijn hoofd : Red Li. Een Chinese meid die random leuke jongens aanschiet op straat hoe handsome en sexy ze hun vindt en of ze hun nummer krijgt. Die reageren dan altijd overrompeld en verlegen. Op zich best grappige filmpjes maar het is natuurlijk wat anders wanneer je dit zoals bij TS ook in het echte leven overkomt.

    22 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen22@ echt waar? Ik heb die filmpjes nog nooit voorbij zien komen op TikTok. Hoe heet precies? Dan kan ik het even opzoeken

    21 jaar
    1 maand geleden
  • TS 19@ Ik ken je niet. Maar je lijkt mij echt een lieve en goede jongen. Je zegt dat jezelf niet erg aantrekkelijk vind maar misschien vinden meiden je ook leuk vanwege je gedrag en je uitstraling (charisma). Knap zijn, zit niet alleen in je uiterlijk he. Maar ook in je gedrag. Dat vergeten veel mensen. Je gedrag en karakter maakt een mens ook nog knap. Heb je weleens mooie meiden gezien die heel arrogant, verwaand of onbeschoft zijn? Het maakt hun meteen een stuk onaantrekkelijker, tenminste dat vind ik. Ik heb dan nog liever een meisje die er matig-redelijk uit ziet en een lieve uitstraling en rustige heeft. Wel is het jammer voor jou dat meer jonge meiden op je vallen. Maar ik denk dat er ook genoeg van jouw leeftijd op je vallen, alleen misschien vallen ze niet op bij jou, of vertellen ze het niet aan jou enz. Ik vind trouwens heel rot voor je dat je in een toxische relatie heb gezeten. Maar ik ben wel blij dat je eruit bent, zulke relaties verpesten alleen jezelf beeld en eigenwaarde. Even twee vragen zo tussendoor heb je al weleens een relatie gehad en heb je al seks gehad of niet? Seks hebben verhoogd ook je zelfwaarde en eigenwaarde. Maar het beste is eerst de juiste persoon vinden. En nogmaals ik ken je niet, maar je lijkt mij een aardige en lieve gast dus genoeg meiden zullen jou willen.

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Dit komt veel op mijn fyp op TikTok. Weer zo’n domme trend. Ik weet niet waar allemaal nog goed aan doen qua liefde. Vroeger was alles nog met liefdesbrieven maar dat is tegenwoordig ver te zoeken.

    19 jaar
    1 maand geleden
  • Dat leren ze van TikTok. Daar staan honderden filmpjes van geile opdringerige meiden die op straat random guys lastigvallen. Alweer een van die verdomde TikTok trends. Waar gaan we naar toe?

    22 jaar
    1 maand geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten