Skip to content
3 reacties
503 weergaves

Vind hij mij leuk?

Ik vind iemand van mijn leerjaar leuk alleen heb geen les met hem. Ik leerde hem beter kennen toen we in de bus 10 uur terug aan het rijden waren vanuit Duitsland. Dat was buitenland reis van school. Hij wilde mij helpen om voorin bij het raam te zitten aangezien ik wagen ziek ben en daar al andere jongens zaten die ook wagen ziek zijn. Maar hij wilde heel graag dat ik daar mocht zitten. Uiteindelijk niet gelukt maar het ging wel goed met mij. We hebben samen beetje gekletst en gelachen om dingen en hij vroeg echt random vragen. Hij vroeg ook of ik nog geslapen had aangezien het een nacht rit was en hij had door dat het mij niet lukte om te slapen. Hij vroeg of die ook wat uit mijn bidon mocht drinken en dat mocht van mij. Toen we aankwamen liet hij mij voor bij t uitstappen. Ja sorry dat ik zo op detail ga ??. Daarna was het meteen vakantie en heeft hij mij gevolgd op insta en like spam gegeven en hij voegde mij toe op snap. Hij reageert altijd terug op mijn gn snaps. Op school heb ik hem verder nog niet gesproken omdat ik geen les met hem heb. Maar vind hij mij denk je leuk of is het gewoon een kennis ofz?

17 jaar
1 jaar geleden

3 Reacties

  • Eerlijk gezegd denk ik dat deze jongen jou wel heel leuk vindt, meer dan gewoon leuk, zeg maar. Probeer vooral ook live met hem in contact te komen, misschien bij een schoolfeest of een andere gelegenheid. Misschien ook leuk om een keertje ergens met hem iets te gaan drinken. Hij is wel heel hoffelijk naar jou toe, dat zou mij wel aanspreken.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Het lijkt erop dat deze persoon meer dan alleen een kennis voor je kan zijn. De manier waarop hij zich gedroeg tijdens de busreis en zijn interactie met jou op sociale media suggereert dat hij mogelijk geïnteresseerd is. Het feit dat hij jou volgde op Instagram, je snaps beantwoordt en zelfs like spam geeft, kan wijzen op een zekere interesse in jou. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met het aannemen van zulke dingen zonder directe communicatie. Probeer een manier te vinden om met hem te praten op school, misschien door gemeenschappelijke vrienden of andere gelegenheden. Dit zal je helpen om meer te weten te komen over zijn gevoelens en intenties. Onthoud dat het altijd het beste is om open en eerlijk te communiceren om duidelijkheid te krijgen. Veel succes!

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dat is vind ik leuk gedrag en op die leeftijd is day vaak niet vriendschappelijk nee

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten