Skip to content
5 reacties
590 weergaves

Boos om verleden ?

Ik ben sinds juni 2022 samen met mijn vriend. Ofja we begonnen toen net met praten. In augustus 2022 stuurde hij naar een vriend dat hij op een festival stond met allemaal geile wijven, wij waren wel al toen 2 maanden niet officieel maar wel aan het praten. Ik zag dit appje net pas in zijn telefoon is het raar dat ik hierover gekwetst ben? Of stel ik me aan omdat dit was toen we nog niet officieel waren en lang geleden is?

18 jaar
1 jaar geleden

5 Reacties

  • Je hoeft je niet schuldig te voelen.. iets wat je in het verleden hebt mee gemaakt of hebt gelezen... dat is wel even schrikken.. misschien weet hij het niet meer of durfde hij je dit niet te vertellen. anyways je bent gekwetst dus fijn dat je het al deeld

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap dat jij je gekwetst voelt, het voelt ook gek om zo iets te lezen.. Maar als hij niks met een andere meid heeft gedaan is het gewoon mannen Praat. Ik zelf ga ook naar feesten en daar lopen ook zo gezegd “geile wijven” maar dit is ook meer beetje praten en klote met vrienden.

    Ik ga er ook van uit dat jij met vriendinnen ook wel eens zit van “ohh die is echt lekker, daar wil ik wel een beschuitje mee eten”

    Zo heeft iedereen zijn ding het belangrijkste is dat je geen geheimen hebt voor elkaar en elkaar vertrouwt en dingen bespreekbaar houd dan komt alles goed

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • J22, nou is het ook niet de bedoeling dat je naar andere (geile) wijven op de festival iets mee gaat doen terwijl je een relatie hebt (of wat voor vorm van 'cheaten' dan ook).. Dan snap ik wel dat TS zich zo voelt, al is zijn telefoon door zoeken om naar alles te kijken ook geen goede manier of reactie.

    Tenzij zij officeel nog geen relatie hebben is het dan niet zo groot probleem om aanwezig te zijn bij bepaalde meiden op het festival.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Maar TS toch, jouw vriend deed toch niets fout? Wat is er verkeerd om een vriend te appen dat je op een festival staat tussen de geile wijven? Ook nu jullie 'officieel' een stel zijn moet hij dit gewoon kunnen blijven doen. Vrije meningsuiting weet je wel? En je controleert ook nog zijn telefoon en zijn app-verkeer? Tja sorry hoor, maar geen enkele jongen wil dit. Als je niet bij draait, zal jullie relatie niet lang duren ben ik bang.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Niets aan de hand zelfs beter dan dat. Het feit dat hij het niet gewist heeft betekent dat hij er zelf geen geheim mee heeft.
    De taal is jongenstaal.

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten