Skip to content
7 reacties
821 weergaves

Meisje is verliefd op mij

De vriendin van mijn beste vriend zijn liefje is verliefd op mij.
Heb haar al enkele keren gezien toen we gingen zwemmen en nu sinds de vakantie app wij wel eens naar elkaar ze is eigelijk best wel grappig en leuk..
Nu stuurt ze ook x naar mij dus denk wel dat ze verliefd is op mij maar ik heb nog nooit liefje gehad moeten we dan tongen als ik wil aanmaken heb dat nog nooit gedaan.
iK was in het begin dat we app niet echt verliefd op haar al is het wel een mooi meisje van 12 j
Als ze het vraagt zou ik ja zeggen en kan ik dan wel nog verliefd worden op haar.
Heb vorig jaar een trauma meegemaakt met een opvoeder moet ik haar dit dan vertellen en denk dat daardoor ook wel beetje bang ben om zelf aan haar te vragen

12 jaar
1 jaar geleden

7 Reacties

  • Jongen 12, als je verkering met een meisje wilt, dan kun je dat gerust zeggen.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • TS. Ga gewoon eerst samen wat leuke dingen doen. Zoenen is niet het eerste waar je aan moet denken. En wat betreft je ervaringen met die opvoeder: als je iemand hebt waar je echt langere tijd wat mee wilt en misschien je verdere leven mee wilt samen zijn dan is er nog tijd genoeg om zoiets te vertellen. Als jouw ervaringen je tegenhouden om seks te hebben is er nog tijd genoeg om het dan te vertellen. Succes.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is niet de vriendin van mijn beste vriend . Maar een vriendin van haar .
    Hebben gisteren avond weer app toen ik al in mijn bed lag en vanmorgen ook al ze lijkt mij echt wel cool .
    Het is niet zo 1 keer een berichtje met een x ze heeft al gezegd dat mooie ogen heb
    Hebben nu morgen afgesproken om samen te gaan zwemmen

    12 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey, dag A,

    neen, tongen is misschien nog wat vroeg. Houd het om te beginnen maar eens bij gewoon wat zoentjes geven. Tenzij zij zelf onmiddellijk zover wilt gaan natuurlijk :-) .
    Rustig aan in het begin, en dan voelt ge alletwee wel wat op dat moment kan en wat niet kan.

    Wat die opvoeder betreft: neen, dat moet ge niet vertellen. Niet nu in ieder geval. Laat dat maar wachten tot veel later, als jullie al echt een koppeltje zijn.

    Succes :-) !

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi, Als jij dat meisje leuk vind moet je gw vk nemen. Jij vind dat meisje toch ook leuk???? Je hoeft niet te tongen ofzo de eerste keer. Mr later kan dat wel. Doei

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Je moet helemaal niks, volg je eigen gevoel

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik moet eerlijk zeggen dat ik weinig snap van je verhaal. Er zit weinig structuur in. En heb je nog een vraag, wil je advies? Of gewoon even je verhaal kwijt?
    Ik krijg een beetje het gevoel dat je veel te veel doordenkt. Een meisje stuurt je een x na een appje en jij gaat ervan uit dat ze verliefd is. Het zou natuurlijk best kunnen, maar op basis van alleen een x kun je dat volgens mij niet zeggen. Dan doen volgens mij meer meiden, ook al zijn ze niet verliefd. Als ik het goed begrijp is dat meisje het vriendinnetje van je beste vriend? In dat geval zou ik zelf niks gaan ondernemen met haar, als je wil dat je beste vriend je beste vriend blijft.
    Mocht het zover komen dat je verkering krijgt, hoef je natuurlijk niks te doen wat je niet wil doen. Zolang jij er nog niet aan toe bent hoef je niet te tongzoenen en hoef je ook niet over je trauma te vertellen (zij hoeft dus ook niks te doen wat zij niet wil).

    16 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten