Skip to content
12 reacties
764 weergaves

Meisje reageert pas na een dag

Ik heb vorige week een dm gestuurd op Instagram naar een meisje die ik al een tijdje leuk vond. Ze reageert steeds pas na ongeveer 24 uur. Ze reageert wel uitgebereid op mijn vragen en stelt ook veel vragen aan mij. Ze gebruikt ook veel emojis. Vindt ze me leuk of juist niet?

17 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • 24 uur is echt niet zo een lange tijd hoor. Ik zie berichten ook niet altijd binnen de paar uur. Misschien is ze gewoon een wat minder verbonden type. Van jouw beschrijving alleen kunnen wij niets afleiden. Wij kennen jou niet, kennen die berichten niet en kennen het meisje ook niet.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij staan Instagram notifications uit, want ik vind ze meestal super irritant. Crap zoals X die me niet boeit heeft een nieuw verhaal geplaatst, niet zo zeer DMs, maar die zie ik volgens mij ook niet meer tenzij ik de app open. Misschien is dat het gewoon? Sommige mensen hebben wel wat beters te doen dan de hele dag bezig met Instram ;)

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, j17 geeft aan dat je geduld moet hebben. Jij legt meteen een verband dat als er niet snel gereageerd wordt ze jou niet leuk vind. Dat kun je domweg niet zeggen, want alleen zij kan hier het antwoord op geven. Je kunt wel speculeren, maar daar kom je niet verder mee. Dus nogmaals, neem de tijd en als je haar beter hebt leren kennen kun je haar altijd vragen! Succes

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor ts, ik ben bang dat niemand hier je zal kunnen vertellen wat de reden is dat ze pas na enige tijd reageert. Als ik voor mezelf zou praten dan zou ik langer over mijn antwoord doen als ik met wat ik schrijf een bepaalde indruk wil maken. Maar welke indruk dat is zul je zelf moeten achterhalen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan de andere 17 jarige, ik ben niet ongeduldig en vlgns snap je mijn punt niet. Mijn vraag was: ze wacht heel lang met reageren is dit een teken dat ze me niet leuk vindt of niet? Het heeft niks met geduld te maken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Andere 17 jarige, geduld is een schone zaak zeiden ze vroeger, fuck jezelf niet zo op en eis niet dat je alla minuut een antwoord moet krijgen!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor degene die mij ongeduldig vond. 100 jaar geleden kon je niet sneller reageren en nu is het een bewust keuze, dus waarom maakt ze die keuze is mijn vraag.

    Voor degene die zegt dat ik dit hier al vaker heb geplaats, ja dat klopt, komt omdat ik dacht dat de post verwijdert was, omdat ik via mijn mail die melding kreeg als ik naar de discussie wilde gaan. Daarom had ik het nog een keer geplaatst. Verder bedankt voor je advies.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is niet omdat dit soort van topics hier 50 keer instaat dat jullie ts zo moeten aanvallen... Ik begrijp hem wel

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ten eerste: hoe vaak ga je dit onderwerp nog plaatsen? Je bent hier al net zo ongeduldig dat je geen antwoorden krijgt als naar haar toe. Begin met te accepteren dat het zo is. En er kunnen talloze redenen zijn waarom ze pas later reageert. Misschien zit ze niet de hele dag op socials, of misschien is een vriendje op dit moment niet haar hoogste prioriteit. Het kan ook zijn dat ze goed wil nadenken over haar antwoord. Misschien om bij jou in een goed blaadje te komen, maar misschien ook wel om de boot af te houden. Of ze test je uit of je genoeg moeite voor haar wilt doen en dat geduld kunt opbrengen. Onmogelijk dus om te zeggen of het positief of negatief is. Houd het dus leuk, maar kom ook een beetje to the point wat je van haar wilt. Als je elkaar uit blijft horen over van alles en nog wat en het blijkt er niet in te zitten heb je aan al die informatie ook niets meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb toch wat geduld, zenuwpees. Honderd jaar geleden ging alles per brief en duurde het weken voor je antwoord kreeg. En kan je niets afleiden uit haar keuze van emojis?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Door die vragen gaat ze wrs achterhalen of ze jou ook kan leuk vinden. Dat ze laat reageren heb ik ook al gehad.... Niks aan te doen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen idee of ze hard to get doet, je vergeet tussendoor, alleen de aandacht leuk vind of iets anders vraag haar uit

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten