Skip to content
6 reacties
747 weergaves

Verliefd op een oudere man

Ik ben verliefd op iemand in de 30 denk ik. Hij heeft al een vriendin en een dochter. Ik weet dat het niks kan worden. Maar ik speel vaak spelletjes met zijn dochter, gewoon vriendschappelijk hoor. Maar ik wil hem eigenlijk beter leren kennen. Omdat ik met zijn dochter speel maar eigenlijk vooral omdat ik verliefd ben op hem. Ik weet echt niet wat ik moet doen..

14 jaar
2 jaren geleden

6 Reacties

  • Geen vrienden worden dat is ook zot, vriendschap daar is die man niet voor (plus je bent verliefd dus je insteek blijft fout want je zoekt gewoon toenadering). Hele andere levensfase zit je plus als je vriendinnen bent met dochter en die is van jouw leefstijd zal hij flink achterin de 30 zijn maar 40er kan ook.

    Dat gezwets van anders dan zou hij zijn gezin verlaten, voor jou zeker een pubermeisje die intellectueel en qua levenservaring niks te bieden heeft op hetzelfde niveau. Laat dit, spreek niet meer af bij die vriendin thuis je moet dit omgezonde gevoel lozen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil niet stoken tussen hun familie. En ik zal proberen niks raars te zeggen ofzo. Maar zijn dochter en ik zijn wel hecht geworden. Dus ik weet niet of het zo slim is om zijn dochter niet meer te zien.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Probeer afleiding te gaan zoeken, ga op zoek naar jongens van jouw eigen leeftijd. Het is ff kut en pittig om iemand los te laten maar het went, langzaamaan gaan je gevoelens weg. Probeer het contact ook te minimaliseren, ook met de dochter. Anders kom je er nooit overheen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • "Maar ik wil hem eigenlijk beter leren kennen"

    NIET doen gaan stoken in een gezin is verachtelijk, als jouw puber hormonen je de baas zijn beter ook niet met de dochter omgaan zodat je uit die bubbel komt. Hoe is jouw jeugd en familie, kom of kwam je iets tekort dat je zulke gevoelens hebt?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier de maker van de post. Ik weet heel goed dat het niks kan worden hoor. En nee, ik wil zijn vriendin niet worden. Want anders zou hij zijn vriendin in de steek moeten laten. En er is een te groot leeftijdsverschil. Ik wil eigenlijk gewoon vrienden met hem zijn.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste meid, Die verliefdheid kan helemaal niets worden, dat snap je toch wel! Waarschijnlijk heeft die man daar helemaal geen behoefte aan, jij bent veel te jong voor een volwassen man. Bovendien, wat had jij gedacht? Dat hij jou als vriendinnetje er bij zou nemen of wil je dat hij zijn vrouw en kind in de steek laat?
    Tussen jou en die man kan er geen volwassen relatie zijn. Wat gaan jullie samen doen? Gezellig naar de film? Naar Mc Donalds een happy meal doen? Er zijn vast wel leuke jongens die veel beter bij jou passen.
    Als jij je op gaat dringen bij die man en hij gaat er op in dan kan dat hele vervelende gevolgen hebben voor iedereen ook voor jou. Dromen mag altijd, maar sommige dromen kunnen beter dromen blijven. Jij wordt vast nog heel vaak verliefd. Soms werkt het en soms niet. Dit gaat niet werken.

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten