Skip to content
15 reacties
685 weergaves

Vreselijk ruzie met een jongen en nu mag ik hem wel

Hij reed me tegen de grond terwijl mijn lichtje groen was. Zei nog dat ik uit mijn doppen moest kijken ook. Dus ik lul, klootzak hufter. Eindelijk gaf hij wel toe dat het zijn schuld was. Vanmorgen kwam jij over de schade praten want mijn iphone was gepletterd en broek gescheurd. Hij was eigenlijk heel leuk en vroeg veel. Vertelde ook over zichzelf. Ben ik nu verkeerd bezig?

18 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Haha, toen ik dat schreef nog een paat uur j22. Leuk dat je er op terugkwam. Hij doet wiskunde en heeft de kans uitgerekend dat ik daar liep en hij daar fietste en ook nog tegen mij op knalde en niet een ander. Doodeng dat had zo mis kunnen gaan en dan hadden we elkaar niet gehad.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • En...?? Hoe lang heb je 'het' nog gehouden, of nog steeds? Die knopen moeten er inmiddels toch wel vanzelf afspringen door die dagelijkse druk. haha.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts. Ik had uren geleden al op je gereageerd j22, maar dat lijkt zoek. Het rustig gaat niet zo om seks, maar dat ik niet van helemaal alleen ineens een stel wil worden. Seks is daar wel een deel van.

    Leuk geschreven j19, maar je hebt gelijk zo was het helemaal.
    Die knoop vinden we wel hoor, dat is de reden niet van het rustig aan doen. Het is ook niet dat ik niet erg graag wil en met een jongen waar ik minder voor voel was het allang gebeurd. Ik ben met hem heel erg voorzichtig noem het verliefd.
    Maar goed, lang houden we het niet meer.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wordt wakker TS, je plaatste dit bij verliefd, dat dacht je dus al. Hij is dat duidelijk ook. Hij krijgt een stijve bij je, dat vindt je prima, jij zit te soppen in je broekje en zegt dat tegen hem.(iets netter).
    Dat is toch jezelf in de weg zitten? Kunnen jullie de knoop van je broek niet vinden om die uit te doen? Ga lekker los.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel goeie instelling van je denk ik. Een jongen is vaak teveel op seks gericht en moet leren het rustig aan te doen, hoewel ik tegenwoordig merk dat veel meiden daar toch ook moeite mee hebben. Toch is een beetje temporiseren goed voor beiden, zodat er ook nog nagedacht wordt en er dan ook met elkaar gepraat wordt. Goeie zaak lijkt mij.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts. Ja die groeide het hardst j22. Normaal voor een jongen. Ik werd ook opgewonden van hem en daar ben ik eerlijk over, maar toch rustig aan. Niet elke dag samen, ik heb ook vriendinnen waar ik tijd voor nodig heb.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan hij ook 'rustig aan' doen of kan hij het groeien niet stoppen....?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts. Ik ben niet flauw gebleven j22. Hij heeft alles nu gezien . Plekken zijn bijna weg. En ja er is wat gegroeid, maar ik doe rustig aan.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Flauw zeg! Wie weet wat er door groeit tussen jullie.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Op mijn linker been en bil j19, die laatste heb ik niet laten zien.
    Je hebt gelijk j20 er zijn verschillende types jongens en hij zit aan de goed kant. Dat laatste kunnen ze net als jij allemaal verzinnen, lief bedoeld, maar gaat niet door ;-)

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Lijkt me een goeie jongen. Hij heeft alvast niet geprobeerd zijn verantwoordelijkheid te ontlopen. Meer dan de helft kijkt ff rond of er getuigen zijn en zijn die er niet dan gaan ze er vandoor. Als je hem ziet zitten, zou je kunnen hem jouw wondje en de blauwe plekken laten verzorgen. Soortvan taakstraf, zeg maar ;-)

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha, misschien wordt het wat en dan vragen ze aan je....wat waren de eerste woorden die je tegen hem zei...hufter, klootzak, lul....leuk toch.
    Trouwens, waar zitten die blauwe plekken?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou bedankt voor jullie waarschuwingen. Die zijn natuurlijk waar. Het is wel precies mijn type. Best serieus en heel natuurlijk en spontaan. Ja en ik ga normaal ook nooit zo te keer tegen iemand als toen, o wat was ik laaiend boos. Ik heb hem ook mijn wond(je);en blauwe plekken laten zien en dat vond hij heel erg dat hij dat op zijn geweten had, maar zijn ogen dwaalden wel af. Het blijft natuurlijk een jongen, ik heb ook niet alleen naar zijn leuke gezicht gekeken. We moeten niet denken dat we heilig zijn. Zijn verzekering geeft vermoedelijk maar weinig voor de iphone, maar hij plust bij dat ik weer eenzelfde heb. Het heeft nogal wat gedoe, maar ok dan leer ik hem beter kennen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jij doet niks verkeerd maar hopelijk doet hij niet leuk om zo onder het vergoeden van de schade uit te komen

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee niet verkeerd. Je hebt het bij verliefd gezet dus ik neem aan dat je hem ook aantrekkelijk vindt. Ik zou wel zorgen dat hij eerst alles vergoedt, dan staan jullie weer gelijk.Vergeet niet dat hij je toen wel probeerde te overdonderen.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten