Skip to content
8 reacties
717 weergaves

Initiatief tonen.

Heyy,
Ik heb een crush op een jongen en al het initiatief komt van hem (appen/bellen) Nu lees ik vaak dat jongens het een afknapper vinden als al het initiatief van hem moet komen. Maar ik ben best onzeker, ik wil ook wel een keer uit mezelf appen, of hem een keer bellen. Ik durf het gewoon niet. Ik ben bang dat ik hem stoor. Ik wil ooo initiatief tonen. Hoe moet ik dat doen?
x A

15 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Probeer het gewoon een keer

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou ook een jongen niet durven bellen...

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • "Nu lees ik vaak dat jongens het een afknapper vinden als al het initiatief van hem moet komen." Dit klopt zeker. We leven onderhand in 2021. Vrouwen mogen wat mij betreft ook wel eens moeite doen ipv steeds op de jongens afwachten en dan boos worden als het niks wordt omdat die jongen niks doet.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey j20,
    Dus jij denkt dat hij verliefd op me is? Het is niet zo dat hij me iedere dag appt en belt, maar wel een paar keer in de week. Ik wil hem zo graag een keer bellen, alleen ik ben gewoon te bang. Ik heb ooit 1x met hem afgesproken en dat was ook voor een schoolproject. Dat was heel gezellig. Mijn ouders mogen hem niet zo. Ik zou graag nog eens afspreken. Ik zie hem nu in coronatijd bijna nooit meer, alle lessen zijn online.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het wel leuk vinden als een meid mij spontaan zou bellen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon een keer doen, wees niet bang. Als het niets is, is het 1x en nooit meer. Heb liever spijt van iets dat je wel hebt gedaan, dan van iets wat je niet hebt gedaan.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste meid, Je zegt dat jij een crush hebt op die jongen en hij zoekt ook steeds contact met jou. Dan mag je toch zeggen dat jullie op z'n minst een beetje verliefd op elkaar zijn!
    Iemand die warme gevoelens voor je heeft die stoor je nooit als je belt op appt, dus ga gerust je gang. Misschien als alles steeds van zijn kant moet komen en nooit eens van jou dan gaat hij straks nog denken dat je niet zo veel voor hem voelt.

    het kan zijn dat hij dingen doet met vrienden of net naar de tv zit te kijken of zo iets en dat het niet echt goed uitkomt, maar daar trekt hij zich ook niets van aan, dus waarom jij wel? Zit er een bepaalt patroon in de tijdstippen waarop hij belt of appt? Dat zijn blijkbaar de momenten dat het hem goed uitkomt. Misschien kan jij op zo'n moment bellen en ben je hem dan net voor.

    Doen jullie wel eens iets samen, ontmoet je hem dus ook regelmatig in het echt? Misschien is er iets waar je zin in hebt om met hem te doen en kun je daar eens over bellen. Elkaar alleen maar via de telefoon ontmoeten is erg saai, zo gaat het echte vuur nooit branden!

    Wat jongens een afknapper vinden is dat meisjes hem achter de kont aan zitten omdat zij hem leuker vinden dan hij haar en zich aan hem opdringen. Stalken dus, dat vindt niemand leuk, maar jij doet dat niet als je alleen maar af en toe eens het initiatief neemt.
    Zorg er voor dat je iets concreets hebt waar je graag met hem over wil praten en bel hem dan.
    Lovers bellen elkaar ook wel eens tegen bedtijd om elkaar welterusten te wensen en wat virtuele kusjes uit te wisselen. Zou je dat misschien durven? Zeg dat je aan hem dacht en hem nog even wilde horen. Zeg maar dat je van hem gaat dromen, misschien gaat hij dan van jou dromen.

    Niet bang zijn, gewoon een keer doen. Vindt hij echt wel leuk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Mja, dat klopt wel voor een groot stuk. Geen afknapper maar best ff slikken wanneer je als jongen plots zo overrompeld wordt. Maar meisjes die zelf een move maken, doen dat meestal zo subtiel dat wij het niet door hebben. Daar ben ik inmiddels wel achter. De hele kunst is een jongen te laten geloven dat hij de touwtjes in handen heeft. En dat kunnen jullie ongelooflijk goed. En daarom zijn jullie zulke goddelijke wezens.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten