Skip to content
9 reacties
548 weergaves

Heel erg verliefd,vindt hij me ook leuk?

Hi, lol ik had dit eerst gezet bij 'Op Jezelf' terwijl het hier moest ma ok lmao nvm. Dusssssssssss…ik ben verliefd op (laten we hem even J noemen shall we?). Ik ben dus verliefd op J. Maar heb echt geen idee als hij mij oook leuk vindt. We kunnen wel goed lachen maar soms is hij echt een bitch ofzo. : Deze maandag : "Ik was dus onderweg naar de schoolpoort, dan rent hij naar me toe en gaat langs me lopen en begint tegen me te praten. Van het moment dat we bij zn vrienden komen gaat hij snel weg van mij."
Dinsdag : "Hij liep "perongeluk" tegen me op, zij toen f*ck you (iedereen scheldt altijd tegen elkaar idk why excely), ik zei : en ik vindt jou ook lief (normaal zeg ik love you to maar das beetje awkward om te zegge) Hij zei : "Ik vindt jou nii lief,ik haat jou"

11 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Vraag: "Kunnen we een keer serieus samenzijn, dan zoals het nu gaat? Ik wil het graag. Echt!" Maar jongens zijn nog heel speels en weten niet hoe het hoort. Hoe zie jij een romantisch samenzijn met hem? Wel/niet zoenen? Mag hij je aanraken? Of is samenzijn voldoende voor jou?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap niet hoe je een jongen leuk kan vinden als hij zo tegen je doet. Het is normaal dat jongens je een beetje plagen wanneer ze je leuk vinden, maar ze zullen niet zo snel zeggen dat ze je haten. Ik vraag me daarom ook af of hij je überhaupt wel leuk vindt. Als je hem echt heel erg leuk vindt, zal ik als ik jou was eerst vrienden met hem worden. Ga eens een gesprekje met hem aan of spreek is een keertje met hem af. Wanneer de scholen weer open zijn kan je bijvoorbeeld met hem gaan voetballen of gewoon met hem op het schoolplein hangen. Dan moet je ook niet gelijk I love you zeggen, maar gewoon een leuk gesprekje met hem aan gaan. Wanneer je een leuke band met hem opgebouwd, kan je hem vertellen dat je hem leuk vindt en vragen of hij jou ook leuk vindt. Ik hoop dat het zo lukt! Veel succes! :)

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Op die leeftijd zijn de meeste jongens zo. De liefde moet van hun kant komen en als ze iemand anders ff leuk vinden maken ze het zomaar uit. De volgende jaren voor je gaat er seks bij komen. Jongens beginnen een relatie met een meisje voor nudes en seks. Als ze die hebben maken ze het gwn uit en sommige jongens gooien die foto's gwn online. Daarmee zien de meeste meisjes de goede jongens niet meer staan. Daardoor heb ik nog nooit een vriendin gehad :'(

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16 Haha thanx kzal iemand vragen dat te doen. Thnk you!! :) Ohh nd btw wdym whit hinderlijk??

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Gurllll ik heb niet zo veel verstand hiervan hoor.... maar ik probeer je wel te helpen (hopelijk goed) Oke Uhm die boy doet zegmaar hinderlijk tegen je toch dus of hij vind je leuk of hij je gwn hinderlijk.... wat je ook kan doen is een vriendin vragen om het te vragen aan hem en dan niet “vind je haar leuk” nee gwn als in zeg heb je interesses? Niemand weet..... sorry voor deze crack ass antwoord ik dacht ik probeer het 😂

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Iemand nog tips?

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • :( Dat durf ik echt never nooit :(

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Het weten dat kunnen wij niet, hij vind je wel interessant maar op wat voor manier geen idee zal je och echt moeten vragen zelf en dan niet door I love you te zeggen maar gewoon vragen Vind jij mij leuk in het Nederlands.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan iemand please antwoorden?!
    Grtje xXx

    11 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten