Skip to content
5 reacties
592 weergaves

Voorbereiden

Ik ben stapel verliefd op een meisje uit mijn klas en wil haar graag verkering vragen (na de vakantie) Heeft iemand tips hoe ik me erop voor kan bereiden dat ze me afwijst maar dat ik ook zelfverzekerd (blijf?)

13 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Ts hier. Ik ben er nu waarschijnlijk op voorbereid. Maar ik durf haar niet te vragen Iemand tips? Ps ik heb moeite met mensen aanspreken, ook bij gewone vrienden

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @j22 Ja ik moet haar gewoon aanspreken maar dat zeg ik nu al (wat zal het zijn?) Iets van 2/3 maanden. Wat ook niet meewerkt is dat ik nog niet (zeker) weet of zij mij dus leuk vindt. Bedankt voor je reactie want nu zie ik het ook van een andere kant en dat had ik nog niet bedacht ;) Groet, TS

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Oei oei oei beste kerel, nog niet eens verkering en nu al een slechte beurt gemaakt. Als je nog wat wil bereiken dan ben ik bang dat dat doosje chocolaatjes als cadeautje een iets luxere uitvoering zal moeten worden.
    Dat meisje heeft natuurlijk gelijk, verkering en vriendschap dat regel je niet via chat berichtjes.
    Je kunt nu nog maar een ding doen en dat is naar haar toegaan en zeggen dat ze gelijk heeft dat het heel slap van je was en zeggen dat je er spijt van hebt. Mensen die om elkaar geven willen elkaar zien en aanraken. Van aangeraakt worden en aanraken, vrijen dus, ga je je blij voelen omdat er dan gelukshormonen worden aangemaakt.
    Meisjes willen dat hun vriend teder en lief is aan de ene kant en stoer en sterk aan de andere kant. Slap chat gedoe past daar niet bij. Ik begrijp dat je het eng vindt, maar probeer sterk te zijn en je verlegenheid te overwinnen. Ze praat tegen je en ze zegt wat haar niet bevalt, dus ik denk dat ze toch wel in jou geinteresseerd is. Succes!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier @j22 bedankt voor je reactie. We hebben al wel redelijk wat contact en zij (de hele klas) weet eigenlijk al dat ik haar leuk vindt. In de zomervakantie hadden we heel veel contact en had ik ook het idee dat zij mij echt leuk vindt, na het gesprek dat we vandaag hadden weet ik dat niet meer zo zeker. (We chatten veel omdat ik het niet durf/te nerveus ben om in real live met haar te praten en dat vond ze laf van me ze stuurde zo van iedereen zoekt gewoon in real life contact maar jij doet dat niet.) Maar heel erg bedankt voor je advies ik zal er zeker over nadenken.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste verliefde jongen, Je weet, bij verliefdheid moet het van twee kanten komen, maar als ze jou wel aardig vindt dan wil ze misschien wel iets met je zonder dat het nu gelijke een vurige romance hoeft te worden.
    Wat ben je van plan? Gelijk je liefde verklaren of gewoon zeggen dat je haar wel leuk vindt en vrienden wil worden? Als je een beetje rustig aan doet dan heb je de meeste kans dat ze wel wat wil en met een wat geluk komt de rest vanzelf wel.
    Volwassenen die kennis willen maken met iemand nodigen die persoon dan uit voor een etentje in een restaurant of zo iets maar dat valt waarschijnlijk buiten jouw mogelijkheden en alles is nu toch gesloten. Probeer iets te verzinnen wat jullie samen kunnen doen en wat zij misschien wel leuk vindt. Een klein cadeautje (chocolaatjes) werkt ook altijd heel goed.

    Je bent bang dat ze niet geinteresseerd zal zijn, en dat kan natuurlijk. Maar ik denk dat ze het best leuk zal vinden dat je haar vraagt en dat ze wel lief zal reageren. Kent zij jou goed en hebben jullie wel eens contact? Dat maakt al verschil. Je zal natuurlijk teleurgesteld zijn als ze niet wil, maar ik denk dat ze jou best lief zal blijven vinden omdat je het haar gevraagd hebt. Als iemand jou vraagt om vrienden te worden dan is dat toch altijd iets waar je blij van wordt. Misschien wil ze geen verkering, maar voor haar ben jij voortaan toch iets specialer dan de andere jongens.

    Veel succes!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten