Skip to content
6 reacties
604 weergaves

gay !

ik ben gay of bi maar ik ben nog niet uit de kast ik durf het ook niet want ik woon bij mn oma en zij is nogal anti lgbt maar ik zou het liefst hiet mn snap onder zetten maar dak kan vlogens mij niet.

14 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Het ik val zelf op meisjes maar heb nog nooit een relatie gehad met een meisje heeft er iemand tips voor mij wat ik moet doen?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik zit een soort van in dezelfde situatie ik val op meisjes en en woon bij mijn oom en tante die zijn heel erg christelijk en een soort van tegen lgbtq+ ik zou het nog niet tegen je oma vertellen en het mischien met je vrienden of iemand die je vertrouwd er over hebben, mij oom en tante weten het nog niet en dat heeft ook wel voordelen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Yo ik vind het wel dat je beter met je bff kunt gaan voor je niet gelukkig word ik hoop dat dit het besten is

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, Hierboven wordt je aangeraden om het voorlopig nog gewoon voor jezelf te houden. In zekere zin ben ik het daar wel mee eens. Je bent pas 14 en op die leeftijd kan je nog volop experimenteren met vriendjes zonder dat het veel problemen geeft.
    Je kunt hier genoeg lezen van jongens van jouw leeftijd die de dingen die ze zien op internet eens met hun vriendje gaan proberen om te weten hoe dat voelt, ook al vallen ze helemaal niet op jongens. Later, als ze wat ouder zijn, dan vinden ze een vriendin, of een vriend als ze gay zijn, en is het afgelopen met het experimenteren. Dan pas hoef je te kiezen als je dat wilt.

    Het valt te begrijpen dat je wel graag met iemand over je gevoelens wil praten. Met je oma is misschien geen optie, maar zijn er geen anderen? Heb je geen contact met je ouders? Zijn er geen goede vrienden van school of anders? Zijn er geen meisjes die je goed kent? Veel meisjes willen best wel praten over dat soort zaken.
    Als dat allemaal niet kan dan zijn er wel apps waarmee je in contact kunt komen met andere jongens die met hetzelfde zitten. Hier lees ik over apps zoals Badoo, Taimi en Yubo waar anderen positief over zijn.

    Tenslotte, kun je echt niet met je oma over je gevoelens praten? Als het om jou gaat en ze van je houdt dan verandert het misschien hoe zij over lgbt denkt. Zij wil toch dat jij gelukkig bent?
    Ze zal het niet leuk vinden om aan jou en sex te denken. Daar moet je ook niet over praten met je oma. Als je haar gewoon vertelt dat jij je meer aangetrokken voelt tot jongens, en dat je dat moeilijk vindt, misschien dat ze er dan wel met je over wil praten.

    Probeer eens wat, niet bang zijn!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hou het lekker voor je zelf ik ben bi, en m’n ouders hoeven dat niet te weten. Waarom zouden ze dat überhaupt moeten weten, het is je eigen ding. Zo denk ik althans

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Snap kan inderdaad niet aangezien dit een anoniem forum is.

    En je kunt alleen in een kast zitten als jij gelooft in een kast.

    Ik vind het hele idee aan in de kast zitten onzin. Jij bent gewoon homo of bi en wie je dat vertelt wanneer dat is aan jou. Het is niet zo dat jij nu hetro bent omdat jij het nog niet officieel gemeld hebt. Hoeveel hetro jongens hoor jij vertellen dat ze hetro zijn? Dus waarom zou jij dat dan moeten doen als jij bi of homo bent? Zolang jij je netjes blijft gedragen is dat niet nodig. Mocht er binnen jouw vrienden groep wat meer dingen gebeuren die richting homoseksualiteit gaan dan vind ik dat je het wel moet zeggen aangezien zij anders misschien niet weten met welke bedoelingen jij het doet. Maar zolang dat niet het geval is hoef jij het niemand te zeggen.

    En daarnaast het uit de kast komen komt voort uit het idee dat je gaat afwijken van het normaal. Maar wie zegt dat hetro normaal is en niet dat homo, hetro en bi alle 3 normaal kunnen zijn.


    Ik zou het idee van uit de kast komen los laten en gewoon het vertellen aan degene die je het wilt vertellen op het moment die jijzelf wilt.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten