Skip to content
70 reacties
8930 weergaves

Welke leeftijd zoenen?

Welke leeftijd hadden jullie je eerst zoen?

13 jaar
4 jaren geleden

70 Reacties

  • Voor alle mensen op deze post die het raar vinden dat ze nog steeds niet hebben gezoend. Sommige mensen zijn er gewoon eerder aan toe. Ik heb ook nog niet gezoend maar ja is anders dan 20/23 jaar. Ik denk dat je gewoon moet zoenen als je je er goed bij voelt.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Op mijn 16e aan het meer van Lugano leerde ik een jongen kennen. We gingen 's avonds naar de kermis en na afloop zaten we op de camping aan het meer en hebben we gezoend. Dat was toen heel spannend!

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • M11
    Ik heb op 11 september voor het eerst gekust met mijn vriendin we hebben al 2 jaar ofzo verkering en zijn smoorverliefd op elkaar,en boeie hoe het moet! Doe gewoon je eigen zin!
    P.s. Kijk hierboven als je wilt weten hoe het moet ;)

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • npg op de juiste aan het wachten.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik sta op het punt om met iemand te kussen alleen weet ik niet hoe het moet

    11 jaar
    8 maanden geleden
  • Op ons speelterrein in de natuur. Ik was 13 en dat meisje al 16 toen ze me plotseling kuste en dat ging over in tongzoenen wat ik nog nooit gedaan had. Ondertussen streelde ze met haar hand over mijn kruis en dat gaf forse reactie wat ze natuurlijk voelde. Ik wist toen niet meer wat ik moest doen en ben weggerend. Een jaar of zo later hebben we toch vaker met elkaar gezoend en meer en toen rende ik niet meer weg. haha

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik was op de peuterspeelzaal al aan het zoenen met een lief jongentje hihihi.
    We waren hardstikke verliefd en deden alles samen.
    Ik kom hem nog steeds vaak tegen maar verliefd zijn we niet meer wel hele goeie vrienden.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Was op school nog ik eerste keer zoenden r was wel gek maaar wel lkkr

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik was begin 16

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • 14 jaar en hij ook

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • Zijn nu maandje samen mijn liefje is ook 13 en wij zoenen wel veel

    13 jaar
    1 jaar geleden
  • 23!

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik was 14 en mijn vriendje was 13 toen wij beide voor het eerst zoenden.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik was 11 jaar en heb toen gezoend met een meisje van 13. Zij is nu 16 jaar en nog steeds mijn vriendin.

    14 jaar
    1 jaar geleden
  • ik was 12

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn vriendin en ik waren allebei 12. Mijn moeder had zomerkleren van zolder gehaald. Ik moest gaan kijken wat nog goed paste. Toen nog gewoon mijn hartsvriendin ging ook kleren van mij passen. We ruilden wel vaker iets. We gaven elkaar ook al kusjes maar nog niet echt mond op mond. Toen we allebei in ons slipjes in mijn kamer waren hebben we voor het eerst echt gezoend, zelf al een beetje met de tong. Wij zijn nog steeds verliefd op elkaar, hebben verkering en iedereen om ons heen weet dat wij een stelletje zijn wat we super vinden.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Het gaat er niet om je hele tong in haar mond te stoppen. Dat is een broodje tong. Wat een tongzoen wel is: een uiterst subtiel spel tussen de tongpunten. Met het puntje van je tong speel je met de lippen, tong, en binnenkant van de mond van je partner. Stuur de punt van je tong op verkenning. Trek je terug. Omcirkel de tong van je minnaar met de punt van jouw tong. Trek je terug. Doe het nog een keer en nog eens. Als jullie beiden heel opgewonden zijn, ga je met de punt van je tong in en uit in een ritmische, stotende beweging. Ook als jullie lippen hartstochtelijk op elkaar gedrukt zijn, mogen de tongen niet worstelen om de controle over de gedeelde mondruimte. Daag elkaar alleen uit met de punt van je snel bewegende tong. Op https://ladykiller.nl/tongzoenen/ vind je nog veel meer tips. Laat je handen niet niets doen terwijl je aan het kussen bent. Gebruik ze om elkaars lichaam te voelen. Laat je liefkozingen en strelingen net als het zoenen de opwinding vergroten. Glijd met je handen onder haar blouse. Street haar borsten. Maak haar beha los als dat gemakkelijk gaat. Maak de bovenste knoopjes van zijn over hemd los en speel met zijn borsthaar terwijl je hem kust. Schuifje hand onder zijn overhemd en strijk met de vlakke handpalm over zijn tepels.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • 16 jaar eerste kus met een meisje (mijn vriendin btw) en tijdje later met datzelfde meisje eerste zoen en paar seconden later ook met tong ;). Zij was/is ook 16.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook nog nooit gezoend. Op zich wel de kans gehad maar ik vind niemand leuk genoeg. Daar bak ik wel eens van, maar ja ik ga het ook niet doen met iemand waar ik niet op val

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Nog nooit alles op zijn tijd

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten