Skip to content
2 reacties
112 weergaves

Is zij nog geïnteresseerd, of niet?

Hoi! Ik heb ongeveer 2 weken geleden een meisje ontmoet. Zij benaderde mij via Snapchat nadat wij elkaar gezien hadden in het echt. Ze vertelde mij hoe leuk ze me vond en dat ze graag met me wilde afspreken. We hadden die dag van 's middags tot 's nachts non-stop op snap gesproken. Ik kende haar nog totaal niet goed qua innerlijk, dus had met haar afgesproken de volgende dag. In de volgende 4 dagen hadden wij 3× afgesproken en het was super gezellig. We passen perfect bij elkaar vonden we beiden en ik vertelde haar dat ik graag nog eens wilde afspreken. We kregen het alleen druk met school. Nu hebben we al anderhalve week niet afgesproken (wel contact via snapchat), maar elke keer als ik haar vraag of ze iets wilt doen (bios of afspreken) krijg ik een excuus terug waarom het niet kan, of simpelweg 'ik kan dan niet'. Ook hebben we meestal korte gesprekken op snap, lang niet meer zo lang als de eerste 5 dagen dat we elkaar kenden. Ik stuur haar vaak dingen maar krijg alleen soms een reactie terug. Ik vraag me af of ze eigenlijk nog wel met mij wil afspreken of het liever hier bij wil houden. Ik vind het lastig om het aan haar te vragen, omdat ik het misschien verkeerd opvat en de vraag heel raar bij haar aan komt. Ik voel me er steeds een beetje rot over, omdat ik denk dat zij mij eerst leuk vond en ik het nog niet zeker wist van haar en dat in een werk compleet omgedraaid is. Hebben jullie tips?

15 jaar
5 jaren geleden

2 Reacties

  • Is de situatie nog hetzelfde? Eerlijk gezegd denk ik dat ze haar interesse in je is verloren. Je stuurt haar steeds berichten, maar je krijgt nauwelijks een reactie. Het komt over alsof je smeekt om haar aandacht en dat is niet aantrekkelijk. Als ik jou was zou ik zelf een paar dagen afstand van haar nemen en leuke dingen gaan doen en afspreken met andere meiden. Zorg het liefst dat ze ziet dat je met andere leuke meiden afspreekt (bijvoorbeeld via sociale media) , zodat ze ziet wat ze mist en hopelijk jaloers wordt. Als ze vervolgens niet uit haarzelf weer contact zoekt benader je haar na een paar dagen alsof er niks gebeurd is met een duidelijk voorstel, bijvoorbeeld morgen draait een leuke film, ga je mee? Succes!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het klinkt alsof zij het echt druk heeft. Ik zou echt vragen om een keer af te spreken, en daarbij aangeven dat je snapt dat ze het druk heeft met school, je kan haar ook met een voorstel laten komen wanneer zij kan. En als je op dit afspraakje bent en het dan goed en gezellig is dan heb je bevestiging voor jezelf dat het wel echt wat is ook vanuit haar. En als het dan minder is zou ik het op dat moment aangeven, en niet later nog via snap, wat je voelt en waarom dat voor jou zo is, let er dan wel op dat je vanuit je eigen gevoel blijft praten en niet haar dingen verwijt. (zeg 'ik voel me minder gelukkig nu we minder afspreken' of 'voor mij voelt het dat je me minder leuk vind dan in het begin' en niet 'je steekt te weinig tijd in ons' of 'je geeft te weinig om mij') Succes!

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten