Skip to content
12 reacties
228 weergaves

Is hij verliefd op mij?

Heyy. Er zit iemand in mijn klas en ik vind hem heel leuk en aantrekkelijk enzo. Maar is hij ook op mij verliefd? Want soms is hij is gesprek met zijn vrienden en dan kijkt hij regelmatig naar mij. Dan kijk ik snel weg omdat ik niet langer durf te kijken. Dus ik weet ook niet hoe lang hij kijkt. Pas appte hij mij opeens en zei dat ik een cute profielfoto had. We praten eigenlijk bijna nooit met elkaar. We zeggen weleens wat woorden tegen elkaar maar nooit echt een goed gesprek ofzo. Vind hij mij ook leuk?? En hoe moet ik meer met hem praten? Moet ik hem appen of in het echt?

15 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • @j18 daar ben ik het mee eens. niet geschoten is altijd mis

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Probeer uit te vinden wat zijn hobby is of welke sport hij doet. Laat hem daarover vertellen en mss kunnen jullie dan dat samen een keer doen of ga je kijken als hij aan het sporten is. Natuurlijk geef je hem dan ook complimenten dat hij daar goed in is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat wil ik ook doen! Maar ik weet niet waarover ik dan moet praten weetje. Iedereen die tips heeft om over te praten: say it!!!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat kan er ook door komen dat hij niet tevreden is met zijn cijfers en het daar niet over wil hebben, bijvoorbeeld. Zeker weet ik het niet. Maar je zou nog eens iets kunnen proberen te sturen, bijvoorbeeld gewoon een 'hoe gaat het'. En dan kijken of je een gesprek kunt beginnen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Het ging over muziek. Hij had een slecht cijfer en ik vroeg of hij er nog verder goed voor stond. Toen reageerde hij dus niet

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat heb je hem precies gevraagd via app?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Khad hem trwns wat gevraagd op app. Niet in het echt want dat durf ik echt niet. Ik wil het wel maar ik weet gewoon niet hoe. Ik heb echt jullie hulp nodig!!!!

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Okee tis nu vet lang geleden maar kvind m nog steeds leuk. (Ben trwns pas 16 geworden jeej) Ik heb hem gister iets gevraagd maar hij reageert niet!! Helppp wat moet ik doen. En ik heb alleen nog maar toetsweek dus ik kan niet echt meer met hem praten. Help me plzz kben zo hopelooss.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet gewoon eerst meer met hem gaan appen enzo, en heel veel excuses verzinnen om bij hem te zijn en met hem te praten, en dan kijk je hoe hij er op reageert.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja, ik weet het maar een andere manier om het te weten kan ik niet bedenken. Ik denk dat het vooral belangrijk is om het alleen te doen, zonder een hoop vrienden om hem of jou heen. Dit is volgens mij altijd een beetje een lastig moment maar ik denk dat je je beter zult voelen als je het echte antwoord weet. Veel succes ermee. Laat je nog iets weten?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi J14 Is het niet heel Awkward om dat te vragen? Xx topicstarter

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk het wel. De enige manier om het te weten is echter door het te vragen. Ik raad je aan dit in het echt te doen, niet via chat of zo. Veel succes!

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten