Skip to content
10 reacties
472 weergaves

Nog nooit een relatie?

Dus ja, ik ben 15 en heb nog nooit een relatie ofzo iets gehad, wel eens geknuffeld maar ook niet gezoend ofzo...ik ga ook bijna nooit met meisjes om omdat er in mijn omgeving gewoon niet veel meisjes zijn (school en hobby`s) en ik weet dat ik bij het enige meisje wat ik leuk vindt geen kans maak. Ik ben ook best wel verlegen en durf wel te flirten maar geen eerste stap te zetten. Hebben jullie tips?

15 jaar
6 jaren geleden

10 Reacties

  • Maak je geen zorgen het komt vanzelf. Ik had voor mn 15e ook bijna niemand, nu zit ik al bijna 1 jaar in een relatie. Alles komt vanzelf als je echt iemand tegen komt die je echt leuk vind. Maar nog 1 tip laat je niet dwingen door je vrienden.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16 dankje voor de tips heb gezien dat dit helemaal geen haast heeft en dat ik nog genoeg de tijd hebt en dat ik dit stapje voor stapje moet doen

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Haast lijkt me nergens voor nodig. Daardoor verhoog je alleen maar de kans dat je op een slechte relatie uitkomt. Trouwens, ik heb ook nog nooit verkering gehad.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon schijt hebben geloof me dat werkt het beste lukt het niet? Jammer maar schijt hebben is de manier om te fixen. Extra tio meiden houden van zelfvertrouwen dus doe daar ook wat aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 14 Ik kan natuurlijk niet voor alle meiden spreken, maar ik heb het zelf nooit een probleem gevonden als iemand wat dikker is. En nerds zijn tof, ben er zelf ook een. :-)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen14 The one tegen komen. Die is aan mn neus voorbij gegaan jaren terug. Vandaag de dag nog steeds moeite mee. Blijft je wel bij dat je keihard wordt afgewezen door "de ware"

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Je moet een relatie niet dwingen. Ik ben 16 en heb ook nog nooit verkering gehad. Je bent jong en hebt nog veel kansen om iemand te krijgen. Als het 'the one' is, komen jullie vanzelf wel dichterbij elkaar. Een tip om toch dichterbij haar te komen is mss met haar vrienden/vriendinnen om te gaan en dan wordt je op een gegeven moment ook vrienden met haar. Of app haar een keer als je niet in het echt durft te praten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ga een realtie waarschijnlijk beginnen ga naar een soort van school ben best dik en ben een enorme nerd hebben meiden dan nog wel intresse in me of kijken ze niet naar de buitenkant naar naar de binnenkant maar heb wel weer een mooi gezicht en hoe kan ik het best een meisje versieren heel open zijnof gesloren groet s.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben 23 en nog geen fatsoenlijke relatie gehad. Ze staan gewoon niet voor mij ib de rij..

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Beetje via app of snap flirten en lief doen. Goeiemorgen sturen en dan snel afspreken en wat leuks doen. Zit ze bij je in de klas? NOGO

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten