Skip to content
25 reacties
2575 weergaves

Relatie met een jonge 14 jarige

Ik heb een relatie met een jongen van 14 Mijn ouders en zijn ouders vinden het allebij niet erg Hij is ook pas uit de kast als homofiel We zijn allebij heel scoial Pas zaten we met een paar vrienden in de auto ik rijd Er zat ook een vriend in en daar van weer een vriend maar die vriend wist nog niet dat wij een relatie hebben en was daar niet heel blij mee dat hij met een stel homo’s in de auto zat en zecht ook nog eens dat het ook nog zooo groot leeftijd verschil is,, dit gebeurt wel vaker dat mensen het een tegroot leeftijd verschil vinden is dat zo?

18 jaar
6 jaren geleden

25 Reacties

  • Hey! Opzich maakt de leeftijd niet uit. Natuurlijk zijn er mensen die het niet goed vinden maar jullie zijn de baas of jullie relatie niemand kunnen je dwingen om niet te doen. En dat je ouders accepteren vind ik ook heel belangrijk! Veel geluk samen Liefs S

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat dat afhangt van de leeftijd. Als de ene 11 is en de andere 15 vind ik dit erger dan 14 en 18. Jullie kennen allebij jullie grenzen wel zo'n beetje en weten wat jullie willen. Ik denk niet dat dit een probleem is.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @j19. Mijn vriend en ik hebben anderhalf jaar verkering. Ik ben net 17, hij over een week 18. Zoals jij het zegt zou mijn vriend vanaf volgende week strafbaar zijn tot ik 18 ben. Het zelfde tussen mijn zusje en haar vriend. Schelen anderhalf jaar en zo zijn er heel veel stellen. Denk je nou echt dat de rechter gaat zeggen dat het niet mag?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb je het artikel uit het boek van strafrecht wat dat bevestigd nee want wat jij beweerd staat niet in het straf boek van strafrecht. Vraag het maar eens aan een advocaat dat doe ik ook. Ik vond dit onderwerp wel leuk om met je te voeren

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een pedofiel is een persoon die seksueel belust is op kinderen die niet geslachtsrijp zijn. Iemand die op een 14 jarige valt kan dus al geen pedo zijn. Formeel gezien is de 18 jarige meerderjarig. Het zou strafbaar zijn als er sprake is van misbruik, dwang, aanranding, verkrachting, incest. Dat is het allemaal niet. Hier is sprake van een relatie tussen 2 jongens die verliefd op elkaar zijn. Zoals jij denkt dat het is zou zelfs een stel van 18 en 17 strafbaar zijn, tot de dag dat de 17 jarige ook 18 is. Justitie zou het druk krijgen als ze zich zouden mengen in stelletjes waarvan de 1net meerderjarig en de ander nog minderjarig is. Mijn zusje is 15, haar vriend bijna 18. En mijn vader is rechter. Arme jongen.. De vriend van mijn zusje.....;-)

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 20 ik zal eerst maar eens zelf naar de zeden wet kijken 18 jaar ben je oficeel volwassen in Nederland en of het nou onder drang is of niet dat maak niks uit de jongen van 18 is altijd strafbaar ook al zegt de jongen van 14 dat het zijn eigen keus is en dat ie van hem houd de jongen van 18 jaar woord gewoon straf rechtelijke vervolgd. Op de voetbal hebben een advocaat daar praat ik altijd mee ik verdiep me al langer in de wet tijd al mee bezig. Als je het tegen deel wil bewijzen sta ik daar open voor geef maar het artikel waar die wet onder valt uit het boek van strafrecht . Ik weet 100% zeker dat het strafbaar is.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • En ow ook als het niet om misbruik gaat is de jongen van 18 strafbaar en woord straf rechterlijk vervolgd. Als iemand aangiften doet staat is heel ze leven bekend als pedo wat ie dan ook verdiend

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik persoonlijk zou het nooit doen. Ga van het ergste uit: stel het werkt niet meer tussen jullie en hij is zo boos op je kan hij uit kwaadheid je aangeven bij de politie. Ik zou voor de zekerheid nog geen gekke dingen doen al weet ik natuurlijk niet hoelang jullie al samen zijn.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @j19. Verdiep je eerst even in de zedenwet voor dat je met "strafbare feiten" gaat slingeren. Als er geen dwang of misbruik is tussen een 14 en 18 jarige is er niets loos.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jij bent 18 en die jongen 14 je bent zo strafbaar. Jullie zijn allen bij homo maar als een jongen van 18 een relatie neemt met een jongen van 14 dan ben je voor mensen niet gewoon homo maar een pedofiel en je kan hier heel veel problemen mee krijgen. Dat je moeder dit heb goedgekeurd is echt raar ik snap niet dat jou moeder dat goed kan vinden

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een erg "volwassenen" reactie jongen 20. Als rechters zich met verliefde tieners bezig zou houden zouden de criminelen vrij rondlopen. Pedofilie is een benaming voor seksuele gevoelens van een volwassen persoon ten opzichte van een kind die nog niet geslachtsrijp is. De gene die jij voor pedo uitmaakt is 4 jaar ouder dan zijn vriendje. Het zijn beide tieners.... Ik denk dat je op school hebt liggen slapen toen het over fatsoen en pedofilie ging!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Opeens een jaar jonger ts. Even terzijde, anoniem is nooit 100% anoniem op het internet. Die gasten in de bak hechten niet zoveel waarde aan een definitie van pedofiel. Sterkte.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @j20. Ik wil op een fatsoenlijke manier reageren. Hij is bijna 13, ik net 17. Wij zijn dus allebei minderjarig. Zowel zijn als mijn ouders weten het. Hij is net zo verliefd op mij als ik op hem. Denk nu dat er een rechter is die hier tegen op zou treden. En zoek naar eens verder op het woord pedofiel, misschien leer je er nog iets van.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Je moet het allemaal zelf weten maar dat is dus vet strafbaar. Veel sterkte in de bak, daar weten wel raad met pedo’s zoals jij.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17. Afgelopen vrijdag vierden we de verjaardag van mijn vader, toen bleef mijn vriendje bij mij slapen. Gistermiddag waren we samen bij hun thuis en gisteravond kwamen er vrienden van mijn ouders op bezoek en waren wij bij hun thuis en sliep ik bij hem.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 zo ging het bij mij en mijn vriendje ook ongeveer. Onze ouders weten het niet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17. Het begon 2 jaar geleden. De buurvrouw vroeg mij uit nood op te passen. Dat vroeg ze daarna vaker. Begin dit jaar zoende mijn vriendje mij ineens. Ik hield het eerst af maar kreeg ook gevoelens voor hem. Onze ouders wisten het al snel. We hebben er goed over gepraat en het was al snel goed. Nu lekker samen thuis...

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een groot leeftijdverschil kan wel, als ze alle twee de volwassen leeftijd hebben, maar 18 en 14 is wel iets anders, een volwassene en een puber aan het begin van zijn tienertijd. Kan me die reactie van die vriend wel voorstellen dat hij er toch wat moeite mee had, is toch anders dan als de één 20 en de ander 24 is, dan is het gelijkwaardig en nu niet.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 hoe is jullie relatie ontstaan?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendje is ook 12. Zowel zijn als mijn ouders weten het. We wonen naast elkaar dus zien elkaar ook dagelijks. In het weekend en in de vakantie slapen we bij elkaar.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten