Skip to content
5 reacties
268 weergaves

Verliefd/onbereikbaar

Ik ben dus verliefd op een meisje ik kende haar maar 2 dagen en wist dat ik haar daarna waarschijnlijk nooit meer zou zien maar ook al waren het maar 2 dagen ik voel dat ik heel hecht met haar was geworden en ik voel me nu echt k*t om te weten dat ik haar nooit meer zal zien ik lig nu ook ziek thuis op bed gewoon omdat ik kei veel buikpijn en erg misselijk ben daardoor. Wat zou meer helpen om eroverheen te komen contact houden via socialmedia of juist contact verbreken of via socialmedia mijn gevoelens aan haar uiten( ze weet het dus nog niet (denk ik)) of wat anders?

14 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik zou het zelf niet erg vinden als een jongen direct tegen me zei dat hij me leuk vond. Maar dat is natuurlijk mijn eigen mening, ik weet niet hoe het bij andere meiden is.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hier de topic: ik heb alleen haar account van instagram verder niks en zou een meisje alsjeblieft willen reageren en zeggen hoe zij het het liefst zouden willen hebben alvast bedankt.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Niet via social je gevoelens uiten. Niet direct teminste. Zeg bijvoorbeeld: 'Hé ik vond het erg gezellig met je. Wil je misschien een keer samen de stad in gaan.' Ze weet dan dat je iets voor haar voelt maar het is anders (en beter) dan bijvoorbeeld: 'Ik vind je heel knap en ik bem verlieft op je.' Iets direct als dat moet je altijd persoonlijk zeggen. Wees jezelf en praat met haar. Als het klikt dan komt het vanzelf goed. Als jullie niet klikken dan is het misschien beter als het geen relatie wordt. Contact verbreken is geen optie. 'Nee' is vele malen beter dan helemaal geen antwoord. Als je nooit vraagt zal je het nooit weten. Geloof me, dat kan je jarenlang dwarszitten. Het vreet je vanbinnen op.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Topic leader: ik weet alleen dat ze in de zelfde provincie woont als ik

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi schrijver, is ze buitenlands of woont ze in de buurt? Dit is uiteraard wel belangrijk.

    15 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten