Skip to content
3 reacties
159 weergaves

Een jongen op school doet heel vreemd maar eerst niet wat moet ik doen

Dus ik kwam terecht op een nieuwe school had net een oude liefde achter de rug en wilde dit even laten rusten hij was eindelijk uit mijn gedachten en ik was terug gewoon tegen hem aan het doen.   Ik had nooit gedacht dat ik ooit zo vreemd en op en af over een jongen kon voelen dus op de eerste dag kwam ik toe met heel veel boeken en men jas schoof om hoog dus waar door het er op leek dat ik een kraag had en plots hoor ik iemand naar me roepen hij jij met die kraag kom eens ik draaide me en zag een hele bende zitten ik schaamde me dood dus deed ik als of ik hen niet zag en hoopte ik dat ik niet men hen zou in de klas zitten maar de pech was aan mijn kant dus wel het was net 1 en het was sport dag we hebben daar samen gezwommen in een rivier die onwijs stonk en hij had zo koud dat zen handen en voeten lijk wit waren dus ik bleef bij hem zwemmen want hij was heel aardig en ook de rest van de dag die vrijdag moest hij naast me zitten hij kwam zo dicht zitten dat en liggen op men schouders over men been vrijen en zo voort op de weg pakte hij me vast en sloeg een arm om me heen en dan was het maandag we waren aan het wachten in de fietsen stalling hij had al een paar keer ge vraagt of ik sex met hem wilde en ik zij steeds van niet hij vroeg waarom ik zij dat ik iemand eerst wilde leren kennen toen kuste hij me twee keer op men wang daarna de dag er na deed hij heel aan aantastelijk wat ik eerst niet leuk vond maar stil aan wel iedereen zij op school die we kenden van onze richting alle jaren dat ik zen mokke was ik zij er niks op maar na een tijd deed hij dat ook met een ander en die hebben voor mijn ogen gekust en zelf sex gehad in nog geen 2 dagen tijd dat deed zoon zeer maar dat was dan ook voor bij nu stuurd hij steeds naar iemand anders heelde tijd hartjes de naam zal ik niet noemen maar echt de klas zegt dat we goed samen passen maar nu heeft hij me geblokt en ik en hij kwamen supper goed overeen en je denkt vast dat het nu niet zones maar op andere web sites zijn we nog aan het chatten en op de groep en op school praten we heel veel en ik vroeg hem gister waarom hij me blokte en hij werd eerst rood en ontwijken men vraag en toen vroeg ik het nog eens en hij zij ik moest van iemand en ik vroeg van wie en hij zij dat ga ik u niet zeggen wat betekend dit allemaal wat moet ik doen en ook ging hij vandaag normaal met mij voor het eerst op de zelfde bus gaan en nu gaat het niet meer door zij hij had hij me dat niet even kunnen laten weten en zou dat ook iets met dat meisje te maken hebben wat moet ik doen ik snap er niks van HELP!!!!!!!

15 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Oke bedankt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • sorry, maar ik heb echt moeite je verhaal te lezen zonder punten en al. Volgens mij vraag je wat je met die jongen aan moet, de vraag moet eigenlijk zijn wat jij met die jongen wil. Je weet dat die jongen rare dingen voor je ogen doet en hij blokkeert je op social media voor de grap en doet nog andere dingen.
    Wil je nou echt met zo'n persoon omgaan?
    Hij kan zijn dat hij gewoon zit te kicken met jou te spelen. Je de hele tijd te plagen en je gevoelens te proberen te bespelen. Als hij dat doet en je vind het niet tof. Vertel het hem dan. Luistert hij niet blokkeer hem dan. Laat hem zien dat je het niet chill vind wat hij doet, want zolang je maar een beetje met hem meegaat waarom zou hij dan anders tegen je gaan doen?
    Als je wel met hem wil omgaan bedenk dat wat je van hem wil. En vraag dan ook wat hij nou eigenlijk van jou wil, want zoals je het verteld is het echt niet duidelijk. Het heeft geen zin om er alleen over na te denken onderneem actie!

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Help aub !!!!!!!!

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten