Skip to content
11 reacties
232 weergaves

Ik vind een meisje leuk, maar ik weet niet of zij dat ook vindt...

Ik vind een meisje leuk, maar ik weet niet of zij mij ook leuk vindt. Ik heb haar app niet, maar wel op Instagram.

Ik tag haar af en toe bij grappige foto's. Ik stuurde een berichtje via Instagram of ze het filmpje gezien had. Toen reageerde ze met een haha ja xD. Toen verder een beetje gepraat enzo. Ze reageerde vooral met een haha. Toen ging ik slapen en zei ik slaaplekker en zij zei Jij ook!

Ik zie haar meestal alleen in het weekend. Dan gaan we ook wel gewoon met elkaar om enzo. Heb ook al een paar keer bij haar gegeten met mijn ouders (Mijn ouders zijn vrienden met die van haar). Voor de rest neemt zij niet echt het initiatief om een gesprek te starten via Instagram.

Mijn vraag is dus wat ik hiermee moet doen. Misschien met valentijnsdag chocola geven en misschien vragen om wat te doen?

Alvast bedankt!!

16 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Zeg een keer hoi tegen een meisje. En als er dan een lach op haar gezicht komt. Vind ze jou ook leuk. Suc6??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dus een doosje chocolaatjes gekocht en een kaart. In de kaart heb ik geschreven dat ik haar leuk vind en graag samen wat zou willen doen.

    Ze reageert net dat ze het aardig van me vindt maar ze vindt een jongen uit haar klas al heel lang leuk en daarom gaat het niks worden. Ze wilt wel graag vrienden blijven.

    Jammer, maar het is niet anders :(

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben zelf een meisje en ben niet singel maar ja,
    Blijf je zelf en als jongens stoer (proberen) doen somigge meiden vinden dat niet leuk nou ja
    is naar eigen evaring


    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Gister wou ik graag met haar praten, dus had ik een smoesje verzonnen. Ik vroeg of zij nog leuke nummers wist (muziek) :p. Toen reageerde ze met uhm hoezo xD. Ik zei ik dacht misschien weet jij nog wat leuke nummers. Verder gewoon goed gepraat enzo, ze zei ook niet op alles haha, gelukkig :p.

    Maar toen ik ging slapen zei ik: Ik ga. Succes morgen!. Slaaplekker :).

    Waarop zij best droog reageerde met: Oke. Ja dankje. T zelfde.

    Zouden jullie weten waarom dat laatste opeens zo raar was? En aan die uhm hoezo xD dacht ik meteen dat zij zou denken dat het voor valentijn zou zijn. Wat denken jullie?

    Alvast bedankt zoals altijd :)!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat zou jij een beter valentijn cadeau vinden? Een kaartje? Bloemen? Ze verkopen nu bij de bakker namelijk een doosje met chocolade hartjes. Dat leek me ook wel leuk :)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Je kunt het beste zeggen wat je voelt voor haar ipv het te verbergen. En wat ik uit de tekst hierboven opmaak is dat het wel goed zit ;)

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik denk dat dat helemaal aan het meisje zelf ligt wat ze wil, tuurlijk chocola is lekker enzo maar ik weet niet of dat nou echt datgene is wat ik zou willen hebben voor Valentijn :$ maar ik denk dat als ze jou ook leuk vind, dat het haar niet eens boeit was ze krijgt en dat ze het gewoon superlief vind dat je überhaupt aan haar denkt! En je zou misschien een keer subtiel kunnen vragen wat zij als leuke date ervaart? En dat dan misschien voorstellen om een keer te doen? Laat je weten hoe het verder gaat?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Thx voor de tips :)

    Volgende week zondag is het dus valentijn. Ik wil eigenlijk iets aan haar geven, bijvoorbeeld chocola. Zou dit raar zijn om te doen? Misschien krijg ik dan ook wel te weten of ze me wat vindt :P. En als ik dan iets aan haar zou geven is het dan handig om misschien iets af te spreken? Naar de bios ofzo?

    Alvast bedankt!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat ze meer praat enzo als jij erbij bent is al een goed teken! En over dat doei zeggen... Ik kan er compleet naast zitten maar ikzelf heb dat ook wel eens, dan vind ik een jongen heel leuk en dan feliciteerd ik hem niet eens omdat ik dacht dat het raar zou zijn of dat het op zou vallen dat ik hem leuk zou vinden, terwijl iedereen hem feliciteerde! Het klinkt misschien raar maar ik dacht gewoon simpelweg dat het op zou vallen als ik hem zou feliciteren... Na afloop had ik hier zo enorm veel spijt van maar het is dan ook raar om een dag later nog gefeliciteerd te zeggen... Ik weet ook dit keer niet of dat het was, of dat ze het gewoon niet hoorde dat iedereen doei zei, of dat ze je gewoon niet leuk vond maar als ik jou was zou ik vooral niet aandringen en gewoon rustig haar de tijd geven enzo! Je mag natuurlijk altijd weer vragen ofzo stellen!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie!

    Vandaag (zaterdag) viel het me op dat ze wat meer praat/opvalt als ik erbij ben. Maar sommige dingen snap ik dan weer niet. soms kijkt ze mij aan en dan glimlacht ze, maar toen ze wegging zeiden haar ouders doei maar zij niet. Ik weet niet of dit iets is wat meisjes doen zonder dat ze het doorhebben of een teken voor iets is?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Luister naar je gevoel... Het klinkt misschien echt als het kutste antwoord dat er bestaat maar het is wel echt waar, het kan best zijn dat ze altijd met een haha antwoord (dat heb ik ook eerlijk gezegd) maarja het kan ook maar net zijn dat ze dat alleen bij jou doet en dat ze gewoon niet dúrft om een gesprek te starten, kijk naar hoe ze doet naar jou in verhouding tot andere mensen (en dan vooral andere jongens) dan zul je denk ik snel genoeg al een idee krijgen van wat ze van je vind en verder aangezien jullie ouders ook al vrienden met elkaar zijn, kan het zomaar zijn dat het gewoon ontzettend goed klikt! Heel veel succes! Laat maar weten hoe het gaat

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten