Skip to content
1 reacties
34 weergaves

Het meisje van me leven is verhuisd..

Ik wou dit even melden (getypt via telefoon dus dit verhaal kan fouten hebben, excuses daarvoor).. Vorig jaar aan het einde van het schooljaar had ik haar toen voor het laatst gezien.. het leukste, het liefste en het knapste meisje in mijn wereld.. maar toch is ze verhuisd.. Ik ken haar al sinds toen ik klein was zegmaar, en ik kan het toch niet echt permitteren dat ze eigenlijk verhuisd is.. ze is echt lief geweest voor me al die jaren en ik was de laatste keer toen ik haar zag niet echt verliefd maar gewoon heel goed bevriend.. maar ik heb haar zo lang niet gezien dat ik gewoon op diverse social media zie dat ze is veranderd en dat het gewoon laat zien hoe knap ze is... ik heb haar 'n berichtje gestuurd waarin staat dat ik een keer met haar iets wil eten en gewoon een keer rustig kunnen praten.. Maar wat is het beste nu om te doen, ik ben zo verliefd op haar dat ik gewoon kaartjes stuur.. en een probleem... die ouders mogen niet weten zegmaar als het zover is dat ze een vriendje heeft.. ben misschien nog jong maar oké.. ik mis haar gewoon en ik wil haar gewoon zien 😔. Als een andere meisje bijvoorbeeld iets plaatst op Insta via mijn profiel, dan wordt ze boos en negeert ze me.. en dan wel voor 2 weken.. ik wil gewoon een keer afspreken ergens... Wat is de beste optie? 😕

13 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Als ze met jou uit eten wil gaan of een keertje wil afspreken, dan is dat hartstikke leuk! Probeer het wel rustig aan te doen, anders denkt ze misschien dat je haar stalkt en dat vindt ze je misschien minder leuk. Als zij ook met jou wil afspreken dan zal ze dat echt wel zeggen! Dat haar ouders het er niet mee eens zouden zijn is natuurlijk lastig, maar dertien is een normale leeftijd om verkering te krijgen. Misschien (als jullie iets krijgen) kunnen jullie samen met haar ouders praten over de situatie. Ik ken alleen die ouders niet dus je moet zelf inschatten of dat een goed advies is of niet. Maar wees wel voorzichtig met dingen stiekem doen want als ze uitkomen heeft zij een nog groter probleem.

    Ik snap niet helemaal waarom ze je dan twee weken negeert? Dat klinkt niet echt leuk en een beetje kinderachtig?

    In ieder geval succes ermee!

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten