Skip to content
6 reacties
271 weergaves

'De Link Bleek Een Grap Te Zijn'

Heeii, Mijn Probleem Is Dat Ik Een Crush Op 2 Personen Heb. Die Namen Heb Ik Ingevuld Op Een Site. En Die Zou Aangeven Bij Wie Ik Het Beste Pas ( Klink Stom, I Know, Maar Verveling Heerst ). Maar Dit Was Een Grap. De Namen Werden Via De Email Naar De Persoon Gestuurd Waar Van Ik De Link Heb Gekregen ( WhatsApp / Instagram Enz. ) Dit Meisje Kent 1 Van De Chrush Goed, Ik Ben Nu Erg Bang Dat Ze Dit Zal Door Vertellen, En Ik Zit Naast Hem In De Klas. Ik Durf Hem Nu Ook Niet Meer Aantekijken Of Te Praten Met Hem, Omdat Ik Niet Weet Of Hij Het Al Heeft Gehoord. Wat Moet Ik Nu Doen ?? Xx Onzeker Meisje.

12 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Beetje laat, iknow, maar ik geloof dat die link StiekemVerliefd heet ofsoo. Misschien als je daarop zoekt ^_^

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe heet dat?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeii ik heb hetzelfde meegemaakt maar dan was het nog veel erger! Ik had ook 3 namen ingevuld, maar dan was het zeg maar zo: 1: (k noem m ff zo das wat makkelijker) F 2: en hierbij had k dus gwn zoiets als popcorn ingevuld en bij 3: iets van kaas ofzo maar het erge is dus: F had de link in pc naar mij gestuurd!!! Dus hij zag dat ik F had in gevuld en ja hoor.... Daar begon de relatie die we ju al zo'n dikke 4 jaar hebben! Duss het kan ook heel goed uitpakken!!?? Veel Succes ermee! X

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe heet die app?

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ahh, ik heb die \"grap\" ook meegemaakt bij mij op school. Gelukkig had ik de vragenlijst niet eerlijk ingevuld. Toen had ik de link ook doorgestuurd naar een jongen die bij mij in de klas zat. Hij wist niet dat het een grap was! En hij had toen ingevuld dat hij wel eens verliefd was geweest op een jongen! Hij kwam toen de volgende dag naar mij toe en vertelde dat hij voor de grap maar wat had ingevuld, maar ik kon aan zijn gezicht zien dat het wel waar was en dat hij zich heel kut voelde en zich schaamde en bang was dat ik het ging doorvertellen. Ik heb nooit doorverteld aan andere mensen wat hij had ingevuld want dat vond ik erg lullig om te doen. Wat ik probeer te zeggen is dat in jou verhaal het meisje ook niet per sé iets gaat doorvertellen want er zijn ook nog aardige mensen :)

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat heb ik ook gedaan uit verveling... Alleen dan moestk 3 namen invullen... Je moet gewoon naar dat meisje die de link stuurde een appje doen en bijv. Zeggen: Leuke app, die jongens diek eb ingevuld ware vo de grap, ikke blij:-) Of: ik kende die app al en eb zomaar wat ingevuld... Maare zo kan je doorgaan... maar dat meisje van wie ik hem had heeft niks tegen die jongens gezegd

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten