Skip to content
4 reacties
31 weergaves

ik weet het niet meer

Om een lang verhaal kort temaken... Ik werd op de 1e dag dat ik C (de 1e letter van die jongen) gelijk verliefd... Toen ik na een half jaar een mobiel kreeg stuurde ik gelijk een whapje naar hem... Eerst was het nog gewoon 'klasgenoten' maar na een tijdje werd het 'vrienden'. Toen heeft hij met mijn vriendin afgesproken of ik en zij een keer naar hem toekomen... dat hebben we gedaan... Het was heel gezellig! Toen zei hij tegen mijn vriendin dat hij me leuk vond, maar ik kwam er dus pas achter dat hij loog, hij wilde me alleen niet teleurstellen! (Best lief) nu whappen we nog elke dag, en als hij ziek is weet ik dat al om 7 uur sochtends of die dag ervoor al! Bij wiskunde zit ik naast hem, en dat is 4 uur per week!!! Hij wil niet zeggen tegen mijn vriendin of hij me leuk vind, maar hij ontkent nooit!!! En dan echt nooit! Op 1 januari om 00:33 dus toen het net nieuwjaar was vroeg die of ik nog een keer kwam... ik had dat nog nie gelezen, en echt 30 seconde later zei die dus: je mag wel antwoorden hoor.... De vraag is eigenlijk; hoe kom ik teweten of die op mij is? En waarom hij niet gewoon eerlijk was tege mij... hij gaf me echt hoop!! En dat geeft hij mij nog steeds!!! Wat moet ik doen??!

14 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • @15 Hij weet al dat ik op hem ben... Hij wilde mijn droom wete en op wie ik was.. dat heb ik gedaan... Ik zei dat die het al wist maar hij wilde zekerheid,hij wilde het van mij horen.. Weet je wat het is... over een half jaar gaan we naar een andere school, klas 3 en misschien zit ik dan wel niet in zijn klas...:'( hij wil alleen zijn dromen niet vertelllen. En hoe geef je hem tijd?

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat hij het niet ontkend betekend toch wel iets.. Misschien weet die het nog niet zeker. En wil die je geen valse hoop geven door te zeggen dat die je leuk vind, maar ook niet zeggen dat die je NIET leuk vind terwijl die dat niet zeker weet. Misschien moet je hem een beetje tijd gunnen. Weet hij trouwens dat jij hem leuk vind? Zo niet dan zou ik dat tegen hem zeggen. Misschien durft die niet te zeggen dat hij je leuk vind omdat die bang is om afgewezen te worden? En wat ik ook heb geleerd is dat jongens geen kleine hints begrijpen. Je moet gewoon duidelijk en direct zijn. En ik weet het, dit is allemaal makkelijker gezegt dan gedaan.. Maar gewoon doen! anders krijg je later spijt! xoxo (veel succes!!)

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • @13 daar geef hij geen antwoord op... Dan zegt die da hou ik liever prive ofzo

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Het vragen

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten