Skip to content
268 reacties
12885 weergaves

wat vinden jongens het meest aantrekkelijk aan meisjes?

wat vinden jongens het meest aantrekkelijk aan meisjes?

15 jaar
10 jaren geleden

268 Reacties

  • sommige meisjes zijn heel onzeker over zichzelf. ik was dat vroeger ook. als je gaat zeggen dat ze een dikke kont en borsten moeten hebben, gaan de meesten zich daar heel onzeker over voelen. ze denken dan dat ze geen kans meer maken bij een jongen omdat iedereen zegt dat ze een plank zijn. maar die meisjes hebben zichzelf ook niet gemaakt. respecteer hun dan ook met hoe ze zijn en natuurlijk mag je een voorkeur hebben maar weet dat jouw perfecte meisje bijna niet te vinden is. voor de jongens nog even een mededeling:

    meisjes houden ervan als jongens niet opschepperig doen maar gewoon aardig zijn en soms complimenten geven. het uiterlijk telt natuurlijk wel een beetje mee want ik heb bijvoorbeeld voorkeur voor blonde jongens met halflang haar dat ze zo sexy door hun haar woelen maar dat is niet het enige. want als hij zo aantrekkelijk is, maar gemeen doet of telkens aan je kont zit op een onaangename manier, vinden meisjes dat echt niet leuk. een meisje wilt gewoon dat ze op je kan vertrouwen en dat je niet extra stoer gaat doen waar andere bij zijn maar ook gewoon met haar hand in hand durft te lopen en je niet schaamt. een beetje romantiek is natuurlijk ook wel leuk ;-)

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • zelf ben ik een meisje van 14 blond best wel dun maar ik word wat dikker geen grote borsten maar ook niet klein kont: jup 1.52/1.53 schoemaat 36 ik heb wel humor ik hou wel van een potje gamen een jongensmeisje zegmaar :) ps: af en toe depri maar dat komt door onzekerheid maar voorderest positief

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • vind t wel jammer, meisjes doen hun best komen de meiden met borsten en kont aan en ze hoeven maar met hun vingers te knippen en ze hebben de jongens al. :(

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik val op jongens met een grote bos zwart/bruine krulletjes {hoeft niet per sé} moet humor hebben gamer :)[niet te erg!!] lief:) niet lettend op uiterlijk luisterend moet tegen aandachtshoertjes zijn moet barbiepoppen haten :) dat is alles oh! btw: ik kan goed opschieten met jongens (soms)

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • umm hallo jongetjes van 11/13 jaar, moeten meisjes meteen nicki minaj zijn??

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • ik vind mezelf af en toe wel knap maar dan word ik voor plank uitgescholden op school, dit is omdat er allemaal gevormde meisjes rondlopen, en laat dat nou net mijn vriendin zijn, ik vind dit wel jammer want ik voel me gebruikt namelijk: waar is .....? wat doet.....? snappie waarom niet ik? als ik een jongen ontmoet heb trekken ze naar haar toe :( ps: de datum dat ik dit schrijf heb ik ruzie met haar vanwege dit onderwerp :(

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Hee guys! Ik ben een meisje en vroeg me af of jongens lange benen ook mooi vinden? Ik merk zelf dat alle jongens van 13/14 alleen boobs en ass willen, maar jongens van 16 en ouder letten op hele amdere dingen. Xx

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Goede uitstraling, mooie ogen, mooi lichaam!, goed innerlijk. humor, lange haren, mooie kleding style.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hun kont en hun tieten

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon een goede kont zodat als ze aan het rijden is je wat hebt om in te knijpen.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens vinden de kont en borsten van meisjes vaak een soort van mystiek, het zit verborgen, meestal dan. Soms worden we geteased door ern diepe decolotés of een strakke rokje. Maar over het algemeen is het iets speciaal. Zelf werd ik bijvoorbeeld lange tijd opgewonden van de kont van een klasgenoot van mij. Toen ik vroeg aan een paar vrienden of ik hierin alleen was zeiden ze: 'nee hoor, ze heeft gewoon een goede kont.' Ik zei natuurlijk dat ik dat ook wist maar hoezo dat nou echt zo is. We waren het er al snel over eens dat een kont of een paar borsten niet perce 'dik' hoeft te zijn. Vorm en hoe een meisje zich kleed/gedraagt zijn ook heel belangrijk. Niet lang na dit gesprek kreeg ik ook de kans om haar fantastische achterwerk eens goed te bestuderen zonder kleren er omheen. Hierna was het ineens veel minder speciaal. In het kort: 'iedereen hier die zegt: dikke kont en tieten' is niet perce correct, er spelen veel meer factoren mee én als het mystieke er af is speelt inerlijk een grote rol.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Beetje goeie kont is wel een must maar ze moeten vooral niet dik zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben wel dik, maar ik heb wel cup c, en een kont, ik hou van lezen, zingen, bakken en verhalen schrijven. Ik hou ook erg van dansen. Ik wordt altijd gezien als bolleboos, ik ga naar het vwo. Ik vind het soms wel vervelend als mensen tegen mij zeggen dat ik gewoon een nerd ben, maar eerlijk gezegd ben ik dat ook, dus wat maakt het uit. ik wil gewoon een jongen die van me houdt om mijn karakter, niet om mijn billen of borsten. Het maakt mij niet zoveel uit hoe hij eruit ziet, als hij maar zelfverzekerd is over zichzelf, dat vind ik erg aantrekkelijk. En ik hou van jongens die niet roken of veel schelden en vloeken. En graag een christelijke jongen, want ik ben zelf ook christelijk.

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Het maakt niet uit dat ze een dikke ASS heeft of grote tieten, het gaat om der innerlijk. Als ze voor mij maar lief, schattig en niet te bitchie

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik val persoonlijk op iemand met een leuke uitstraling en iemand die niet al te bitchy is want daar knap ik van af. Ik ben niet echt van de kont en borsten maar als een meisje helemaal geen kont of borsten heeft val ik daar ook niet op. Een meisje moet voor mij wel aan haar kledingstijl denken. Vooral een tip voor de meiden. Laat gewoon merken dat je diegene leuk vindt. Jongens zijn meestal niet heel erg subtiel. Het ja of nee. Als je wordt afgewezen. Jammer maar volgende keer beter. Dan weet je het in ieder geval. :)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoe ouder je word hoe minder belangerijk het volgens mij heb of je grote boobs en bille heb. Dan ga je meer op het innerlijk af. Meiden hebbe meestal liever een jongen die gewoon normaal over zulke dinge doet

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Er zijn ook jongens zoals mij die op bepaalde types vallen ??. Ik persoonlijk val op nerdjes Schattige meisjes ,een meisje dat zowat een nerdje is . Maar ik weet van mezelf ook dat ik moeilijk te krijgen ben omdat ik op een typje val . Het werkt zo een beetje met een punten systeem ik begin met het uiterlijk ik ga niet liegen hoor ?? Dat is toch het eerste wat je ziet ??. Maar daarna kijk ik persponlijk pok wel snel naar het innerlijk omdat ik niet met een heks wol rondlopen ??. En dan begin ik de puntjes optetellen . Zo simpel is het ?? Maar als het over het meest aantrekkelijke gaat dan is het voor mij toch het gezicht en het poepeke ???? het innerlijk komt later want jz kan iemand hun gedachten niet lezen he. Het hangt gewoon af van hoe je het presenteerd een meisje is een meisje en een jongen is een jongen het hangt er gewoon van af hoe je je presenteerd voor andere mensen??. Ik ga nu afronden want ik kan hier nog de hele avond over verder typen????.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Een meisje dat vooral schijt heeft aan wat jongens van hun denken. Geen feminist, maar a strong and independent woman! Nee serieus. Bijna elke jongen die ik hier zie zijn gewoon ranzig en objectief. Het moet je niet zozeer gaan om of je kleding draagt die iedereen draagt of of je je gedraagt zoals jongens dat willen, maar om hoe je jezelf als aantrekkelijk vindt. Ik heb veel meiden als vrienden, waarvan veel een mooi lichaam hebben en knap zijn, maar daar ben ik niet verliefd op geworden (waardoor ik soms voor homo werd gezien maar ik zei dat mijn vriendin klasse moet hebben). Ik val op meiden die iets nieuws willen proberen, weten wat ze willen en een beetje koppig zijn. Ik kom wel voor het uiterlijk, maar ik blijf voor de persoonlijkheid. Zo kom ik aan mijn vriendin!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • vooral op lach, ogen, karakter, lang stijl haar(donkerblond) niet te mager en niet te dik dus gemiddeld gewicht, klinkt misschien ordinair maar natuurlijk ook op lichaam maar daarvoor ben je een jongen. Maar op die leeftijd(14-15) vooral de dingen behalve het laatste.

    Hoop dat je wat hebt aan mijn meninf ;)

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik snap wel dat ze naar ass en boobs etc kijken want tja je wilt niet met een meisje over straat wat lelijk is hahah

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten