Skip to content
2 reacties
159 weergaves

Opeens wist iedereen het..

Ik ben verliefd op een jongen. Ik had het tegen vriendinnen van mij verteld. Alleen een daar van die heeft het per ongeluk tegen het broertje van mijn crush verteld. Eerst vond ik het niet zo erg want het broertje zou het niet door vertellen dat had hij beloofd.. Uiteindelijk heeft hij het toch verteld samen met zijn nichtje(die ik ken) Eerst begon die jongen waar ik verliefd op ben heel hard te lachen omdat hij dacht dat het een grap was. Maar toen ze zeiden dat het niet zo was. Schrok hij zei zijn nichtje. Ik had hem eerder al als vriend op facebook omdat ik hem wel een keer had gesproken op school. Maar dus opeens stuurde hij wat naar mij op de chat. En vroeg hij mijn nummer. Ik was toen heel blij. Alleen hij reageert altijd wel heel kort op WhatsApp. In het begin op facebook stuurde hij hartjes, en op WhatsApp 'xx'. Alleen nu doet hij dat ook niet meer. En negeert hij mij ook op school. Dan ziet hij me wel staan en kijkt hij wel naar mij.. Maar we praten niet echt. En ik moet altijd het gesprek beginnen, dus we spraken heel lang niet.. Maar van de week, ik was met vriendinnen in een park en opeens krijg ik een bericht van hem. Allemaal heel raar, van 'neuk me in me kont' of 'Stuur een mooie naakt foto, want ik wil met je een relatie opbouwen. met z'n 2en zijn en ik wil jou gewoon eens naakt zien want je lijkt me erg geil.' ik schrok toen heel erg. Mijn vriendinnen wisten dat ik hem erg leuk vond en vonden het zielig voor mij. Samen wisten we bijna zeker dat hij het niet was omdat hij te overdreven reageerde met heel veel hartjes enzo. Uiteindelijk bleek het ook zo te zijn. Vrienden van hem hadden zijn mobiel afgepakt en met mij zitten te sms'e. Alleen nu op school zitten die vrienden van hem mij daar de hele tijd mee uit te lachen. En naar me te wijzen. Terwijl ik er niks aan kan doen, toch? Toen hij net wist dat ik hem leuk vond wist opeens heel de school het. Nu.. iedereen was het een beetje vergeten en nu wijst weer iedereen naar mij. En vragen ze of het waar is. Ik ben bang dat hij me lelijk vind. En me te jong (Hij is 15, en ik bijna 13) Is dat een probleem dat hij 2 jaar ouder is? Ik denk dat mijn ouders het niet goed vinden dat ik hem leuk vind. Ik denk nu heel negatief over mezelf en ik zit niet lekker in mijn vel. Ik heb nu vakantie maar ik denk alleen maar aan hem. Ik wil hem eigenlijk het liefst zo snel mogelijk vergeten. Maar dat lukt gewoon niet om een of andere reden... Het is een best lang verhaal. Maar ik moest mijn verhaal kwijt. Ik hoop dat iemand me kan helpen.

12 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • @meisje 14 jaar

    dankje

    Dankje voor je reactie. Ik wil hem wel vergeten alleen dat lukt niet goed. Telkens kijk ik naar zijn laatst gezien op WhatsApp of zie ik hem lopen op school. Heb je misschien tips?

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Het beste is om hem te vergeten hij is jouw niet waard jij kan betere krijgen als hij van je hield zou hij het niet Door verteld hbbn en was je niet in deze situatie belandt. Hopelijk. Vergeet je hem snel!

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten