Skip to content
7 reacties
375 weergaves

verliefd op mijn mentor

Oke help. Ik heb echt een lastige situatie. Ik ben verliefd op mijn mentor. Hij is ontzettend aardig en we hebben veel dingen met elkaar gemeen. Dezelfde humor, interesses etc. Maar ja, het is mijn mentor en het kan gewoon niet. Ik probeer het te ontkennen. Maar elke keer als ik hem zie dan word ik gelijk vrolijk enzo.  Ik heb heel veel les van hem en kom hem regelmatig tegen op de gang en als er problemen zijn enzo moet ik ook bij hem zijn, dat is nu eenmaal zijn functie. Dus ik kan hem moeilijk ontwijken. Ik weet dat het niet kan en met 15 jaar leeftijdsverschil denk ik ook, nee alsjeblieft niet. Mijn verstand zegt constant kappen, maar toch kom ik er niet vanaf.   Heeft iemand tips voor mij??

20 jaar
11 jaren geleden

7 Reacties

  • Dit kan je het beste maar uit je hoofd zetten.

    Je wilt dus echt NIET gepest worden hierdoor, als iemand hier achterkomt.

    Trouwens is 15 jaar leeftijdsverschil ook wel een beetje heel veel verschil, vind je ook niet?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde probleem, maar met 16 jaar leeftijdsverschil. Het is misschien wel erg, maar ik heb al lang gevoelens voor hem. Hij geeft soms een beetje... tja, signalen naar mij en dan moet ik blozen. Nu gaat hij voor 2 dagen geen les geven en ik mis hem al. Hij heeft mij namelijk geholpen door depressie, maar ik heb een vriendje. Dat is het grote probleem dus. Ik weet dat het nooit iets gaat worden met mijn mentor maar ik begin gevoelens te verliezen voor mijn vriendje. Wat moet ik doen? Ik durf het niet tegen hem te zeggen en ik ben al heel lang op hem verliefd... al voordat ik mijn vriendje had (ik zit in de eerste klas)

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • verliefd lan

    beter ben jij niet verliefd a sahbi is niet goed voor je leven jwz misschien is die gene te oud voor jou jacks of zeg tegen die mentor dat je hem/haar leuk vindt mazzelsssss xoxox XD ciao babee

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • verliefd op je mentor

    verliefd op je mentor is heel leuk voor je maar straks kan je er ook om gepest worden en als je dan bij hem komt en het hem zegt word je gekwetst door misschien zijn reactie zet hem uit je hoofd meid bye

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • geen kans

    hij is veel te oud voor je,vergeet hem! er zijn nog zat andere jongens

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • ..

    Wow oke dit is echt raar, mijn verhaal is PRECIES hetzelfde, met ook 15 jaar leeftijdsverschil enzo. Ik ga het nooit tegen mijn mentor zeggen, ik geniet gewoon van de momenten dat ik les van hem heb en verder niets ;) ik weet ook wel dat het nooit iets kan worden tussen ons.

    12 jaar
    11 jaren geleden
  • Vertel het hem!

    Weet je mentor al dat en hóe verliefd je op hem bent? Wat zou er kunnen gebeuren als je het hem vertelde? Want, wellicht kan hij je heel duidelijk maken waar hij staat, kom je op die manier van je verliefdheid af, onderken je dat het vooral veroorzaakt wordt door alle aandacht die je van hem krijgt. Daarvan kan iemand heel goed smoorverliefd worden op die ander, zo gaat dat gewoon. Sowieso wel slim om het hem te vertellen, dan weet hij waar hij aan toe is, en geef je hem de vrijheid om met zichzelf en bij anderen (zijn leidinggevende) te rade te gaan.   Ontken je verliefdheid niet, deel die, en ervaar wat er dan nog van overblijft.   Maar, realiseer je, en dat doe je begrijp ik uit je mail, realiseer je ook dat deze verliefdheid niet kán, en binnen de relatie mentor-leerling niet zal uitgroeien tot iets moois. Hoewel ik het echt niet verwacht, maar stel dat hij je gevoelens beantwoord, dan zitten jullie beiden klem, zullen jullie uit de verhouding mentor-leerling moeten stappen. Ik dénk dat jouw mentor je zal laten weten dat hij je een leuke meid vindt, én dat hij niets van verliefdheid voelt voor jou, en dat ook niet zal gáán voelen. Dat geeft jou, en hem, ruimte om elkaar gewoon aardigte vinden, voor zolang jij leeling bent en hij mentor van je. Daarna is het gedaan. Gaat hij wél op je gevoelens in, groeit er wat tussen jullie, zou het eventueel tóch een heftige en spannende relatie worden, weet dan dat hij als anderen dat gaan zien, hij zijn baan wel kan vergeten. En hij dat er niet voor over zal hebben, kiest voor zijn baan (en zijn huwelijk).   Mijn tip is en blijft: zeg hem wat je voelt voor hem, laat hem de ruimte om te reageren.

    20 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten