Skip to content
1 reacties
85 weergaves

Vraagje. vooral voor oudere jongens en mannen

 Hallo. Ik had een aantal sirieuze vragen. Ik wil daarom graag ook gewoon een sirieus antwoord. Ik heb gemerkt dat ik toch vaker op oudere jongens/mannen val als jongere of ongeveer even oud. Ik ben dus 20, maar ben 1m60, en letterlijk iedereen zegt dta ik er jonger uit zie. Ik zie er dus jong uit en ik vind dat ik me ook niet altijw volwassen gedraag. Daarom een aantal vragen. Wat vinden oudere jongens/mannen leuk als het gata om kleding, uiterlijk, en gedrag? Hoe moet je flirten met oudere jongens/mannen en hebben jullie tips? (niet dat ik wanhopig ben, maar ik wil het gewoon weten als ik zo iemand ontmoet). Dat was het. Wat moet ik doen als ik een oudere jongen/man ontmoet, of naast hem zit? Hoe kom ik volwassen over? En hoe kan ik het beste met hem flirten? Wat vinden deze jongens/mannen leuk? Dit moet ik gewoon weten. Ik kijk vaker naar mannen, zeg maar rond de 28 of ouder. Ik vind dat gewoon sexy. Hoe stoer ze zich kleden, hoe ze om zich heen kijken, etc. Ik weet dat het geen goed idee is om een relatie te krijgen met zon leeftijd. Maar ik heb momenteel geel relatie, en als het goed aanvoeld ga ik er gewoon voor. Dus graag tips, en ik laat jullie weten hoe het gaat op dat gebied. Ik wil me gewoon makkelijker voelen bij een leuke jongen/man en weten wat ik kan zeggen/doen. Xx A

20 jaar
11 jaren geleden

1 Reacties

  • .

    sorry dat ik dit zeg maar ik ben helaas bang dat je deze vragen beter op een ander forum kan stellen. Deze is voornamelijk gemaakt voor jongeren en er zijn niet veel ouderen boven de 28 die hier op kijken. Dit zou ook niet goed zijn sinds dit forum ook niet voor hun is. toch zou ik graag willen antwoorden al zal je er mischien niet veel mee kunnen.   kleren:rock/emo/punk/skater flirten:be your self/Be fun what you should do:Just talk to him make contact ask hes number and ask him out.  MAN LIKE SEX.. logics. but dont give it to fast make them give alot affort for u so they go like u.   dus wees gewoon jezelf en als je iemand een goede klik heb probeer btje grapig te zijn geintreseert in zijn hobbie's verhalen. lach met hem vraag of hij keer wil afspreken om er over te praten.   Good luck

    19 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten