Skip to content
4 reacties
345 weergaves

Vriendin vreemdgegaan

Hoi, mijn vriendin is vreemdgegaan op vakantie, ze heeft daar gezoend met een andere jongen en ik weet niet zo goed wat ik moet doen. Ze was dronken, en de volgende dag heeft ze gelijk gebeld en alles verteld en vooral gewoon heel vaak sorry gezegd. Ze wilt heel graag met een oplossing komen maar ik weet niet of ik dat nog wel wil. Ik kan de eerlijkheid zeker waarderen want ze was in een ander land met vriendinnen die ik niet echt vertrouw dus ze had er makkelijk mee weg kunnen komen, maar dat praat niet goed wat ze heeft gedaan. Van de ene kant zou ik het uit moeten maken, vreemdgaan is namelijk gewoon vreemdgaan, maar ik wil niet onze (meer dan 1 jaar lange) relatie weggooien door 1 domme fout. Het is dan ook wel een hele domme fout maar ik vertrouw haar wel dat het echt niet haar bedoeling was. Ik wil namelijk ook gewoon geloven dat we jong zijn, dus dat fouten gemaakt “mogen”/kunnen worden, al helemaal omdat mijn vriendin dit nooit meer zal doen, ik ken haar echt wel lang genoeg om te weten dat ze super lief en loyaal is en dat dit gewoon een super grote domme fout was. Hoe zouden jullie dit aanpakken en wat raden jullie mij aan te doen?

17 jaar
6 dagen geleden

4 Reacties

 • Op dit forum zeggen de meeste meiden dat ze liever niet vertellen dat ze vreemd zijn gegaan. Wees blij met een vriendin die het eerlijk durft te vertellen! Dat is heel moeilijk, maar tegelijk erg stoer (en wel zo eerlijk naar jou). Geef haar die 2e kans als je gek op haar bent. Ik denk als je haar het voordeel van de twijfel geeft, je een super steady relatie krijgt met een meisje die een keer een foutje heeft gemaakt. Ze heeft alleen met iemand gezoend, er is (denk ik) geen seks ofzo bij geweest... toch? Ik zou haar niet laten gaan, want zij is tenminste eerlijk en ook te vertrouwen.

  22 jaar
  5 dagen geleden
 • Alcohol zorgt ervoor dat je soms dingen doet waar je achteraf super veel spijt van hebt, ik kan er over meepraten. Ik ben nooit vreemdgegaan want ik heb nog nooit een relatie gehad, maar ik heb wel vaak dingen gedaan in een dronken bui waar ik de volgende dag spijt van had. Ik moet wel zeggen dat alcohol niet echt een excuus is om vreemd te gaan maar toch moet je het gesprek aangaan met haar. Wat ik vooral zou willen weten van haar als ik jou was is of ze nog wel volledig voor jou wilt gaan, en of het echt een stomme fout van haar was of dat er toch meer achter zat. Het klinkt als een stomme fout als ik je verhaal zo lees maar goed, dit is in ieder geval wat ik in jou positie toch wel heel graag voor 1000% zeker zou willen weten van haar. Ga het gesprek hierover aan is mijn advies.

  22 jaar
  5 dagen geleden
 • De beste indicatie van ontrouwheid, is het vertonen van ontrouw gedrag. Zo simpel is het. Doe ermee wat je wil.

  23 jaar
  5 dagen geleden
 • Zo loyaal dat ze toch met een ander heeft gezoend en dan alcohol de schuld geeft...die ze zelf naar binnen giet, toch?
  Ik vind het sportief van je dat je het zo opvat maar om heel eerlijk te zijn ben je dan meer waard. Ik zou er niet eens mee akkoord gaan als mijn vriendin met vriendinnen naar zo'n zuipoord zou gaan.

  16 jaar
  5 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten