Skip to content
3 reacties
258 weergaves

Vind ze me nog wel leuk?

Hoi! ik ben al een hele lange tijd met een meisje van mijn school aan het snappen en we hebben samen ook al veel leuke dingen mee gemaakt. en ongeveer 3 of 4 maanden geleden hebben we aan elkaar laten weten dat we elkaar leuk vinden en wel meer dan vrienden willen worden. we zouden toen een keertje gaan afspreken maar dat is er nu nog steeds niet van gekomen. en ik ben dus nu degene die de hele tijd vraagt of ze kan afspreken maar altijd als ik het vraag kan ze niet. maar ik wil ook weer niet te veel pushen ofzo. dus ik zij dat als er een dag is dat je wel kan moet je het maar zeggen maar dat heeft ze dus niet gedaan terwijl ze de afgelopen weken zij dat ze wel tijd heeft. ze zegt dat het haar wel heel leuk lijkt om af te spreken maar omdat het er al zo lang niet van komt voelt het een beetje alsof ze het eigenlijk toch niet wil. en als je echt om iemand geeft dan kan je wel tijd voor diegene maken toch??

15 jaar
6 dagen geleden

3 Reacties

 • Ik wil je geen valse hoop geven, maar het is zeker ook mogelijk dat ze gewoon zenuwachtig is. Ik zou gewoon jezelf blijven, niet uit paniek je onzekerheid al te erg laten blijken, en zoals je zegt natuurlijk niet pushen. Want pushen en onzeker gedrag kunnen heel irritant zijn. Gewoon jezelf blijven, gezellig blijven praten en afwachten.

  23 jaar
  6 dagen geleden
 • Ik denk inderdaad dat ze je misschien nu niet meer leuk vindt. Een meisje die je leuk zou vinden, zou dolgraag willen afspreken met jou en zo snel mogelijk een nieuwe afspraak willen maken ipv jou zolang te laten wachten. Of ze is nerveus/onzeker om af te spreken, dat kan ook natuurlijk. Aangezien jullie al aan elkaar hebben verteld dat jullie elkaar leuk vinden, kan je haar vragen of ze nog hetzelfde voelt voor jou. Dan is er wat meer duidelijkheid en weet je hoe het ervoor staat. Ik wens je heel veel succes!!!

  17 jaar
  6 dagen geleden
 • Laat het iniatief bij haar liggen tot het maken van een afspraak, ze weet dat je graag wilt en je hebt je best gedaan. Neemt ze weinig tot geen iniatief tot het maken van een afspraak of überhaupt contact, dan heeft ze waarschijnlijk weinig interesse meer. Laat het maar even bij haar liggen nu.

  22 jaar
  6 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten