Skip to content
8 reacties
725 weergaves

Vreemdgegaan

Hoi, ik heb al 14 maanden een relatie met mijn vriend (17). Ik hou ontzettend veel van hem, maar laatst was ik op een feestje waarbij ik met een vriend van mij gezoend heb. We hadden beide gedronken en sliepen half. Het was een soort impuls, het was alsof ik het droomde en pas de volgende ochtend dacht ik: 'shit dit is echt gebeurd'. Ik voel me zo schuldig en niemand weet het en ik weet niet of ik het er met iemand over kan hebben. Als ik het aan mijn vriend vertel ben ik bang dat hij het uitmaakt en dat is mijn grootste angst. Ik weet niet wat ik moet. Ik wil het iemand vertellen maar ik wil mijn vriend niet kwijt. Als ik niks zeg denk ik dat het ook nooit uit zal komen, maar ik voel me zo schuldig als ik het voor me hou. Heeft iemand advies?

16 jaar
10 dagen geleden

8 Reacties

 • @J22, ja precies dat dus. Het is aan hem om te bepalen of het wel meevalt. En als het hem niet veel uitmaakt, dan valt het dus voor hem mee. En zo niet dan niet.

  23 jaar
  6 dagen geleden
 • @TS, jij begint deze topic zelf met de titel VREEMDGEGAAN. Dan is het niet aan jou om te beoordelen dat het wel meevalt... dat is aan jouw vriendje. Hij moet bepalen of hij het erg vindt of niet. Als het mijn vriendin zou zijn, zou ik er veel sneller vrede mee hebben wanneer ze het mij zou vertellen. Het geheim houden en er later achter komen, zorgt er alleen maar voor dat ik haar niet meer volledig zou vertrouwen. Ik snap dat jij het lastig vindt om te vertellen, maar hij gaat er een keer achter komen...

  22 jaar
  6 dagen geleden
 • Hoi, ik ben de TS. Ik snap dat alcohol absoluut geen excuus is voor wat ik gedaan heb. Het was ontzettend dom van mij maar het is nu eenmaal gebeurd. Het was alleen een zoen en ik weet niet of ik mijn relatie op het spel wil zetten door hem dit te vertellen. Het stelde niks voor en voor iets wat niets betekent wil ik niet riskeren dat hij het uitmaakt.

  16 jaar
  10 dagen geleden
 • Moeilijk , als er zerokans is dat dit ooit uitkomt (en je vriend het hoort) zou ik zwijgen . Vraag is inderdaad of je zelf met dat geheim kan leven , dat is iets wat je zélf moet overwegen vrees ik , daar kan niemand anders je mee helpen . Het aan iemand anders vertellen zou ik niet doen , dat verhoogt de kans dat je vriend het vroeg of laat dan ook te weten komt .

  17 jaar
  10 dagen geleden
 • Inderdaad, gewoon vertellen. Als hij er later achter komt, en dat gaat natuurlijk gebeuren, wil je eerlijk geweest zijn en niet de geheimzinnige/jokkende vriendin. Eerlijkheid is de basis van vertrouwrn en dus super belangrijk in een relatie!

  22 jaar
  10 dagen geleden
 • Ik zou toch proberen een goed moment te vinden om het aan hem te vertellen, het lijkt me niet echt een lekker gevoel om dit voor je te houden. Als je aangeeft dat er verder niks achter die zoen zat dan zal die het wel begrijpen denk ik.

  22 jaar
  10 dagen geleden
 • Ik zou het niet/nooit aan iemand vertellen. Het was wel verkeerd, maar gelukkig alleen wat zoenen. Of is er nog wat ander lichamelijk contact geweest dan alleen tussen jullie lippen?
  Dom...... ja, maar het kon erger aflopen.
  Doe het in ieder geval nooit meer. Je hebt een schat van een vriendje die van je houd.

  16 jaar
  10 dagen geleden
 • Ik snap dit niet. Je bent toch niet volledig buiten controle als je dronken bent? Hoe dan ook, eerlijk zijn. Beter geen relatie dan een relatie gebaseerd op een leugen. Maar goed, die hele alcoholcultuur vind ik al te dom voor woorden. Hoe kan een samenleving het ooit toestaan dat een kind van 16 zoveel drugs gebruikt (want alcohol is drugs) dat ze amper herinneringen opslaat en volledig buiten controle is?

  23 jaar
  10 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten