Skip to content
11 reacties
10367 weergaves

Ervaring eetste keer naaktstrand.

Ik wilde een keer naar het naaktstrand, gewoon om te proberen. Was super lekker. Alleen toen ik op het naaktstrand was kwam ik erachter dat ik mijn handdoek vergeten was. Super dom natuurlijk. Maarja ik wilde toch even in mijn nakie de zee in. Dus toch maar gedaan. En afgedroogd met mijn slipje. (Ja, weet ik, best raar maar ik had niks anders.) Maar het probleem was als ik ging zitten in het zand dat er dan steeds zand tussen je billen gaat zitten. Wel irritant. Maar het voelde wel heel vrij allemaal. Volgende keer vraag ik iemand mee. Zijn er nog meer jongeren die wel eens naar het naaktstrand gaan?

17 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik ben het meisje van hierboven. Het naaktstrand callantsoog is enorm lang wel 2 kilometer ofzo dus het ligt er niet zo snel vol. En wij lagen op een deel waar naakt en gekleed door elkaar loopt. Er staan helemaal geen borden dus de ene dag is het naaktstrand 100 meter langer dan de andere. Maar net wie er bedenkt o dit is een mooie plek om bloot te gaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga ook altijd met mijn vriendin naast naakt strand heerlijk is dat en als we s nachts in bed liggen gaan we ook naakt liggen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap niet wat daar zo moeilijk aan is. Wij doen dat altijd al.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje #16, als je komend jaar weer naar het naaktstrand gaat vanwege de drukte op het textielstrand, ga dan ook echt naakt want anders is het er binnen de kortste keren minstens zo druk als op het textielstrand en dat zou echt jammer zijn.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • jammer meisje van 16 dat je niet bloot gaat is heel normaal op het naaktstrand pas je gewoon aan

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben afgelopen zomer vaak naar het naaktstrand bij callantsoog geweest. Met een of twee vriendinnen. Maar we gingen niet naakt gewoon in bikini of badpak. Omdat het op het gewone strand veel te druk werd om afstand te houden gingen we daar liggen. Was wel ff wennen de eerste keren maar ach blote mensen zijn niet eng. Was heel relaxed de mensen zijn er aardig. We vonden het wel heel grappig om piemels te vergelijken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap jouw standpunt niet jongen #21. Het verlangen naar weer een mooi zomerseizoen wordt in de winter juist sterker, vandaar ook onze ervaringen delen met andere naturisten en zo wellicht weer nieuwe ideeën opdoen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • De nachtvorst is alweer in het land, en er wordt het zoveelste topic over naakstrand geopend. Niet erg geloofwaardig dat je nu opeens je ervaringen wilt delen...

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ging nogal eens met mijn vriendin naar het naaktstrand bij Vrouwenpolder. Eerste jaren een heerlijk verblijf maar gaandeweg kwamen er meer mannen die in de duinen gingen (wat niet mag) en die stonden dan al rukkend naar ons te loeren. Een keer richtte ik mijn camera met telelens op ze en heb ze toen die dag niet meer gezien! Soms liep er ook een met een stijve pik langs ons naar zee en mijn vriendin zag er ook twee klaarkomen. Dat was de druppel (letterlijk dus) voor ons om daar niet meer naar toe te gaan en hebben nu een andere plek gevonden in het Zeeuwse waar het heerlijk naakt vertoeven is onder vele echte naturisten.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ging van mijn 14de tot mijn 16de naar het naaktstrand Zandvoort om lekker te zonnen. Op mijn 16de daar een vreemde ervaring meegemaakt (geen seks) en ben op zoek gegaan naar een ander plekje om naakt te zonnen. Dat gevonden in de duinen in de buurt van het circuit Zandvoort en daar lig ik nu al 2 jaar heerlijk te zonnen. Af en toe komt de boswachter en/of de BOA/politie voorbij, Die kijken even, maken een praatje, maar daar weggestuurd worden ben ik nog niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij gaan meestal met z'n vieren naar het naaktstrand. Het is inderdaad heerlijk om in je blootje rond te kunnen lopen, zonnen en zwemmen maar een handdoek is wel gemakkelijk ja. Wij nemen ook altijd een koeltasje mee met wat drinken en eten.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten