Skip to content
5 reacties
1373 weergaves

Ik val op jongens

Ik val op jongens maar ik durf het niet te zeggen ik wil niet dat idereen vooroordelen heb .ik ben met hem uiteten geweest en we gaven elkaar een kus idereen keek ons aan we gingen naar een hotel en daar gingen daar nog veder dingen doen samen.heeft iemand tips om het te verbergen

17 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Beste TS, Het is helemaal niet raar om op jullie leeftijd seks te hebben. Ik vind het heel mooi dat jullie elkaar hebben en als je verliefd bent dan is het extra fijn om die intimiteit en die opwinding van de seks te ervaren. Er zijn heel wat jongens die verlangen naar wat jullie samen hebben.
    Een heel lief idee dat romantische weekendje. Nu nog er aan werken om de wereld te laten weten dat jullie van elkaar houden. Er is geen enkele reden om je ook maar ergens voor te schamen. Er zijn bekrompen zielen die daar niet tegen kunnen maar daar moeten jullie je niets van aantrekken. Alleen domme mensen hebben vooroordelen, de mensen die van je houden blijven van je houden. Wat is er mooier, liever dan twee jongen mensen die verliefd zijn en niet van elkaar af kunnen blijven?

    Veel geluk samen! x

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • We zijn wel verliefd hij is 18 en ik 17 maar we wouden even privé samen slapen in een hotel . Romantische weekendje. want we gingen de vorige afspraakjes naar mac Donald s en dat werden zat want we moeten niet te dik worden. Is het raar om al seks te hebben met een jongen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik val niet op jongens maar ik heb niks tegen 2 jongens die elkaar een kus geven. Deze zomer was ik in frankrijk op de camping, ik denk dat het in Frankrijk wat normaler is. Daar zag ik ook plotseling een Franse jongen die plotseling onverwachts een andere jongen een kus op zn voorhoofd gaf in het zwembad en niet meer als dat. Ik schat ook 16 jaar. Ik denk dat het daar meer betekent van ik waardeer je. Niet echt diepe liefde voelen vanbinnen maar meer we hebben een toptijd en je bent aardig. Ik heb welleens gehoord dat het een beetje cultuur is.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet het niet verbergen. Probeer het gewoon te vertellen, als mensen moeilijk gaan doen laat ze lekker. Er is niks mis mee dus waarom zou je het verbergen? Als deze reactie trouwens misschien wat agressief overkomt is dat niet mijn bedoeling haha

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Je valt op jongens zoals er nog heel veel anderen zijn, net als jij. Wat wil jij nu met je leven? Je voor altijd verstoppen en stiekem de dingen doen waar je naar verlangt?
    Het is niet leuk om homo te zijn en je leven wordt er niet gemakkelijker door, maar je kunt vrienden hebben, je kunt gelukkige momenten hebben zoals iedereen, je kunt liefde geven en liefde ontvangen.

    Als jij homo bent dan moet je sterker en moediger zijn dan anderen hoeven te zijn. Je moet het recht opeisen om te leven zoals jij dat wilt! Wat je als eerste moet gaan proberen is te zijn wie je bent en dat niet te blijven verbergen. Je bent bang om afgewezen en gepest te worden en misschien gebeurt dat ook. Maar altijd zullen er zijn die jou accepteren zoals jij bent en die jouw echte vrienden blijken te zijn. Dat zouden er wel eens meer kunnen zijn dan waar je nu voor vreest.
    Kijk eens om je heen naar de mensen die je elke dag ziet. Je ouders, de rest van je familie, je klasgenoten, andere vrienden misschien. Weet je hoe die over homo's denken? Geven ze om jou? Probeer ze te vertrouwen en misschien ben je straks een gelukkiger mens.

    Als ik je verhaal lees, uit eten gaan, naar een hotel gaan, dan krijg ik het gevoel dat jouw vriend ouder is dan jij zelf. Hoe is je relatie met die persoon? Is het een date? is het een vriend? Was het een eenmalig iets?
    Dat jullie naar een hotel zijn gegaan zegt dat hij je blijkbaar niet thuis kan of wil ontvangen. Denk je dat er toekomst zit in jullie relatie of was het gewoon iets dat uit jouw verlangen naar een ervaring voortkwam?

    Zo'n eerste keer kan erg schokkend zijn en je overstuur en in de war maken, je misschien schuldig laten voelen, maar dat gaat over. Jij bent niet verkeerd en je hebt geen slechte dingen gedaan. Kom tot rust en denk na over wat je wilt met je leven. Af en toe stiekeme seks met iemand zonder liefde? Of een vaste relatie met liefde als band die jullie bindt en seks als iets dat alles leuker en spannender maakt? Er zijn jongens die jou zoeken omdat ze een vriend willen!

    Ik ga je geen tips geven om te verbergen want verbergen is niet goed. Misschien dat je die ervaring die je gehad hebt niet aan de grote klok moet hangen, maar eerlijk zijn naar de mensen die van je houden over wie jij bent, dat moet jij wel. Dat is mijn tip.

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten