Skip to content
8 reacties
1766 weergaves

Kan iemans helpen?

Heey allemaal, Ik zit ergens mee en wist niet waar ik het moest posten maar dacht doe maar hier. Het zit dus zo: ik ga binnenkort het huis uit en ik ga begeleid wonen aangezien ik 17 ben en niet langer thuis kan/wil wonen door prive redenen, Maar ik mocht vroeger nooit kind zijn en nu wel dus ik heb lego als hobby en bij mijn vader thuis heb ik de hele zolder vol staan maar als ik opmezelf ga heb ik waarschijnlijk niet echt de plek er meer voor. Wat zouden jullie doen? -het gewoon ergens weer opbouwen en doorgaan met de hobby of. - het allemaal verkopen of. - het meenemen en in dozen laten staan. - of iets anders. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen.

17 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Nooit zomaar weg doen of om die reden verkopen!!
    Regel ergens opslag of neem het mee.
    Wees er zuinig op, het is een deel van jezelf en van jouw geschiedenis. Om daar om zo'n reden op zo'n manier afscheid van te nemen is geen goed idee, daar krijg je spijt van.
    Ik bouw zelf nog af en toe lego sets en heb n paar hele oude in een vintrinekast staan en ken ook veel oudere mensen die nog graag met lego spelen en het is een hele fijne herinnering en manier om mijn hoofd leeg te maken. Schaam je nergens voor want je moest eens weten hoe jaloers sommige lui zijn op mijn ouwe lego technics en space lego die ik heb gescoord! Ha. :)

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Je mog geen kind zijn vroeger en nu ben je 17 jaar oud en een eigen huis dat is geweldig en ja gewoon weer je Lego op bouwen je kinder jaren die je niet heb gehad kan je nu in hallen. Geniet van je eigen huis en blijf gewoon doen wat je leuk vind. Ik heb ook een eigen huis en ik speel ook gewoon Minecraft schijt wat anderen daar van vinden. Heel veel geluk met je nieuwe huis.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik snap je hobby helemaal. Zelf ben ik precies zo maar mijn ouders hebben me er al van verzekerd dat mijn LEGO thuis mag blijven staan totdat ik een huis heb waarin ik het wel kan plaatsen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier,
    Ja het probleem is ik heb geen kennissen of famili waar ik het kan zetten dus alles moet met mij mee, ik mrijg een flatje met 3 slaapkamers dus ik denk dat ik het gwn opbouwnin q van die kamers

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Neem de echt belangerijke dingen mee geef ze een mooie plaats bewaar de rest ergens waar je het oom weer kan ophalen bij familie lid ofzo veel plezier met je hobby

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan zou ik het ook bij houden in dozen of zo. Je kan ook veel uitstallen en de rest foto’s van maken of zo

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ts hier, Ja ik ben er echt heel erg aan gehecht en bij het idee het weg te moeten doen wordt ik al misselijk

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het gewoon allemaal meenemen waarschijnlijk heeft het waarde voor je ik zou alles in dozen meenemen en een gedeelte wel uit stallen waar plek is en de rest zou ik echt bewaren in dozen

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten