Skip to content
2 reacties
1230 weergaves

MA-NL Samenleving tegenwoordig, tegen of voor?

Hii!~ =) Dit is misschien lang, maar lees het alsjeblieft toch!!! =( Kan het nu niet? Bewaar het voor later! (Sorry als het arrogant lijkt, maar ik vertel eerst over mezelf, schrijf een reactie waar je het mee eens of oneens bent! ^^) - Ik ben niet tegen Homo's, iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt. Maar maak er alsjeblieft geen drama van. ( Voor- en tegenstanders) En belangrijk! Gedraag je in het openbaar (whoa, dat klonk... volwassen. =p). Hou rekening met de mensen om je heen! - Ik ben niet blij over de anti-moslim uitspraken die Mr. Wilders maakt, maar de PVV die hij vertegenwoordigd, heeft vast ook goede ideeën voor onze samenleving. - Het boeit me echt niet waar je vandaan komt, of waar je in gelooft of hoe je eruitziet, ik behandel iedereen gelijk. -Iedereens mening telt... Als je weet waar je het over hebt, niet gewoon iets zeggen omdat de meerderheid dat vindt. Ik ben zo opgegroeid, zo heb ik me altijd gedragen en dit heb ik mezelf aangeleerd... Plot twist -> Mijn moeder is van Marokkaanse afkomst. .....Haat je me nu?... =( Ik ben nooit direct als Marokkaan behandeld want ik zie er niet uit als een (Vader komt uit voormalig Joegoslavië ♥) EN ik gedraag me niet als ''de jeugd van tegenwoordig''. Maar ook al word ik niet zo behandeld, voel ik me toch aangesproken. Ik heb altijd in 2 (of meer) ''werelden'' geleefd. ^^ (Nederlands, Marokkaans, Joegoslavisch en mijn eigen wereldje...) En heb gezien hoe mensen zich gedragen tegenover elkaar, waar hun mening vandaan komt, enz. Mijn mening over het hele Marokkanen vs. Nederlanders gedoe : Laat ik er zo over beginnen ; wat doen we in Nederland altijd op 4 Mei? Mensen herdenken die gesneuveld zijn in de 2e W.O. . (Btw, haat ik Duitsers nu? HELEMAAL NIET~ Serieus, ik heb er niet eens een rede voor, wat er was gebeurd was door Hitler en Hitler alleen.) We (incl. ik) treuren over hoe er 1000'en joden/mensen werden behandeld en gediscrimineerd. Dus.. sommigen mensen discrimineren moslims, maar dat is oké? (Niet iedereen natuurlijk!) En natuurlijk hebben de moslims daar zelf ook schuld aan, ik zeg maar even.. extremisten. Maar, ik beloof je.. niet iedereen is zo.. Kijk naar mij! =P Haha, sorry misschien was dit een beetje chaotisch maar komt de boodschap over? ^^'' Vraag en reden waarom ik dit schreef : Wat moet ik doen, hoe moet ik me gedragen, doe ik iets verkeerd? Heb ik iemand pijn gedaan, val ik iemand lastig? Ik hoop dat dat niet het geval is!! =( Laat alsjeblieft je mening achter over.. dit alles! =)

14 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • sorry hoor maar ik ben niet van mening dat de marokanen weg moeten.
    maar alles dat niet blank is maar dan stort de economie in. en dat kan je de goeden niet blanken ook niet aandoen dus
    moet je kijken naar een totale immigratie stop. en paspoorten van
    extreem islamieten in te nemen en dat van crimineele buitenlanders.
    en stoppen met moskeen te bouwen. waarom krijgen we een rassen conflict in nederland. om de
    simpele reden dat dit geen voormalige kolonie is. nederland
    is van oorsprong een blank land dus heeft het altijd een ras gehad. en suriname bijvoorbeeld heeft geen vast volk. suriname is een kunstmatig land waar hindoes negers moslims christenen en blanke wel samen kunnen leven. hier in nederland waar de linkse
    hun multiculturele droom hebben geprobeert waar te maken dat in een multicul nachtmerrie is veranderd kan dat niet. de rotzooi van de pvda en de voormalige cpn moeten wij de nieuwe generatie nu gaan oplossen. we moeten stoppen met onze ogen te sluiten. we moeten begginen met de rotzooi van het links faschisme op te ruimen. ik schrijf dit niet om mensen
    pijn te doen. ik schrijf dit niet om haat te zaaien. dit is mijn
    oprechte mening. en iedereen zijn mening telt dus ook die van mij. ps
    ik zou mensen niet haten voor hun afkomst een neger kan er niks aan doen dat hij een neger is maar laten we eerlijk wezen
    immigratie werkt niet het kost geld en verwoest een ooit mooi land

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik snap je doel niet echt, maar mijn tip is: Niet zo voorzichtig doen. Je probeert te zorgen dat iedereen met je eens is, door te zeggen dat je niet anti-duits bent enzovoorts. Je kunt niet iedereen tevreden maken als je jezelf maar tevreden maakt. Je hoeft niet zo voorzichtig te doen, je mening is welkom! Dit is sowieso nog eens anoniem. In ieder geval kom je nu onzeker over. Als je echt strak bent en gewoon één standpunt hebt en je hieraan houdt ook albeledig je andere landen/religies krijg je tegenstanders ja. Maar ook aanhangers en bovendien kom je zelf met veel zelfvertrouwen over.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten