Skip to content
9 reacties
624 weergaves

bloot

ik MOET bloot lopen in huis en de tuin ik wil dit niet schaam me nu wel enzo als ik iets aan doe krijg ik te erge straf (zeg maar niet) ik wil dit niet wat zoude jullie doen hebbe jullie misschien zelfde?

13 jaar
12 jaren geleden

9 Reacties

  • Broodje Aap

    Deze verhalen zijn pure aandachtrekkerij en ik geloof er niks van. Wij zijn thuis naturisten maar hier wordt bloot gewoon belachelijk gemaakt. En als je mishandeld word moet je hulp zoeken en niet hier schrijven. Succes

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • @ schrijver

     Hoe gaat het nu, moet je nog steeds bloot lopen, en wat voor straf krijg je als je het er niet mee eens bent. Je zei ook dat ze aan je zaten vroeger en nu ook aan je broertje, wat doen zedan en wie doet dat allemaal.  Mocht het niet over zijn dan misschien eens met je huisarts praten, die heeft beroepsgeheim en mag niks tegen je ouders zeggen. Die weet ook wel waar je hulp kan halen dan. Liefs, J. xx

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • mij niet gezien!

     Ik niet!Ik heb een pikie van niks.Ik schaam me kapot!Durf het niet.BV. vandaag mee naar de sauna.  Ik vindt het gewoon moeilijk.Op school, sport,Bloot;Never  

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • vertrouwenspersoon

    Je hebt nu een vertrouwenspersoon en die zegt je hoeft niet meer bloot te lopen.Vind ik ook maar heeft hij ook met je ouders gepraat?Snap dit hele verhaal niet echt want je zegt aan hem komen ze ook,maar bij jou niet meer.Dat er wat aan de hand is bij jullie geloof ik graag maar wat precies,heb jezelf die vertrouwenspersoon ingeschakeld,kijk bloot mag je nooit iemand verplichten, hoop nog iets van je te horen en nogmaals kindertelefoon bellen is ook goed.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • RE: schrijver

    Hey, en moet je nu nog steeds bloot lopen, of hoeft dat inmiddels niet meer? En waarom willen je ouders precies dat je het doet? Vinden ze het soms normaal of zoiets dat je geen kleren aanhebt?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • schrijver

    ik deed al heel erg veel praten heb nu ook met de vertrouwingspersoon gepraat die zegt dat ik niet naakt hoef te zijn als ik dat niet wil en meisje 15 alleen ik en mijn jongere broertje van 8 moet naakt maar aan hem komen ze ook bij mij deden ze dat sinds mijn 12e niet meer

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • RE: jongen 13

    Hey jongen 13, loopt iedereen bij jullie bloot, of willen ze dat jij alleen het doet? En waarom willen ze het eigenlijk?

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • onbegrijpbaar

    Vind dit ook niet normaal om het te verplichten maar ook weer zo'n onduidelijk verhaal. Waarom moet je bloot en waarom straf als je niet wilt,leg eens uit en zou kindertelefoon bellen.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • heb je al eens gepraat

    Heb je al eens met je ouders gepraat hier over ?.
    Helemaal normaal is het niet vind ik. Ik zelf zou een gesprek aan gaan met me ouders en aangeven dat ik het helemaal niet fijn vind om naakt in huis te lopen. Dit zou ik als ik jou was ook proberen

    23 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten