Skip to content
2 reacties
48 weergaves

Scheiden.

 Hallo, Ik heb een probleem. Mijn beltegoed was op dus ik ging met me vaders telefeoon bellen. en die persoon die ik ging bellen nam niet op dus ik dacht ik stuur een smsje. en eigelyk mag ik dit niet doen ik weet het maar ik ging in me vaders inbox kyke. en er stonden allemaal berichtjes van me moeder. (gisteren was me vader pas om 5uur s'nachts thuis) en me moeder was daar boos over. en ik zat die smsjes te lezen er er stond bv: ja ik ga geen ruzzie maken waar N by is en me vader schreef van ja ik heb ook een keer behoeften aan uitgaan en me moeder schreef weer van ja ik lag snachts in bed en ik wist niet eens waneer je thuis kwam en je hebt niet eens gezegt waar je naar toe en hoe moet ik je nou vertrouwen misschien ben je wel met een andere vrouw geweest want dat is ook niet de eerste keer he. en toen schreef me vader weer het werd gewoon laat ik ga niet elke keer op me horloge kyke van o ik moet naar huis en ik kwam ook nog een paar collegas tegen. Misschien zyn deze berichten erg prive ik weet het maar anders weten jullie niet wat der aan de hand is. Ik voel me nu echt kut en me ouders weten niet dat ik dit weet. ik weet niet of ze nou gaan scheiden of niet ze hebben wel vaker ruzzie, 3jaar geleden was het ook heel erg maar ze hadden het toen uitgepraat gelukkig.  maar als me vader vreemd gaat gaan ze zowiezo uitelkaar. Wat moet ik nou doen ik denk wel dat ze gaan scheiden, en me vriendinnen kunnen me ook niet echt helpen want ze weten niet hoe ik me voel. Weet iemand asjeblieft wat ik moet doen, moet ik het gewoon uit me hoofd zetten ?  Asjeblieft reageer snel zit er heel erg mee en het gaat niet uit me hoofd als ik me ouders samen zie.

13 jaar
12 jaren geleden

2 Reacties

  • Hoi 2

    Wat ik bedoelde is, ik hoop natuurlijk dat je ouders niet gaan scheiden. Maar ik denk dat hoe je je voelt veel meer te maken heeft met het vage beeld dat je hebt van scheiden. Je weet niet precies wat het is en daarom maak je het veel erger dan het is. (ik kan me vergissen hoor). Dus probeer ook objectief te zijn. Probeer te kijken wat er echt aan de hand is. Wat weet je. En wat vermoed je alleen maar. succes! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Hoi

    Ik denk dat je een keer met een van je ouders, of beide ouders over moet hebben. Dan zeg je bijvoorbeeld tegen je moeder 'mam, het gaat niet zo goed he, tussen pap en jou?'. Want het moet er uit en je heb recht op duidelijkheid, op antwoorden. Dan kan jehet beter met ze bespreken, dan dat je er steeds over piekert. Maar ik denk ook dat je niet te veel over scheiden moet nadenken. Als je ouders veel ruzie hebben, dan is scheiden misschien zelfs beter. En het is echt niet het eind van de wereld. Ik heb een aantal vrienden en vriendinnen met gescheiden ouders en die doen het allemaal prima hoor. Succes en sterkte! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten