Skip to content
36 reacties
767 weergaves

kutvader

Ik was vorige week heel laat uit school en toen ik mn fiets pakte zag ik dat ik een lekke band had. Ik belde naar huis en mn vader nam op. M'n broer en moeder waren niet thuis, dus hij was alleen thuis. Na hem 3 keer gebeld te hebben en 3 keer duidelijk gemaakt te hebben dat ik echt niet 3 uur door de regen en kou ga lopen terwijl hij toch alleen maar in zn stoel de krant zit te lezen kwam hij kwam me ophalen met de auto. Hij was al aardig pissig toen ie aankwam, want hij had zooooo veel moeite moeten doen. Toen ik de fiets op de fietsendrager had gezet wou hij alles zelf nog een over doen om te laten zien dat ie het beter wistt en toen maakte hij een kras op zn eigen auto, waardoor hij heel pissig werd en ik kreeg er de schuld van, want ik zou de fiets er niet goed op hebben gedaan. (vuile mongol) Hij werd al helemaal boos toen ik ook nog eens commentaar had op zn rijgedrag (hij reed fucking 140 waar ie 80 mocht). Toen we rond half 7 thuis kwamen zei ie dat ik maar voor mezelf moest koken, want daar had ie nou echt geen zin meer in (schijt ik kan toch 10x beter koken dan die klootzak) en hij heeft de hele avond niks meer tegen me gezegd. Het is nu een week geleden en hij is er nog steeds boos over. Ik vind 'm echt een hele slechte vader. Zoiets is toch te gek voor woorden? 

17 jaar
13 jaren geleden

36 Reacties

  • Je moet het ook niet zo uitdagen. Verder vind ik wel dat hij ff een woedebeheersingscursus mag doen hoor

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi andere jongen 14 met 12 jarig broertje. Ja het is niet leuk maar vind huisarest erger, na de 10 klappen ben je er wel vanaf denk ik maar. Ik hoef ook niet mijn broek uit te doen gelukkig zou me schamen maar pijn doet het toch ook met broek aan, beste is op spijkerbroek dat is redelijk dik stof haha merk wel verschil als ik spijkerbroek krijg of op mijn trainingsbroek of korte broek dat doet meer pijn

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 14.
    Mijn broertje (12) en ik krijgen van onze vader nog een flink pak oor onze broek!Ook ik krijg alijd 10 harde klapen.
    Ik heb het van de week òò gekregen,

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi jongen 14.
    Mijn broertje (12) en ik krijgen van onze vader nog een flink pak oor onze broek!Ook ik krijg alijd 10 harde klapen.
    Ik heb het van de week òò gekregen,

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn broer van 16 en ik krijgen ook nog beiden klappen op onze kont ook op broek maar wel minstens 10x

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Oh is mijn vader niet de enige die opvliegend kan zijn. Als hij boos word kan hij ook flink tekeer gaan met zn stem eerst en dan een stel ferme kletsen tegen mn broek. Ik moet dan naar mn kamer moet me dan ooit inhouden dan scheld ik hem liefst de huid vol, maar dat heb ik 2x gedaan dit jaar maar dat nooit meer dan ga ik op mijn slaapkamer over zijn knie en dan krijg ik nog goedklappen op mn broek dan is het niet meer zitten daarna.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb vanmorgen ook billenkoek gehad vanwege een hele grote mond en schelden. Pap pakte mn arm vast en sloeg me flink tegen mn reet heb t wel ff gevoeld had voetbalbroekje aan dus deed goed zeer

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb dit zo 4 x per week

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik brutaal ben ofzo dan tikt mn pa me ook flink tegen nn broek aan dan is t uurtje afkoelen op mn kamer en klaar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Zoals je het omschrijft is jouw vader een zeer chagrijnig en opvliegend iemand; geen prettig mens.
    Toch vind ik dat jezelf ook niet helemaal vrijuit gaat. Een lekke band is zeker geen wereldprobleem en bovendien (zeker als je al 17 bent) ook nog eens jouw probleem! Plak gewoon je band, breng je fiets naar de fietsenmaker of laat je fiets staan en neem de bus/trein. Allemaal oplossingen waarbij je jouw probleem, jouw probleem laat of zelf oplost. Op je 17'e mag je niet zomaar van iedereen maar verwachten, ook al is diegene je vader, dat iemand voor het minste of geringste flut-probleempje voor jou alles uit z'n handen laat vallen en je direct te hulp schiet.
    Neemt niet weg dat je vader zich idioot gedroeg. Hij had ook even met je kunnen meedenken voor mogelijke andere oplossingen.

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • Soms is je vader irritant maar hij is nooit een mogol ja soms heb je ruzie maar dan maak je het gewoon weer goed

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet maar denken dat je vader ook gewoon probeert jou op te voeden. Je vader is ook een mens en die is ook niet perfect. Het enige probleem is is dat hij niet aan zn problemen probeert te werken.. En als ik jou was zou ik zoals bijv. in de auto toen je zei dat die 140 reed ipv 80 niet meer zulke opmerkingen maken. In ieder geval wel gewoon 1 keer zeggen van 'je weet dat je nu veeelste hard rijd' en als die dan gaat zeuren over dat je je mond moet houden, dan hou je je mond, maar als die dan aangehouden werd heb je hem in ieder geval gewaarschuwd. Maar als je weet dat je vader gauw boos kan worden om zulke dingen dan zou ik gewoon zo min mogelijk tegen hem zeggen, dan kan je ook zo min mogelijk fout zeggen toch? Wel goed dat je het dan voor je moeder opneemt tijdens ruzies enzo. Maarja ik heb zelf ook heel vaak dat ik het liefst gewoon op mezelf woon. Kan soms ook zo gek worden van mn ouders.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Lieve mensen,
    Mijn vader was ook altijd erg dreigend en sloeg ook als ik iets verkeerd had gedaan. Hij deed het bij mij vaak als hij boos was ( boos over iets anders en eigenlijk niet op mij), en hij wist niet hoe hij moest opvoeden. Ook vond hij slaan normaal omdat dat vroeger door zijn vader ook was gedaan. Dat was vroeger normaal en dat was 'opvoeden' in die tijd. Nu is dat slaan VERBODEN, maar sommige ouders voeden hun kinderen nog steeds zo op..
    Eigenlijk moeten ze hoe ze denken over het slaan veranderen maar omdat bijna nooit iemand ziet dat ze hun kinderen slaan word dit gedrag ook niet veranderd.

    Als kind kan je er zelf ook niet zoveel aan doen behalve aan je vader vertellen dat het slaan niet mag en wat je erbij voelt (bang worden/niet meer van hem houden), je kan uitgebreid met je moeder gaan praten zodat zij jou kan beschermen tegen het slaan. (Het kan zo zijn dat je moeder je niet gelooft of anderen niet, omdat je nog maar een 'kind' bent..of ze denken dat het wel meevalt... dat was bij mij zo!) Dan moet je met iemand anders gaan praten, zoals op school met een vertrouwenspersoon. Op school kunnen ze je helpen.

    Zoals ik hierboven heb gelezen wilde je vader je 3 uur laten lopen in de kou met je lekke fietsband. Dit is ook mishandeling. Ook als ouders steeds rotopmerkingen maken naar je om je slecht te laten voelen, is dit ook mishandeling. Zo zijn er vele vormen mishandeling die je niet eens door hebt als kind.. en waardoor je het ook normaal gaat vinden! EN juist dit is belangrijk.. want je moet is gaan kijken wat mishandeling is want dan zie je dat de dingen die je vader doet niet normaal zijn. Anders heb je kans dat jij dit weer later tegen jou kinderen gaat doen, omdat je dit ook normaal vindt.

    Denk eraan dat je niet alleen bent en dat het dus nog steeds veel gebeurt! Je wordt er angstig van, durft niet naar huis, je voelt je machteloos en je hebt pijn! Dus doe er wat aan en praat met iemand die je helpt en vooral gelooft! Ook kan je die dingen in een dagboek schrijven zodat je voor jezelf en voor anderen op papier hebt staan wanneer je wordt geslagen of mishandeld (dus ook als één van je ouders je mishandeld met rotopmerkingen).
    Tip.. Ik ben met mijn tante gaan praten (erg lieve tante) die kon namelijk goed met mijn vader praten en wist hoe mijn vader was. Zij is namelijk de zus van mijn vader. En zij had wel weer effect op mijn vader!

    Ik ben vervolgens ook op mijn 16e uit huis gegaan (en een paar keer weggelopen) maar dit helpt ook niet echt! Je moet heel vroeg zelfstandig worden en alles zelf regelen. Het kan wel maar het is super moeilijk daarbij verdien je als je jong bent nog niet zoveel dat je zelfstandig kan wonen. Daarom dat je eerst moet gaan praten met iemand zodat je relatie met je ouders goed is als je uit huis gaat. Ik ging dan ook samenwonen met een jongen en ook dat kan wel maar is ook erg moeilijk want je moet ook ineens alles zelf doen.. koken, wassen, meebetalen van de huur, school. Daarbij wil je nog wel eens uitgaan en dingen doen die je doet als je jong bent. Maar als je ineens een huishouden hebt is het toch heel moeilijk om een manier te vinden om jong te zijn en volwassen alles te regelen.

    Dit is geen makkelijk leven maar kan wel beter zijn als thuis bij je ouders want alleen jij weet hoe erg de mishandeling of het slaan is. Toch zou ik eerst praten met mensen, school en je ouders en proberen het slaan te laten stoppen. Succes lieve mensen!

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ben je bloot gestraft jongen 14 ?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben stapel op m;n vader,maar nu niet.K.t vader,Gestraft met een pak slaag,over de knie.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik snap dat je van je vader blijft houden, ookal slaat hij je vaak. Maar het is natuurlijk niet normaal dat een vader meerdere malen om kleine dingen je gaat slaan. Zelf zou ik hem hierop aanspreken, blijft hij zich gewelddadig gedragen dan zou ik naar een leraar op school gaan die je vertrouwt. Als je besluit er met iemand over te praten, doe dat dan met een volwassen iemand! Succes

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn vader slaat en schopt mij en mijn broertje en zusje ook altijd... Dat is eigenlijk mijn hele leven alzo.. Doet ie Eens een keer normaal en aardig tegen mij word ie toch weer boos... Een dag zonder ruzie met hem is geen traditie meer.... Ik wil dat dit ophoud... Niet alleen bij mij maar ook bij jullie!!!!!

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • dag jongen van 16;
    Hoe ik het krijg, hangt af van de straf.Bij ernstige misstap,moet ik met m'n onderbroek over de knie, die als ik over de knie lig,omlaag wordt gedaan.
    Bij mij blijft dat gevoel dat m'n kont in de fik staat,ongeveer iets meer dan een uur.
    Ik krijg het van m'n pap en van mijn mam.
    Het is k t, om in je onderbroek naast mam te staan, voordat ik bij haar over de lig.Ik haat dat!Wat kan mam toch timmeren

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • kreeg jij het op je blote billen en hoe lang blijft dat gevoel van kont in de fik jongen 14.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Kutvader,
    Schreef ik gisteren, direct na de straf.Ik moest denkenaab jouw zin:Nou dat heb ik geweten.
    Het was niet de eerste keer.ben vaker betrapt.
    Dat heb ik vakert,op moment dat m' n kont in de fik staat.
    Ik krijg niet vakk slaag,maar als ik het krijg is het bal.

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten