Skip to content
43 reacties
3422 weergaves

string ?

heei ik wil heel graag strings dragen maar ik ben bang dat als ik er een koop dat mn moeder dan boos wordt, of dat ze niet wil dat is ze draag. hebben jullie tips hoe ik haarkan overhalen ? :$

14 jaar
13 jaren geleden

43 Reacties

  • ik draag ook sinds lang een string en zelfs in de kant of nette, ik ben geschoren heb jammer genoeg een grote kut met grote schaamlippen die er flink uitzitten, mijn strings draag ik ook twee maten kleiner het stringkoortje zit flink in mijn kont, je loop naakt en toch ben je zeer sexy tussen je benen

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • draag reeds lang een string en steeds twee maten kleiner en ook in de kant, ook een koordestring lakker hoor zit in je vagina en aan de achterzijde in je kont, ben zo veilig tegen ongewild neuken van jongens in het begin voelt het aardig aan maar je word er aan gewoon, lekker je loopt zo gezegd naakt en toch heb je iets aan, ik heb verschillende kleuren

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Mij ervaring is dat de meeste ouders er niet zo'n probleem mee hebben, of ze moeten zelf seksueel erg gefrustreerd zijn. Als je ze koopt is mijn eigen 'draag ervaring' dat je het beste een zo smal mogelijk elastiekje in je bilnaad kunt hebben. Daar heb je het minste last van en zit erg lekker, al is het wel even wennen. Zoals je zal begrijpen draag ik zelf ook strings en dan liefst zo sexy mogelijk, dus soms ook een pouch waarbij er niets tusen je billen loopt, maar meisjes kunnen dit niet dragen omdat ze geen piemel en ballen hebben die je er in hangt.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind een string maar niks het idee dat er iets tussen je billen zit
    Het liefste heb ik niets aan maar als het niet anders kan dan tog maar boxer of hipster

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik voel mij in strings zo lekker geil. mijn vriend vind ze ook heel erg geil bij mij staan en met een string komt mijn kont mooi uit vooral in yoga pants. Tip vraag et gewoon aan je moeder. Xxx heel veel succes

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, ik draag ook al van af mijn 13e strings ! Zit heerlijk en ziet er sexy uit.. mn vriendin vind het er ook mooi uitzien, dus gewoon lekker doen wat je zelf wil :)

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Zeg haar dat ze gelijk heeft en dat je graag een string zou willen. Simpel in jouw geval!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Hallo! Ik zit hier dus ook mee sinds mijn moeder pasgeleden OP STRAAT zei dat ik er een zou moeten kopen omdat je de randen van m'n onderbroek zag, aangezien ik een best strak rokje aanhad
    . Ik heb geen idee of het een grapje was, of serieus. Het zal vast wel zo zijn dat je het zag, maar ik weet niet of ik er wel een moet nemen..? Dus heeft iemand een "tip"? Ik wil best een string maar hoe moet ik dan aan haar vragen? Alvast bedankt :)

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • hoi jongen van 20 heb geluk dat ik moderne ouders heb , ik mag mezelf zijn . Ga dat eens proberen in elkaar te steken want zoals je het schrijft lijkt het wel de max . 

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • antwoord op de jongen van 14 zijn vraag (Lendekoortje) eigenlijk nooit gekocht doch mijn zu maakte het voor mij,gewoor een elastisch koordje of elastieken bandje op een rol bv dat je dan rond je buik even opspant ter hoogtr waar je lul op zijn stijfst staat en dan aan de achterzijde even naaien en aan de voorzijde een lusje aan maken dat dan over je eikel zit zo hangt je lul niet meer tussen je benen en is veel confortabeler, doen man, proficiat dat je strings draagt, eindelijk een jongen die hip is en zonder schaamte dit schrijft, de meeste zijn hypocriet maar doen wel en nog meer achter de rug! dikke proficiat !

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • hoi jongen van 20 ik draag nu toch al van m'n 13 de strings , m'n pa en ma dragen die ook , en m'n ma heeft er ooit eentje gekocht voor me , eerst droeg ik da gewoon eens voor de lol , maar zat wel goe en nu draag ik dat atlijd , staat sexy .
    heb openminded ouders en dat scheelt wel , mag ook van hun daten en zo en doe dat ook.
    zie dat wel zitten om een lendekoordtje te dragen , waar koop jij dat .

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 20: het is een meisje van 14 die zich afvraagt of ze een string zou dragen en hoe ze dat zou kunnen aanpakken bij haar moeder, dus laat dat marginale er gewoon af.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • niemand reageert op de vraag van een lendekoordje met lusje ,dat is nochthans hip hoor!, super om te dragen daar je lul niet tussen je benen hangt, ik kan hier niet mijn foto laten zien da's jammer

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • naast de string ook het lendekoordje even uit proberen, een elastisch koordje om je lenden met daaraan een lusje, daarin steek je jouw eikel en zo hangt je lul niet meer tussen je benen al is hij slap, heerlijk en weten jullie met een strakke broek zal je vlugger een stijve hebben! proberen hoor! laat het eens weten, wie doet heir aan mee?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon string dragen hoe kleiner hoe mooier en voelt beter aan trouwens. Je heb van die hele dunne en doorzichtige legging als je daar een hele kleine string onder draagt schijnt je string y'tjes door de legging heen staat uitdagend sexy en vrouwelijk. Als je ouders het niet goedkeuren dat je een string draagt. doe je dat toch stiekem stop je string in je zak buiten ff naar een toilet zoeken voorbeeld cafetaria en trek je hem daar toch aan wanneer je naar huis gaat trek je hem weer uit. gewoon doen

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Gewoon doen!

    Mocht je moeder erachter komen zal er misschien ruzie komen, dat is goed. Zorg dan dat jij je argumenten weet dan zal zij er na een tijdje begrip voor krijgen en het accepteren.

    Zo gaat dat bij mij ook vaak als ik iets wil wat zij niet willen. Tattoo bijvoorbeeld, toen ik hem gezet had waren ze eerst heel erg kwaad maar gezet is gezet. 1 a 2 maanden later zeiden ze dat ze hem eigenlijk best wel mooi vonden.

    Ala jij die strings gekocht heb zullen je ouders ook wel denken van ja gekocht is gekocht en het is zonde om deze weg te gooien.

    En ik als man kan jou zeggen dat ik wild ben van vrouwen in strings en ik denk dat veel mannen dat wel met mij eens zijn

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ik draag reeds lang een string en ook in de club waar ik poseer kennen ze mij met mijn strings, ook nette strings zijn zeer In, je voelt er zo geil in daar de nette tegen je eikel schuurt en een heerlijk gevoel geeft en dit maakt je lul steeds half stijf er wordt, een string met twee koordjes aan de onderzijde die je dan langs heen je bilnaden omhoog trekt en knoopt aan je lendebandje, heerlijk als jongen, je loop dan met een volledige blote kont zonder enige belemmering tussen je billen, heerlijk voor homo's en voor meisjes een naakt koorde string, dwars door je kut en kontje, waw!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Oei meisje 17, 2 maten kleiner zit echt slecht, daar begin ik niet aan. Is ook veel leuker in de juiste maat.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • draag reeds lang een string en steeds twee maten kleiner en ook in de kant, ook een koordestring lakker hoor zit in je vagina en aan de achterzijde in je kont, ben zo veilig tegen ongewild neuken van jongens in het begin voelt het aardig aan maar je word er aan gewoon, lekker je loopt zo gezegd naakt en toch heb je iets aan, ik heb verschillende kleuren en ook draag ik een naakt bh enkel ter ondersteuning van mijn borsten, lekker zeg ze trillen dan heveig bij het stappen op lopen voelt heerlijk aan mijn tepels staan steeds stijf

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik vind een bikinistring wel leuk, maar draag dit zelf pas van deze zomer. Op mijn 14 zag ik dat niet zitten (en mijn ouders ook niet denk ik). Voor jongens vind ik het maar niks, die zijn veel mooier in een zwemslipje of strakke boxer.

    17 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten