Skip to content
72 reacties
7671 weergaves

Het lopen in de blote poepert.

Ik loop graag in mij blote poepert, zo gauw ik thuis ben loop ik geheel naakt, mijn moeder vind het best die zegt dan hoef ik niet zoveel te wassen, maar als mijn Zus haar Vriendin komt dan moet ik van mijn Moeder kleren aan, ik blijf het liefste naakt maar dat mag niet en daar ben ik het eigenlijk niet mee eens, wat moet ik doen.

17 jaar
13 jaren geleden

72 Reacties

  • Ik merk dat er bij een aantal jongeren toch nog een taboe en schaamtegevoel op naakt zijn bestaat. Meisje 15 dat wegrent als ze broer van vriendin naakt zou zien? enz. Wat is er mis mee? Zijn we nou weer zo preuts aan het worden of zijn we gewoon zo hypocriet? Naakt zijn heeft niets met moderne tijd of oertijd te maken, het is gewoon natuurlijk, zoals jij bent. Wat is eer eigenlijk nog mooier?!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 13. Het is toch een beetje raar dat je geen stijve pik mag krijgen. Daar kun je toch niks aan doen en is volkomen natuurlijk! Bij ons, toen ik nog bij m'n ouders woonde vonden ze het jaren geleden al heel gewoon als dat gebeurde en m'n moeder zei soms zelfs, goh, wat is een stijve pik met een blote eikel toch eigenlijk mooi, veel mooier dan een slap pikkie!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou blij zijn! Wij mogen het hier niet, maar zodra m'n ouders weg zijn dan ben ik heerlijk naakt!

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Sommige kinderen, meestal voor de pubertijd, voelen zich vrijer als ze in hun blootje kunnen spelen. Iedereen zit anders in elkaar, maar na je 12e in je blootje door het huis huppelen is over het algemeen niet normaal, hangt ook erg af waar het vandaan komt. Als het alleen maar is omdat je je dan vrijer voelt en meer ontspannen kan ik me er nog wat bij voorstellen. Als je het doet omdat het voor jou een seksuele lading heeft of je wil een shock veroorzaken bij de ander zou ik er mee stoppen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik mag overal bloot lopen, alleen net als die andere jongen ik mag geen stijve piemel krijgen, anders moet ik m'n boxer aandoen. Als ik tv kijk dan springt onze hond vaak op m'n schoot en door hem krijg vaak een harde piemel.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn zus van 14 loopt altijd op zondagochtend naakt, 3 weken geleden gingen we samen douchen, en ik vond dat ook prettig, sindsdien is ze anders ze slaat me graag op mijn blote billen en vorige week was ik ziek, ook op zondag, wilde niet douchen en ging ze me temperaturen in mijn kont, was daar best boos over maar durfde nix te vetellen tegen mn ouders, net zei ze nog zondag douche he (ik heb een hekel aan alleen douchen weet niet waarom, maar als ik vroeger douchte stond mijn moeder in de kamer ernaast te strijken)

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn zusje is ook een bloterd zoals wij zeggen maar als visite komt moet ze wat aan, ze mag ook niet in dr blootje de deur open doen.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi mijn vader heeft een nieuwe vriendin en ik zou heel graag beginnen met naakt rond te lopen mn vader is het niet gewoon maar zou het wel eens willen proberen die nieuwe vrindin van men pa mag mn piemel wel eens zien maar wil het laten blijken heel toevallig maar hoe weet iemand iets

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • men moeder en zus zien me vaak naakt. ook bij mijn beste vriend komt zen moeder binnen als ik me aan het douche ben ofzo

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • wij lopen thuis best vaak in ons nakie maar ik heb alleen 2 broers en dan ik het wel makkelijker.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wij lopen thuis bloot als het uitkomt. Dus als het warm is of na de douche om na te drogen.

    13 jaar
    9 jaren geleden


  • bij oma ben ik ook bloot badkamer in

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • ik mag wel bloot lopen maar mag geen stijve plasser hebben want dan moet ik naar mijn kamer of een boxer aan doen. is soms wel lastig als ik tv zit te kijken.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik loop thuis ook altijd naakt rond.
    Woon alleen met men moeder en zus. Ik zat altijd naakt in mijn kamer.En mijn moeder zei als je liever in je blote piemel rondloopt is normaal wij deden vroeger niets anders.het enige genante dat is gebeurd mijn zusje van 14 me uitlachte met men kleine piemel

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • wanneer ik ergens op visite kom en zij lopen naakt, hang ik mijn Kleren aan de kapstok en loop heerlijk tussen hen, heerlijk toch

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn mams kwam thuis met een nieuw vriend, dat had ik niet in de gaten, net na mijn dousch lip ik naar beneden in mijn blootje om mam te groeten. Hij stond naar me te kijken toen ik in de woon kamer kwam. Ja ik loop graag in me blootje rond. Hij bleef naar me kijken en. Steeds naar me kruis bleef staren. Ja en dat heb ik weer, toch beetje rood gaf ik hem een hand en lip weer naar me kamer toe, en daar bleef ik de rest van de avond.na zijn bezoek kwam mijn moeder naar me toe en zei dat er niets aan d hand was. Volgende bezoek ben ik bewoest in me blootje tussen hun gaan zitten en dat was heerlijk.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben met naturisme opgergroeid en vindt het raar dat mensen zo moeilijk over bloot doen. En waarom is het ongepast als iemand je bloot ziet. Dan is het ineens opdringen. Mijn vrienden en familie weten dat ik naturist ben en dat ik thuis vaak bloot ben. Vaak blijf ik bloot als er iemand komt. Waarom zo dat niet mogen. Het is mijn huis en waarom zou een ander mijn leven niet te hoeven respecteren en ik de hunne wel. Een moslima doet ook haar hoofddoek niet af bij anderen. En ik blijf graag bloot bij anderen. En bloot heeft niets met een oertijd te maken. In bikini ben ik ook al zo goed als naakt. Dan kan toch net zo goed alles uit? Dat is veel prettiger zwemmen en zonnen. Want wie heeft nou ooit verzonnen dat we onze tepels en geslachtsdelen, die iedereen heeft, moeten verstoppen. Wat een preutse onzin. Bloot is fijn en natuurlijk.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ben nu de strijk aan het doen, en heb enkel een t-shirt aan omdat het net iets te koud is. Voor mij is kleding een noodzakelijk kwaad om te overleven in de normaal te koude omgeving. Met de tijd heeft kleding andere meestal zinloze functies gekregen. Ik voel me aangenamer en heerlijker zonder kleding.
    Een lichaam is niet iets om je over te schamen.
    Enige tijd geleden bleef ik slapen in het kleine appartement bij een vriend. Gezien ik vroeg in de morgen op moest ging ik eerder slapen. Ik kreeg zijn bed. In de enige slaapkamer legde hij een extra matras waar hij ging slapen. Terwijl hij de extra slaapplaats klaar stoomde maakte ik me klaar om te douchen. Een uurtje na mij is hij komen slapen, ook zonder pyjama.
    Vroeg in de morgen wekte hij me dat de koffie klaar was. Ik had hem niet horen opstaan. We hebben samen lekker ontbeten, en ben me daarna gaan kleden om de straat op te gaan. Hij heeft me uit gelaten, en is nog steeds even bloot terug in zijn bedje gekropen. Voor ons beiden was het een eerste zeer fijne ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

    We kenden elkaar al enige tijd, en wisten van elkaar hoe we denken over kleding, enkel goed om je te beschermen tegen de kou ...

    21 jaar
    9 jaren geleden
  • ik kom net uit de douche en blijf nu gans naakt lopen en ook bij het ontbijt samen met mijn ouders en zussen, we maken daar niks van soms heb ik wel door haar een stijve

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik loop vaak naakt door Huis meestal na het avondeten en voor het ontbijt maar mn ouders vinden het niks en geven me constand straf als ik naakt rond loopen broers en zussen lachen me dan uit hoe kan ik liefst hele dag naakt rondlopen zonder de straf?

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten