Skip to content
110 reacties
1233 weergaves

IK MAG GEEN HUISDIER

ย ook al kom ik thuis met een hamster ik word zo terug gestuurd ik mag geen hond ik mag geen kat ik mag muis ik mag geeen konijn ik mag geen cavia IK MAG NIX ook al is het maar een gerbil ik mag het niet HOE KAN IK EEN HUIS DIER KRIJGEN het liefst ee katje ย 

15 jaar
13 jaren geleden

110 Reacties

  • Ik heb zelf 2 burkes (2 vogelsoorten) en 4 kwartels GEHAD.
    Spijtig genoeg lagen ze allemaal dood in het hok vandaag!

    Ik vond dit heel stom en was ook heel verdrietig.
    We weten nogsteeds niet hoe dit gekomen is.

    Deze vogels waren echter buiten aangezien deze vogels buiten kunnen.

    Maar ik wil zo graag een huisdier binnen!
    Ik wil met me zusje een klein knaagdier nemen en heel lang zeuren bij onze vader en moeder!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • al geprobeert bij mn vader heb iik wel huisdieren maar bij mn moeder willen ze helemaal niks helaas

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ^ Misschien kun je je ouders overtuigen dat je wel iets aan een huisdier hebt? Zoek een niet te duur huisdier waar je mee kunt spelen en knuffelen. Laat ze zien wat anderen met hun huisdier doen en hoeveel plezier ze er van hebben. Misschien kun je van je huisdier ook wel een echte hobby maken, bijvoorbeeld je hond trainen, er vaak lang mee gaan wandelen, creatieve dingen voor je knaagdier maken, etc.
    Ik zou goed en lang nadenken over welk dier je wilt en waarom, zodat het voor hun duidelijk is dat je dat ene dier echt leuk vind en er graag tijd aan zal besteden, dan zullen ze niet denken dat je gewoon een dier wilt om het te kunnen hebben en er verder niks mee zal doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik mag ook nooit een huisdier van men ouders zelf geen goudvis why not?! omdat ik er niks aan heb volgens hun ik vind het maar oneerlijk ben net jarig geweest normaal gesproken krijg ik waar ik al heel lang om vraag maar nog steeds ny ik vraag al een 3 a 4 jaar om uberhoud een huisdie maar ik mag het helamal niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi. Ik wil zooooooooooooooo graag een golderritriver pup! Maar ik denk dat ik weet waarom ik het niet mag: ik heb een hamster twee konijnen vissen een kat en een Beagle pup. Hoe haal ik mijn ouders over?!!!!!!!!!!!!

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn Vader is allergisch voor dierenhaar en ik en mijn broertje willen graag twee cavias alleen weet ik Niet waar ik ze kan zetten weet iemand hoe ik dit kan oplossen?!

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zeg dat je zoo graag een hamster wil zeg verschillende weetjes heb ik ook gedaan toen ik een hamster wou en nu heb ik hem en laat zien dat je er zelf voor gaat zorgen en laat schatige foto's zien zeg dat het helemaal niet veel kost en zorg goed voor jou andere huisdieren ik heb dit alemaal gedaan en ik heb hem nu gekregen ik hoop voor jou heel veel susssss

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Behandel je vader heel goed

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi Mijn vader heeft een hond en ik wil al heel lang een hamster maar mijn moeder vindt het oke Maar mijn vader zegt elke keer : ik wil geen rat in mijn huis Wat moet ik doen om hem over te halen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Eh..... Nee sorry

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • hoi! ik geef een korte uitleg waarom ik misschien geen fretten mag: we hebben twee konijnen een van mij en een van mijn broer maar eigenlijk van mij wand hij verzorgt hem niet. een hamster van mij. een kat van mijn vader. mijn broer krijgt ratten. en een hondje een kleine pup een beagle van ons allen maal. een vissen in een aquarium van mijn vader en twee vijvers met vissen van mijn vader. maar ik wil zo graag drie fretten!:) ;) ze zijn lief en schattig! maar ik mag ze niet heefd iemand een tip?

    10 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil een cavia maar ik moet wachten tot mijn broers zijn konijn weg is alleen ik heb een hele leuke cavia gezien ik de dierenwinkel

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi meisje 17 daar zit ik al op! en ik woon wel op een boerderij

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • oke ik heb wel tips
    zeg dat je hem zelf gaat betalen
    zoek info op internet

    ik moch een hamster toen ik zij ik betaal het zelf en nu krij i morgen een hamster en betalen me ouders heb hun alemal afbeeldingen laten zien van hamster en ze zijn zo le

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi! ik heb voor sinterklaas in 2013 een hamster gekregen!

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • neem een klein hondje!? of wil je een groten? of als het echt niet kan moet je vragen of je wil verhuizen? zelf heb ik een duitse herder. ik vind het echt stom voor je maar je kan later ook altijd nog een hond nemen!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 10, een pony is niet zomaar te krijgen helaas. Vaak heb je daar wel vrij rijke ouders voor nodig die bereid zijn voor alles te betalen. Je pony kan niet in je achtertuin, maar moet op een stal blijven. Daar moeten je ouders al steeds voor betalen, en dan waarschijnlijk ook voor het eten en de verzorging. Tenzij je op een goede boerderij woont, dan kan je pony daar misschien staan. Maar het kost alsnog veel hoor!
    Als je pony's toch super leuk vind zou ik aanraden op paardrijden te gaan, of kunnen regelen een soort van 'eigen paard' te hebben, die toch van iemand anders is maar waar jij altijd op mag rijden. Dan moet je alsnog wel een klein beetje betalen, of misschien niet als je het paard ook steeds verzorgt en de stal schoonhoud.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi! ik woon op een flet en ik heb een droom: een hond! overal op mijn kamer hangen plaatjes van honden. ik zeur iederen dag! ik kijk ook vaak op een site ik zoek baas! moet je ook doen! heeft iemand een tip!? pliezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag een pony! hoe pak ik dit aan? mag ik pliezzzzzzzzzzzzzzzz tipppppppppppssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik wil het zo graag!

    10 jaar
    9 jaren geleden
  • dat heb ik gedaan! ik heb ze al! ik heb ze daarnet op gehaald en uitgekozen! het was best moeilijk maar uiteindelijk heb ik toch wel de liefste! bedankt voor alles! ik blijf wel op dezen site! groetjes s.ย 

    10 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriรซntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privรฉchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten