Skip to content
4 reacties
73 weergaves

voortrekkerij.

Hai,   Ik zit me telkens af te vragen of ik hier iets mee moet doen of dat het gewoon zo is zoals het is?   Ik en mijn vader botsen enorm met elkaar. als ik een disscussie heb met mijn broer gaat mijn vader zich er mee bemoeien en neemt het al-tijd op voor me broer, ik haat me broer ook niet kan wel goed met hem opschieten. Mijn vader haalt me ook altijd neer. en al mijn vrienden vinden het een leuke vent omdat hij wel leuk doet als mijn vrienden er zijn en ja ik reageer dan gewoon normaal zoals we normaal tegen elkaar praten en dan zeggen mijn eigen vrienden tegen mij dat ik normaal moet doen endat mijn vader juist zo fijne kerol is en dan heb ik zo iets van halllooo je kent hem niet eens goed! Ik vind het echt erg dat ik dit voel maar ik haat' hem ook echt gewoon. en ik weet mensen zeggen dat wel vaker maar ik haat hem echt gewoon serieus. ook is het zo in het weekend als mijn broer er is besta ik niet meer en alles wat mijn broer doet is leuk en aardig en als ik hetzelfde doe kijkt hij me aan zo van ja leuk. en kijkt gelijk weer weg. ik ben het gewoon zo zat om telkens weer mezelf te moeten verdedigen en vind het helemaal erg dat ik zie dat me moeder eronder lijdt want als ik en mijn vader ruzie hebben is het geschreeuw en gescheld. hij heeft me ook wel eens getrapt en vroeger geslagen 1x wat ik nog heel goed kan herrinneren. ook ben ik 4 jaar geleden sexueel misbruikt door mijn coordinator 9 weken lang. en laatst hadden we op school(andere) gesprek met me ouder erbij en iemand van ggnet en met de zorgdecaan(waar ik 1x in de week mee praatte) en toen zei me vader gewoon 'ja na 4 jaar heb je het wel verwerkt' ik wist niet wat ik hoorde! dat raakte me zo diep! hij zou eens moeten weten he hoeveel ik op mijn bord heb gehad daardoor. en dan het gedoe thuis telkens ik weet gewoon niet wat ik er mee moet.   kunnen jullie je mening geven?   Alvast bedankt. L.

17 jaar
13 jaren geleden

4 Reacties

  • praten met je vader en je moeder

    ga praten met je ouders dat je het zou niet meer wilt en dat als het zo door blijft gaan dat je dan het liefst gewoon weg bent en probeer overdag gewoon zoveel mogelijk met je vrienden te doen en als je vader weer eens lullig doet gewoon negeren ooit moet je vader ook wel begrijpen dat je wel zijn dochter bent en jij ook zijn ,aardige, aandacht verdient dus ga is met hem praten en stel voor om is een x alleen met je vader iets leuks te gaan doen zodat jullie ook even tijd hebben  met zijn 2en en zo rustig verder kunnen praten zonder je broertje die erbij is. XXX

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reacties!

    Hee, Hee   Bedankt voor jullie reacties! het gaat nog zoals ik geschreven had.. verder gaat het opzich wel, binnekort weer even naar ggnet voor een gesprekje want dat kan ik wel even gebruiken. heel erg bedankt voor jullie reacties!! I appreciate   Liefs,

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • OMG

     omg dat is egt niet leuk! ehmm je vader is un vuile Vi*eze Eik*el !!! loop weg ofso. ga na jeugdhulp dingess ben er voor je 24.7  

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Verstand is ver te zoeken?!

    Ik denk dat het verstand ver te zoeken is bij hem, sorry hoor.. Als je vader zo doet tegen jou is ie niet goed snik!!!!! Je hoort op te komen voor je kinderen, niet meer maar ZEKER niet minder!!! Praat erover met je moeder, of peettante, of vraag desnoods advies bij een GGZ-medewerk(st)er.   Héél veel succes meid, alle vragen kunnen uitsluitend beantwoord worden. Ik zal dit topic nauwlettend blijven volgen, dus schrijf een beetje erover hoe het gaat met je...   Kon het maar zo zijn dat je elkaar emails kon geven, doormiddel van een profiel aan te maken.   voor de anderen: Gaarne geen onzin reacties!!!!!!

    18 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten