Skip to content
8 reacties
801 weergaves

scheren

Ik heb best veel schaamhaar gekregen en ja kan het zien als ik een bikini aan heb. Ik wil het weg scheren maar hoe vraag je een scheermesje aan je moeder durf ook geen bh te vragen.

12 jaar
14 dagen geleden

8 Reacties

 • Ik heb gewoon gezegd dat ik geen vies haar wou onder mijn oksels "enzo" en toen kreeg ik scheermesjes, toen ik mijn eerste haartjes kreeg. Gewoon zeggen wat je wilt.

  14 jaar
  7 dagen geleden
 • Gewoon laten zien dat er haar uitsteekt bij je bikinibroekje en bij toeval je oksel aan haar laten zien. Dan ziet ze ook wel dat er haar is.

  14 jaar
  7 dagen geleden
 • En meisje 12 heb je al iets gevraagd of een update voor ons wat er is gebeurd. Heb je al gezegd tegen je moeder dat je haartjes hebt en je graag een mesje wil en over dat je borstjes zijn gegroeid?

  20 jaar
  13 dagen geleden
 • Toen ik dat ook wilde deed ik gewoon mijn bikini aan en was aan het showen aan mijn moeder. Nu heb ik een nieuwe bikini met een broekje met pijpjes en een scheermes voor onder mijn oksel. En we gaan nog kijken voor een BH maar dat wil ik niet in de winkel doen dus weet nog niet wat maar mijn moeder gaan doen

  12 jaar
  14 dagen geleden
 • Zulke vragen kan je gewoon aan je moeder vragen. Zij heeft vroeger hetzelfde meegemaakt. Je moeder zal toch ook zien dat je borsten groeien. En je kan haar ook laten zien dat je schaamhaar te zien is buiten je broekje. Wil je alles scheren of alleen de bikinilijn? Heb je ook al okselhaar genoeg om te scheren? Daar kan je ook een scheermesje voor vragen en daar scheer je ook beneden je haartjes mee weg zonder dat je moeder het weet.

  16 jaar
  14 dagen geleden
 • Heel eerlijk, volgens mij, is er geen 'manier om te vragen'. Ja, of je wilt het ergens over gaan hebben en het daar naartoe inleiden. Want elke vrouw komt er uiteindelijk bij, hoe oud je ook bent.

  18 jaar
  14 dagen geleden
 • Op een briefje schrijven van de BH of heb je zakgeld bij primark zijn ze niet duur zonder beugel (heb je waarschijnlijk nog niet nodig) en scheermesje kan bij Etos kruidvat ook goedkoop

  19 jaar
  14 dagen geleden
 • Koop in de supermarkt van die wegwerp scheermesjes

  12 jaar
  14 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten