Skip to content
45 reacties
3354 weergaves

17 jaar en in mijn broek gepist

Genanter kan niet. Ik moest zo nodig dat het niet meer op te houden was en daar op straat kon gewoon niet. Dus alles in mijn broek geplast. Nu zit ik dus met een zak met broek onderbroek en sokken en mijn schoenen, alles nat.. Weggooien is te duur. Wie heeft dat ook gehad en hoe leg ik dat aan mijn moeder uit. In de wasmand dan merkt ze het ook, maar misschien zegt of vraagt ze dan niets. Ik durf het dus niet te zeggen.

17 jaar
7 maanden geleden

45 Reacties

  • Niet druk om maken, volwassen mee om gaan. Ik nog op mijn 19e. We kwamen thuis van de ouders van mijn vriendin en ik moest als een gek. Hier beneden bij de lift moest ik al hard knijpen. Toen ging die pestkop van me me in de lift kietelen.

    20 jaar
    4 maanden geleden
  • Nooit echt in mijn broek maar pas wel zo heel erg nodig dat ik twee grote stralen heb laten gaan. Vlek in mijn broek dat wel.
    Niet in de waszak gedaan maar eerlijk verteld. Eerst vond mijn moeder het kinderachtig maar toen goed van me dat ik de rest tot de wc op had kunnen houden. Mijn zusje pest nu dat ik het in mijn broek heb gedaan maar dat vindt mijn moeder ook van niet.

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • @M23; Is waar. Tegen buurmeisje moest ik het toch al een keer toegegeven. Ze is net zo oud als ik. Ik zou het nu wel anders doen maar ik dacht toen dat ik bijna de enige was. Een vriend had het een jaar eerder en die heeft zelfs zijn schoenen weggeflikkerd. 400 Euri de klikko in en bij mij ruim 200. Is gebeurd niet meer over lullen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Kom op een beetje karakter tonen jongen 17. Een beetje man is juist dan sterk en stapt naar binnen en zegt de waarheid zelfs tegen zijn buurmeisje. Hoe oud is ze?
    Had je ook nog een hoop geld bespaard aan kleding. Jammer.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Toen ik 16 was. Ik was bijna thuis maar zoooo nodig en vol in mijn broek. Schamen, maar geen risico genomen en het schuurtje ingeslopen. Boxer hemd broek en sokken in vuilniszak gedaan. Werkbroek aangetrokken en alles weggegooid. Dus hoefde niemand wat uit te leggen. Buurmeisje zag het, maar haar verteld dat ik in een plas gestruikeld was. Ze geloofde me niet, maar gelukkig de enige. Moest er niet aan denken om zo naar binnen te gaan.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Nee gelukkig niet, wel hetzelfde als jij m21. Hoe maak je je weer schoon na die poepbroek? En die broek en slip kun je weggooien. Gadver ik moet er niet aan denken. Wij konden gewoon onder de douche en broek in de machine. Drogen en hup we zijn weer fris en broek kan weer aan. Dat ze je zagen toen het gebeurde is wel erg genant voor je echt een heel vervelend moment als je het moet laten gaan weet ik nog. Daarna is het gebeurd en zei ik maar gewoon eerlijk dat ik het niet meer op had kunnen houden. Was ook zo.. Met smoesjes maak je je belachelijk.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • idd M20 dat wens je niemand toe hoor ! heb je het zelf ook wel eens gehad dan ??
    maar in je broek plassen dat kan iedereen duidelijk zien vind ik erger hoor ook en dan loop je de bus uit en dan staan daar bv jongere meiden bij de bushalte te wachten op een volgende bus en dan stapte ik al uit met me hand tussen me benen en deels nat kruis en dat ze dat moment jouw echt bijna helemaal in je broek zien plassen dan schaam je je erg hoor !! poepbroek hadden ze denk niet meteen gezien ! en erge dat stuk moeten lopen naar huis met je natte broek en dan ook nog bekende tegen komen en dan thuis uitmoeten leggen wat er is gebeurt !! ook al is het wel eens eerder gebeurt ! toch schaam je je

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Dat wens je niemand toe j20. Daar kun je ook niet meer om lachen.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Nooit gedaan, maar een plasje in je broek lijkt mij niet zo erg. Zeker als je niet ver van huis met een douche en een droge broek bent. Dan is alles weer over.
    Wat pas erg is en dat had ik en het was ook in een bus waar ik niet uit kon. Mijn bolus van drie dagen moest er uit en die kon ik niet meer inhouden. Niemand heeft gezien dat ik steeds een beetje hoger kwam te zitten. Ik zal jullie verder alles besparen maar wat is dat een ellende. Dan veel liever een natte broek.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • @m21. Vandaag al niet meer schamen hoor, dat is mij toen ook gelukt. Je ziet dat je de enige niet bent en en de mensen die het zagen worden er vaak aan herinnerd dat ze het zelf ook hebben meegemaakt. Op dat moment vindt je blaas het genoeg.daar doet niemand meer wat aan.
    Rot genoeg voor je. Moest je ook nog die twee haltes in die broek lopen of had je ouders of vriend die je kwamen redden.
    Gewoon doen daar zijn ze voor en die helpen je graag , nooit voor hen schamen.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • nou 17 jaar ! nou eerlijk gezegd heb ik het nu net gehad op weg naar huis eerst in de trein gezeten en moest overstappen op de bus en als ik dat niet deed zou ik een uur moeten wachten dus toch maar die bus genomen maar ongeveer 2 haltes voor de mijna moest ik er echt uit want hield het niet meer langer op !had al een paar scheutjes verloren gelukkig had niemand iets gezien denk ik en met uitstappen stoote iemand tegen me aan en opeens hield ik het niet meer op en stond alles in me jeans te plassen schaamde me dood

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @nieuwsgierige meiden. Vinden jullie het niet netter op even een andere kant op te kijken als een jongen zich staat te verkleden? Nee hoor, ik kijk dan bij meiden ook, maar die zijn er helaas minder die dat open en bloot doen.
    Een zwembroek is voor mij een probleem. Dat begreep je al. Liefst slip of speedo maar daar past hij moeilijk in. Een strakke boxer laat de vormen en de omvang zien. Dat bomt mij niets, maar dan zeggen er dat ik loop te pronken. Dus bermuda, soms in een strakke boxer onderbroek, maar alleen om te zwemmen.
    Ik verkleed me als het niet druk is open en bloot ook als er vrouwen kijken. Vind het leuk en gun ze best wat.
    @m13, natuurlijk schaamde ik me toen heel erg, maar het is ook menselijk dat als je zo dringend moet en een eind door het nat en de kou moet dat je het niet meer op kunt houden. Er kwam een leuke vrouw me lachend vertellen dat ze ook een keer alles al had gedaan voordat ze bij de toiletten was. Dat helpt om er zelf ook om te kunnen lachen. Dus ik zat er als snel niet meer mee. Hopelijk die vriend ook niet en anders kun je hem een beetje helpen.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik geloof je wel j21. Ik heb dat wel eens met een vriendin op het strand gezien. Een jongen met een hele grote, die zich zo ging afdrogen. Natuurlijk niet gemeten maar zo een die slap is wat onze vriendjes stijf hebben. Hij liep al in een strakke boxer, dus we hielden hem al in de gaten. Echt zitten soppen toen. Thuis vriend er mee geplaagd. Maar we hadden het er over dat je het in je broek had gedaan. Kan ik me best voorstellen. Ochtends doe ik altijd eerst de waterkoker vol en dan kom ik met een volle blaas uit bed en sta ik met blote voeten op de kouwe tegels. Nou wat moet ik dan een moeite doen om het in de houden. Niet zo erg dus, maar ik plaag graag jongens. Zo leuk als ze verlegen worden. Of we nog iets willen vragen. Ja wat voor zwembroek heb je meestal aan?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • jongen van 21

    dat dacht ik al dat is nog erger dan toen die vriend van mijn broer. je doet wel cool maar stond je je niet heel erg te schamen met alles in je broek. wel leuk dat opscheppen over je p. ik heb die van die vriend gezien.

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • @m20: Als je voor me zou staan en je zegt dat dan zou ik het gelijk doen. Zou schrikken worden voor een meisje als jij die waarschijnlijk niet meer gewend is dan het pikkie van een buurjongen of jongen van school. Slap 14cm, Stijf 19cm, Omtrek 16cm. En in het koude water krimpt hij maar weinig .
    Controleren mag, maar ik ben eerlijk, was ook eerlijk over het broekplassen.

    @m13: Ook meisjes zagen het gebeuren, het was douchetijd. Ik zei wat het was en dat ik het door de koude voeten in mijn broek deed. Natuurlijk opmerkingen. Daar kan ik heel goed tegen. Nog meer vragen meiden?

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • « Iedereen mag hem zien want hij is groot »…..o ja laat maar zien dan, exacte maten graag en het wordt gecontroleerd. Voorlopig ga ik maar uit van een klein broekplassertje.

    Ach jongens, piesen ze in hun broek en dan lopen ze nog stoer te doen. De stoom kwam er uit, jaja..Nog meer sterke verhalen?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • jongen van 21

    wat hebben ze gezien? een natte broek kan ook water zijn.
    zagen ze ie er in plassen dan met je het toegeven. ook meisjes?
    Ik heb een jongen in zijn broek zien plassen van 15. dat staat heel raar. vriend van mijn broer.

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Haha, ik ook. 19 jaar. Ik lag op de camping zou heerlijk na te dommelen en had nog geen zin om naar de toiletten te gaan maar moest heel heel erg. Ineens voelde ik het bijna mis gaan dus als speer broek, shirt en schoenen aan. Maar dat waren open schoenen en het gras was nat en koud. Het had daar bijna gevroren dus dat werkte op mijn blaas. Eerst hielp dansen en knijpen nog maar toen spoot het er uit. Min broek stond echt te stomen. Hem er uithangen was geen optie. Iedereen mag hem zien want hij is groot, maar daar in het gras vlakbij tenten dat kan niet. Andere optie dan in mijn broek was er dus niet. Ik hoor het nog steeds..

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik nog vorige zomer dus toen ik 21 was jongen 16. Schaamde met toen wel maar nu niet meer hoor. Gewoon blundertje van me. Te lang uitgesteld en toen moest ik nog ge ver daar ging het. Je kunt beter apart topic starten want dit is van een jongen die het niet aan zijn moeder wilde vertellen. Die zien jouw vraag niet.

    23 jaar
    6 maanden geleden
  • Je zou het eens van iedereen moeten weten. Wij speelden met onze groep (meiden en jongens) durf en waarheid. En daar was de vraag wanneer je voor het laatst in je broek geplast had. Ik dacht er echt aan om te gaan liegen want het was nog geen jaar geleden in een heel moeilijke situatie. Toch eerlijk gebleven. Het grootste deel had dat na de basisschool nog wel eens gedaan, dat had ik nooit gedacht. Ik vroeg dat nog aan een vriendin en die dacht ook dat ze de enige was en ze had het van mij zeker niet verwacht. Ik van haar ook niet.
    Vraag van mij is dus. Wie echt nooit na 12 jaar?

    16 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten