Skip to content
110 reacties
6564 weergaves

17 jaar en in mijn broek gepist

Genanter kan niet. Ik moest zo nodig dat het niet meer op te houden was en daar op straat kon gewoon niet. Dus alles in mijn broek geplast. Nu zit ik dus met een zak met broek onderbroek en sokken en mijn schoenen, alles nat.. Weggooien is te duur. Wie heeft dat ook gehad en hoe leg ik dat aan mijn moeder uit. In de wasmand dan merkt ze het ook, maar misschien zegt of vraagt ze dan niets. Ik durf het dus niet te zeggen.

17 jaar
9 maanden geleden

110 Reacties

 • Mijn vader moest zo erg en vroeg aan mijn moeder om ergens te stoppen. Maar dat deed ze niet omdat ze zelf ook zo nodig moest, dus hij moest ook maar wachten tot we thuis waren. Die zat op’het laatst met zijn hand in zijn zak en zijn vest over zijn kruis dat we niet zagen als hij het in zijn broek zou doen. Toen we er waren stapte hij al uit voor de auto stil stond en rende hard naar binnen. Maakt niet uit hoe oud je bent als je zo nodig moet doe je het allemaal wel eens in je broek. Ik ook. Mijn moeder trouwens ook wel.

  15 jaar
  5 dagen geleden
 • In je zwembroek of bikini is het minder erg en dan ben je ook minder voorzichtig en wacht je te lang voor je de kouwe zee in gaat. Zijn hier meiden die het nooit in hun bikini hebben gedaan? Denk weinig.

  20 jaar
  6 dagen geleden
 • Zo ging het inderdaad @J17. Heel sportje, hij kon ook niet meer stoppen. ik denk dat hij bedoeld had gelijk in zee te gaan plassen, maar wij waren aan het dollen en dat duurde erg lang..tenlang haha. nou ja uit zee was hij weer helemaal fris. Alleen zijn jeweetwel was wat gekrompen, maar.nog steeds behoorlijk groot in dat kleine broekje. Dat is hier normaal, ook de meeste Spaanse jongens hebben er een. Nederlandse jongens alleen in het zwembad, dat moet.. Ik ben benieuwd of er nog meer meiden op een camping staan en hoe dol die het maken, maar daar start ik een eigen topic voor, anders gaat ales hier doornelkaar lopen.

  16 jaar
  6 dagen geleden
 • Fijn voor hem dat jullie er geen aandacht aan hebben besteed. Het zullen de zenuwen wel zijn geweest of heel hoge nood en lang uitstellen. Niet erg maar het is een taboe en dan voel je je kleutertje. Hij zal van jullie ook nog weleens een stijve krijgen en dat in die kleine zwembroek. Die krijg je ook zonder nu meteen vreselijk geile gedachtes te hebben.

  16 jaar
  6 dagen geleden
 • Nee wij hebben hier ook nog spaanse en engelse jongens en natuurlijk andere nederlanders maar die zijn veel minder leuk. Onze franse is de leukste. Ik denk ook de jongste maar hij heeft ook de grootste. En zonder schaamte de hele dag in dat zwembroekje. We zijn verder niets van plan. Verder dan hand door zijn haar schouder of middel gaan we niet. Hij ook niet. Ja engels kan hij een beetje. Hij liep echt te plassen, vriendin zag het ook en hij ging snel de zee in. Hele straal. Gedaan of we het niet zagen , eigenlijk schattig en op het strand in zwembroek dus wat geeft het. Ik heb het ook wel in mijn bikini gedaan. Ik dacht meteen aan dit topic. We gaan niet om hem dobbelen, hij is van ons twee. Zondag gaat hij naar huis. Wij hebben dan nog een week. Er komen wel weer nieuwe., maar zo leuk als hij zijn er niet veel.

  16 jaar
  6 dagen geleden
 • Is best wel erg als je in je broek plast in je zwemslip dat gaat dan gewoon heel zichtbaar langs je benen en als je buiten loopt naar de zee laat je zichtbaar een spoor achter. Misschien als het vaker gebeurt tegen die jongen zeggen dat het jullie niet uitmaakt. Daar zou ik behoefte aan hebben, misschien is z'n blaas wat zwak dat kan een jongen onzeker maken. Ik ben er zelf ook mega gevoelig voor. Ik ken het in Frankrijk wel, daar mag je in veel zwembaden niet zwemmen met een boxer en korte broek omdat anders het water smerig wordt, daarom is daar een zwemslip normaler. Op je zwemslip is het goed zichtbaar en tegelijkertijd niet zoo erg omdat met 1 duik alle viezigheid wel weg is. Ik had het zelf ook steeds bij een vriend thuis. Vaak werd ik gewezen op een natte vlek in mijn kruis en voelde ik me betrapt en schaamde me diep en zijn moeder adviseerde me dan om een schone boxer van mijn vriend te pakken. Ze werkt in de zorg maar wist eerst niet wat het betekende. Op een dag begon zij onverwacht over luiers.

  17 jaar
  6 dagen geleden
 • M16, hij wilde jullie waarschijnlijk uitleggen dat hij nodig moest. Deed hij trouwens veel in zijn broek of maar een straaltje. Dan kan het ook nog voorvocht zijn geweest omdat hij opgewonden raakte van die armen om hem heen. Probeer via Engels wat meer met hem te praten of doe translate met je telefoontje of ander vertaalprogramma.

  17 jaar
  6 dagen geleden
 • Die franse jongen heeft daar een leventje. Twee nederlandse meiden die hem letterlijk moeten pamperen. Hebben jullie nog concurrentie van engelse, duitse en spaanse meiden? Hebben jullie al een euro opgegooid wie vanavond zijn tentje in mag om zijn spannende broekje uit te doen?
  O waarom maak ik dat niet mee. Veel plezier meiden.

  18 jaar
  6 dagen geleden
 • Hier in Spanje hebben mijn vriendin en ik eigen tentje op 400m van zee. Naast ons een Franse jongen met ook zijn ouders op de camping.
  15 jaar daar zijn we wel achter, maar veel begrijpen we niet. Spannend zwembroekje dat wel. Behoorlijk geschapen dat kun je goed zien. We maken er wel grapjes over, maar die begrijpt hij maar half. Vanmorgen gingen we samen naar de zee en toen deed hij ineens heel zenuwachtig, dus wij rustig maar, arm om hem heen en doorlopen. Toen keek ik maar weer eens naar zijn zwemslipje. Plaste hij in zijn broek. Gedaan of we het niet zagen, is zo pijnlijk voor hem. Hij liep gelijk de zee in. Kwam lachend weer terug en wij ook lachen. Ik ben zo benieuwd wat hij van ons vindt.

  16 jaar
  7 dagen geleden
 • Toen ik 13 was kon ik het ook niet meer ophouden en zijn mijn zus en haar vriendinnen om me heen gaan staan dat ik daar kon. Naderhand plaagden ze dat ze gekeken hadden en mijn lul klein vonden. Ook al hebben ze gekeken is dat honderd maal minder erg dan in mijn broek plassen. Wat moest ik toen erg, Mijn boxer en mijn broekzak waren al nat, maar dat heb ik hun nooit verteld.

  16 jaar
  7 dagen geleden
 • Ik dus 14 jaar en ik heb me er helemaal niet om geschaamd. Ik was met een vriend, mijn zus en mijn moeder naar Duinrell geweest en moest op de terugweg heel dringend. Ze wisten hoe nodig en vonden ook niet dat ik hier op straat kon plassen. Ze hebben er verder niets van gezegd en we zijn thuis gewoon verder gegaan met de superleuke dag. Het maakte niets uit. Even vervelend op het moment dat je het voelt, maar laat je je dag niet door verpesten.

  14 jaar
  9 dagen geleden
 • hij is er nog niet overheen. toen hij me vertelde hoe het gebeurd is en hij was bij het punt van in zijn broek had hij wat tranen. Hij weet dat onze moeder dat helemaal niet erg meer vindt en ik ook niet, maar wat kan ik meer doen, dat weet ik ook niet.

  13 jaar
  11 dagen geleden
 • M13. Goed van hem en zo is het, Een stoere jongen of sterke man is daarna nog steeds een stoere jongen en sterke man. Eventjes iets vervelends meegemaakt.

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • Je hebt gelijk meisje v22. hij begon er zelf over dat hij het wel in zijn broek had gedaan. Ik heb gezegd wat jij al zei.hij is nog steeds mijn grote broer.

  13 jaar
  13 dagen geleden
 • M13, Zou jij het leuk vinden als je een ongelukje had en je broer ging zich er mee bemoeien. Laat je moeder hem helpen om over zijn schaamte heen te komen. Of als je het zeker weet zeg hem dan dat hij zich niet zo moet schamen omdat het iedereen kan overkomen. Ook jou, ook iemand van 22 en ook volwassenen. Je moet maar pech hebben dat je het niet meer kan houden en je kunt nergens.

  22 jaar
  13 dagen geleden
 • ik denk mijn broer van 16 ook maandag in zijn broek heeft geplast. hij kwam thuis en ging gelijk douchen boven en toen hele discussie met mijn moeder en toen ging de was. wat ik hoorde ging over zoiets, maar gefluister. daarna zeiden ze niets. gisteren gevraagd of hij in zijn broek had geplast en zei hij van niet maar wel rood kleurtje. Ik kom er wel achter.

  13 jaar
  13 dagen geleden
 • Geen zorgen we zijn allebei bijna 16, ik heb al lang de pil en we gaan het binnenkort ook zeggen dat we elkaar vaker dan per ongeluk zien. Vooral mijn ouders vinden mij er nog te jong voor. Ze moesten eens weten. Die natte broek van zaterdag heeft alles alleen nog maar erger gemaakt. Heel verhaal dat als je bijna 16 bent je ook als je een keer vergeet om te plassen, je het nog steeds droog moet kunnen houden en dit niet mag gebeuren als je geen kleuter meer bent. Ik ga het wel aan mijn vriendje zeggen, die weet hoe het kwam.

  15 jaar
  15 dagen geleden
 • Oef wat spannend. Ik neem aan dat je het ook een beetje door de zenuwen hebt laten lopen. Leuk verhaal voor later. Vertel hem als het zo uitkomt ook dat je daarna in je broek plaste, dat maakt het verhaal nog leuker. Wanneer stoppen jullie met het geheim? Hopelijk is er geen echt vervelende reden om het geheim te houden en is hij ongeveer even oud en doen jullie het veilig.

  20 jaar
  16 dagen geleden
 • Bij mij gisteravond ook door het voetbal maar heel anders. Ik was bij mijn nog geheime vriendje omdat zijn ouders ergens naar het voetbal waren kijken. Dat zou tot tegen elf uur duren maar ineens om 10 uur stopte hun auto en ik snel aankleden en door de achterdeur weg. Naar huis , maar ik moest zoals altijd na seks piesen als een gieter en liep al gauw het in mijn broek te doen. Ik had gezegd dat ik bij een vriendin was dus heb gezegd dat ik vergeten had daar te plassen. Ze geloofden me wel maar vonden het heel kleuterachtig. Nou ja.
  Ik weet niet of ik het mijn vriendje ga vertellen. Ik denk maar niet, maar hij zou er heel erg om lachen, maar ik schaam me zo.

  15 jaar
  16 dagen geleden
 • Mensen in je buurt vinden het alleen vervelend als je stinkt en er niks aan doet, ik heb zoveel dingen gedaan die niet zoo handig waren. Ik had er bijvoorbeeld op scholen vaak last van. Dan lekte ik flink in mijn broek en eigenlijk wilde ik dan naar huis om te douchen omdat ik me vies voelde maar dat zou school zien als spijbelen en ik wilde mijn lessen niet missen dus liet ik het opdrogen waardoor ik de rest van de dag niet fris was en ik het zelf rook. Op een gegeven moment wist ik eigenlijk dat ik hiervoor naar de dokter moest maar dan zou ik het label incontinent krijgen hoorde ik. Maar dat wilde ik niet want dan was ik officieel voor het eerst gehandicapt. Dus deed ik of het niet zoo was. Toch gedaan op me 12e en ja de dokter kwam tot de conclusie incontinent. En kreeg ik voor het eerst de optie om grote pampers te dragen. Waardoor ik voor het eerst echt een schooldag echt 8 uur lang me droog voelde zonder lastige geurtjes.

  17 jaar
  19 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Online zelfhulptraining - Wie ben ik?

Weet jij wie je bent? In deze online training leer je hoe jij denkt, doet en voelt. Wat is jouw identiteit?

Lees meer over Online zelfhulptraining - Wie ben ik?
Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Vriendschap

Vriendschap

Wil je graag andere jongeren ontmoeten, maar vind je dat lastig? Geef je leven een sociale boost, kijk eens op join-us.nu!

Lees meer over Vriendschap

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten