Skip to content
137 reacties
12076 weergaves

Wat vertel jij echt niet aan je ouders?

Ik woon sinds een maand zelfstandig, maar ik kom hier heel veel topics tegen waar jongens en meiden dingen voor hun ouders verbergen. Ik deed dat maar weinig. Goed masturberen had ik het niet over maar wisten ze uiteraard wel en dat gold ook voor seks met vriendje die om 8 uur kwam en om 1 uur naar huis ging en later bleef slapen. Maar drank, drugs (eenmalig), broekplasongelukje (tweemaal), stommiteiten op geldgebied (heel veel), speeltje dat thuiskwam, porno kijken dat zijn allemaal dingen waarover velen wel moeilijk doen. Nu weet ik moeilijk komt van twee kanten en mijn ouders drinken ook, hadden hasj gebruikt, kijken wel een erotische films, maar de vraag is wat moeten jullie verbergen aan eerlijk hoe komt dat.

20 jaar
3 jaren geleden

137 Reacties

  • J18, het lijkt alsof er bij jou dagelijks nieuwe ontwikkelingen zijn en het slingert alle kanten op. Ik weet niet hoe het bij jou is maar ik zou er gillend gek van worden en een middag of avond in de hoek nodig hebben om te kalmeren en tot mezelf te komen. Het lijkt mij dat jij ook eerst eens tot rust moet komen voor je jezelf weer ergens in stort. Dat zal betekenen dat je banden definitief zal moeten verbreken en van sommige dingen waarvan je dacht dat ze bij je pasten afscheid zult moeten nemen. Soms is fantasie nu eenmaal een stuk mooier dan de echte wereld.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje 20. Heb mijn mening bijgesteld. Met die begeleider gepraat en eigenlijk had hij helemaal geen belangstelling voor die derde jongen en was hij ook wel klaar met mijn vriend. En ik ook wel. Daar kwam bij dat we die begeleiding wat toch voor ons meer een soort spel was niet serieus meer was. Animo was verdwenen.

    Hij bekende dat hij me meer als vriend zag en een relatie wel zag zitten, en ik ook wel, had al een tijdje gevoelens voor hem.

    Vandaar we besloten hebben om met jongen 18 te stoppen en die derde jongen niet toe te laten .


    Jongen 18 moet maar bekijken wat hij wil. Voor mij houdt het op, ook dit is hier mijn laatste reactie.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje 20 je hebt gelijk, ben er door mijn vriend en die begeleider uitgezet.
    Toen wou hij wel weer vrienden worden maar geen relatie.
    Gisteravond was ik bij die begeleider en hem. Dacht , ga toch maar.
    Maar erg vriendelijk werd ik niet ontvangen.
    Die derde jongen willen ze niet ontmoeten, ondanks hij eerst wel wou en ik hem dit mocht mailen. Nu, weer niet. En die begeleider had ook geen zin om met me door te gaan, wel met mijn ex vriend dus. Tot mijn verrassing en verbazing vertelden ze me dat hij geen begeleider meer was maar dat ze nu een relatie hadden. Die lat relatie van die begeleider werkte niet.
    Die zag ik ook nooit vraag me af of het wel een relatie was.
    Nu, is het leeftijdsverschil tussen hun niet zo groot, of niet extreem. Maar zijn ouders waren het er ook mee eens en vonden hem beter als mij voor hun zoon.
    Heb die derde jongen in Duitsland gebeld , vond het ergens jammer maar ergens ook niet, hij zegt dat ik nog steeds de jongen ben waar hij op valt, en dat ik echt moet stoppen met die anderen, het klikt gewoon niet echt. Voorlopig even geen vaste relatie maar wil wel vriendschap met hem en we spreken binnenkort af om elkaar te ontmoeten, bij hem thuis ben ik welkom zegt hij.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • J18, je hebt het over jullie begeleider maar je was er toch door hem uit gezet? Inmiddels al 2 keer als ik het goed gevolgd heb. In zo'n geval zou het toch mijn eer te na zijn om dan nogmaals contact te zoeken. Iedere keer gaat het even goed waarna er weer iets gebeurt zodat het weer mis is. Het lijkt soms wel een soapserie en misschien is het dat ook wel.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb die derde jongen gemaild, was het wel met me eens dat hij ook fout was, en vooral tegen mijn vriend nog. Vond het nog niet zo'n gek plan om excuses aan te bieden en ook dat hij straf verdiend had. Wilde graag daarom ook met onze begeleider praten, en hij was verrast dat het uit was tussen ons. Vanmorgen al weer een mail of hij eens langs mocht komen en hij wist zeker dat hij mijn vriend wilde zijn.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • Reageer toch even. We hebben ons onvolwassen gedragen. Had er gelijk iets van moeten zeggen toen die derde jongen zo kleefde aan mijn vriend. Inplaats stil te zwijgen en er niet over praten met hem, wel aan mijn begeleider. We blijven vrienden dat wel maar geen relatie meer. Zelf vind ik ook dat we straf verdiend hebben, met jongen 22 en meisje 20 eens.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Onvolwassen gedrag jongen 18 en 19. Jongen 18 kijk uit voor die derde jongen, wil je inpalmen en vervolgens ben jij het slachtoffer van iets wat je niet wilt. Je kent hem niet. Hij ontmoet vast wel meer jongens met wie hij flirt. Verstandig om toch jullie relatie te stoppen, maar blijf wel vrienden en ga samen nog even door met de begeleiding. Jullie hebben je alle twee als pubers gedragen, jullie hebben in mijn ogen gewoon een pak op jullie kont verdiend. Gewoon kerel zijn nu dit hebben jullie verdiend. Zelf kon ik altijd een pak gezonde billenkoek waarderen, niets mis mee.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • J18, ik wil toch nog even een paar puntjes aanstippen. Heb je erover nagedacht dat vriend 3 misschien niet zulke zuivere bedoelingen heeft als het lijkt? Het zou kunnen dat hij probeert je binnen te halen voor minder nette foto's en filmpjes. Niet gezegd dat het zo is, maar je zou verstrikt kunnen raken in een wereld waar je niet wilt zijn. Dan kijk ik ook met een schuin oog naar de begeleider. Hij hoort geen partij te kiezen, maar naar jullie allebei te luisteren. Daarna kan hij dan eventueel de schuld bij 1 van jullie, of allebei, neerleggen en maatregelen nemen. Net zoals mijn zusje en ik weleens tegelijk in de hoek hebben moeten staan toen we ruzie hadden.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje 20 ergens heb je gelijk. Die derde vriend afwijzen, zal eerlijk zijn, eigenlijk vond ik het wel leuk want voel toch een soort aantrekkingskracht naar hem. Heb mijn vriend toch weer gemaild en dit ook eerlijk verteld. Hij begreep het wel maar wil geen relatie meer wat ik dus wel begrijp.

    Wel wil hij wel graag dat we toch vrienden blijven en samen toch die begeleiding accepteren, waar we alle twee baat bij hebben.
    Maar zal eerlijk zijn de grootste schuld ligt bij mij.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • We zijn zo te zien weer terug bij af j18. En als ik jouw verhaal lees zijn jullie daaraan allemaal schuldig. Die derde jongen mag natuurlijk nooit een poging doen voor jou waar je vriend bij is. Jij had dat direct af moeten wijzen, nog erger, er nooit met je vriend heen moeten gaan, want ik denk dat hij daar nog helemaal niet aan toe was. Je vriend moet niet zo jaloers zijn en zich tegen jou uitspreken en niet tegen die begeleider. En die had geen partij mogen kiezen maar naar jullie allebei moeten luisteren. Dus ik zou zeggen allemaal billenkoek, of misschien liever nog in de hoek staan en dan elkaar excuses aanbieden.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisje 20, alles is soms moeilijk te begrijpen, ook wat we beleven wat anderen niet helemaal zullen begrijpen. Al vinden we zelf deze vorm van begeleiding vrij normaal voor ons als stoere jongens.
    Nu afgelopen zaterdag zijn mijn vriend en ik naar Duitsland geweest naar dat bedrijf waar ik ruim een jaar geleden die fotosessie heb gedaan.
    Samen enige foto's gemaakt met ook een jongen even zo oud als ik, maar hij werkt daar , en is al vaker model geweest. Al is het een bedrijf dat reclame en allerhande opdrachten uit voert en dit maar een klein onderdeel is. Dit waren foto's voor een homo blad voor fet jungs , voor mannen die interesse hadden voor dikke jongens.
    Nu, had dat blad met die foto's nog niet gezien, nu, wel dus, en heb een paar exemplaren mee gekregen. Tot grote ergernis van mijn vriend. Zal niet in details treden, heb weer enkele foto's laten maken voor een reclame blad met attributen
    Nu, die jongen was weer heel vriendelijk, hij heeft echt ervaring , liet ons enkele clips zien waar hij ook aan mee deed. Vroeg of het iets voor ons was, maar meer op mij gericht, dat was het. Zal eerlijk zijn die jongen valt op mij, vond het jammer dat ik een vriend had, zei dit ook tegen mij, toen we fotosessies deden, en hij dacht veel aan mij, hij wil me als vriend, was echt het type waar hij op viel.
    Ik vond het wel leuk en spannend daar, mooi bedrijf, en ergens voel ik me ook wel tot hem aangetrokken. Mijn vriend leest dit ook, dit mag, want hij was chagrijnig de hele dag, wou ook geen foto's laten maken ineens. Toen we weggingen ja gaf hij die jongen ook geen hand, maar ja onverwacht gaf die jongen mij een knuffel en zei, in het Duits dan dat hij me niet zomaar opgaf. Onderweg in de auto , vriend heeft een rijbewijs zei hij geen woord, alleen moest niet wagen dit aan zijn ouders te vertellen, en mocht nooit dat tijdschrift met die foto's laten zien. Ik kan nooit lang stiekem zijn of zwijgen, toen we thuis kwamen bij mijn moeder, zei ik toch maar waar we geweest waren, en heb haar toch dat tijdschrift laten zien. Nu, ze zei dat ze ergens wel iets door had, want had toen de eerste keer een grote poster gekregen waar ik samen met die jongen op stond, wel naakt, maar niets zichtbaars, zei gewoon dat ik tijdens de vakantie dit had laten maken. Was ook nog grotendeels waar want het was tijdens de vakantie met vrienden.
    Nu, ergens vond ze het wel leuk, was niet geschokt , weet dat ik jongens val, en begreep ook wel dat ik enigszins trots was dat er belangstelling was voor stevige knapen zoals ik. Dat dit me zelfvertrouwen gaf. Nu, gistermiddag bij mijn begeleider , vriend was er ook, die was kwaad dat ik dit gedaan had. Vond het ordinair, wou die foto's absoluut niet zien, en mijn vriend twijfelde nu of hij nog wel verder wou met mij, want het was hem op gevallen dat ik toch wel interesse had in ook die andere jongen. En hij had zoiets dat hij onze vriendschap niet meer zo zag zitten. En die begeleider kon dit begrijpen en koos zijn partij zei hij. Nu, heb dus weer gekapt, of eigenlijk hebben ze mij gedumpt, heb gezegd dat ik niet weer kwam, en het maar over moest zijn. Voel me ergens wel vrij nu, het was wel een leuke jongen maar het bleef afstandelijk, zijn ouders heb ik nooit gezien, hij vond het nog te vroeg om al kennis te maken, maar hij kwam wel bij mij thuis. Maar mij wilde hij nog niet aan zijn familie voor stellen. Laat het even op zijn loop, zie wel.

    18 jaar
    1 jaar geleden
  • J18 en 19, ik denk dat ik jullie wel begrijp. Hooguit is het voor mij wat lastig voor te stellen dat je het zo beleeft, maar dat zullen jullie ongetwijfeld ook met mij hebben. Maar wat we gemeen hebben is dat we allemaal op een bepaalde manier genoegen halen uit het krijgen of hebben van straf. Dus ondanks grote verschillen in wat en hoe het gebeurt toch een beetje hetzelfde.

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik wilde niet zeggen dat ik verkering heb maar mijn moeders wist het al en ik had niks gezegd.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 20, zijn altijd benieuwd naar reacties van anderen, ook van jou, andere reacties ook welkom, zoals van jongen 21. groet jongen 18 en 19.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J19, met de laatste post van jouw vriend werd me al veel duidelijk en met jouw verhaal nog meer. Zoals ik al heb gezegd moeten jullie vooral doen waar je je goed bij voelt. Ik heb er dan ook geen oordeel over. Zeker omdat ik zelf ook niet alledaagse dingen doe en meemaak. En dus ook straf krijg, al gaat dat anders dan bij jullie. Als jullie daar nog meer over willen weten zeggen jullie het maar.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi meisje 20, je zegt dat je mijn vriend van 18 dus niet begrijpt. Wat wil je weten. Soms is niet alles uit te leggen, vooral als het om gevoelens gaat. Tussen mijn vriend en ik , of ons dan, gaat het niet om seks als het om die andere jongen gaat die ons begeleiding geeft. Een begeleiding waar je niet gauw met anderen over praat. zelfs niet met ouders die het totaal niet begrijpen, vooral als het moderne ouders betreft.

    Allereerst bestaat er tussen ons drie een click, een soort aantrekkingskracht. Zijn aanpak roept bij ons spanning, stoerheid, en enige onderdanigheid op, met een functie als gedrag corrigeren, en als stimulans , kan van alles zijn.

    Noem als voorbeeld , wij zijn alle twee nogal stevig gebouwd, al is mijn vriend van 18 dikker, maar hij is breed, maar heeft stevige bovenbenen en armen. Ruim 100 kilo. Ik ook maar ben 5 cm groter dan hij. Dus de verdeling is anders.
    Nu merkte mijn begeleider enige weken terug op dat ik gegroeid was de laatste tijd, af en toe moet ik op de weegschaal van hem, in een sportbroekje dus schoon aan de haak zoals hij het noemt. Nu, de afgelopen tijd nogal wat pilsjes, chips, snackbars, dus had hij goed gezien 3 kilo gegroeid.
    Niet dat hij dit erg vond maar vanwege gezondheid moet ik niet dikker worden eigenlijk, het is zo wel genoeg.

    Gaf hem gelijk, en zei dat ik met 2 weken die kilo's er wel weer af had, mijn vriend zei dat hij me wou steunen en ook mee deed om ook 2 kilo af te vallen.
    Nu, dit was de afspraak, om als stimulans te gebruiken maakten we een afspraak, als het niet lukte dan gingen we akkoord met een afgesproken aantal klappen op onze billen.
    Nu, gisteren op de weegschaal, had het wel verwacht was zelfs nog een halve kilo gegroeid, en mijn vriend was niets afgevallen.

    We schaamden ons een beetje, maar voelden ook de spanning, want we wisten van de afspraak, die even later ook uit gevoerd werd.

    Natuurlijk genoot hij er van, maar ondanks ik baalde dat het me niet gelukt was genoot ik er ook van, het is iets wat bij ons past, al zal niet iedereen dit begrijpen. Het heeft toch een enigszins erotische achtergrond, wat we dan onder jongens romantiek plaatsen, maar weet zeker dat meer jongens dit herkennen. Hoop dat het zo duidelijk is.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 20 ben ik dan zo onduidelijk. ? Snap je niet. Heb al eens aan gegeven dat we het ergens wel een kick vinden om streng aan gepakt te worden. Dit past bij ons. Het bezorgd een soort spanning, het heeft iets erotisch omdat bloot er toch aan te pas komt. Natuurlijk geniet die oudere jongen wel van die begeleiding. Al houdt hij afstand. Voor hem zo zegt hij is het een vorm van dominantie, hij speelt graag de baas, en geniet van onderdanigheid van anderen, of van jongens die het doen omdat ze het stoer vinden. Zelf zegt hij ook wel dat hij geniet van ons, ons echte jongens vind, of zoals mijn vriend zegt, dat hij geniet van straf geven en hij geniet van straf ontvangen op een manier die niet alledaags is.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J18, ik zal nog 1x proberen je te antwoorden. Om te beginnen, ik heb niets tegen je. Ik ken je niet, kan alleen lezen wat je schrijft en weet niet of je leuk bent of niet. Dan, je hoeft je nergens voor te schamen. Niet voor je uiterlijk en ook niet voor het feit dat je begeleiding hebt gezocht of nieuwsgierig was naar spanking. Jij bent wie je bent en wat een ander daarvan vindt is voor jou niet belangrijk. Alleen maar goed wat je gedaan hebt want zo kom je er achter of het echt bij je past. Je bent ook de enige niet, maar voor veel anderen die het doen heeft het toch een erotische achtergrond. Dat hoeft niet altijd seks te betekenen, het kan ook gewoon een prikkel zijn die je fijn vindt en die niet in de buurt komt van seks. In feite hetzelfde als wanneer ik strip. Ik raak erotisch geprikkeld en geniet daarvan, maar iedereen moet van me af blijven, er is dus geen seks. Maar die prikkel heb ik dus ook als ik straf heb. Is het dan gek dat ik me afvraag of jij ook zoiets hebt? En dan die oudere jongen. Ik kan me niet voorstellen dat hij dit alleen doet om jou en je vriend een plezier te doen. Hij zal daar voor zichzelf ook een reden voor hebben. Weet je daar iets van? Met je antwoorden tot nu toe komt het niet veel verder en dat is wat ik lastig vind.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Vergeten dat mijn reactie voor meisje 20 was, maar zal ze wel begrijpen.
    Ging dus om dat ze moeite had met mijn omschrijving.
    Nogmaals het gaat bij die begeleiding niet echt om seks. Het moet wel functioneel zijn, een reden dus. Niet zomaar voor niets.
    Jongen 21 heb jezelf ook iets van ervaring, fijn dat er ook een jongen reageert, vragen , stel ze gerust, altijd antwoord, geldt voor iedereen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom heb je moeite met mijn omschrijving, probeer zo eerlijk mogelijk te zijn. Dan je zegt als hij er veel genoegen aan beleefd. Dat veel is zo overdreven, het is meer waardering hebben. Maar belangrijker vind ik ook zijn aandacht en vriendschap. Dan veel jongens zoeken geen dikke vriend. Gelukkig heb ik nu een vriend die er juist op valt. En die oudere jongen zocht ook een forse knaap om te begeleiden. Ben gewoon een jongen die stoer wil zijn en soms straf verdiend. Maar geen kinderachtigheid, heb waardering dus voor zijn aan pak. Op internet staat een bekende spanking site . Spanking Central.met allemaal jongens tussen de 18 en 25. Modellen worden ze genoemd, zijn allemaal grotendeels hetero jongens die bij willen verdienen. Maar niet met porno, en ook geen aandacht of kijk op hun piemel. Maar hun billen hebben dus de aandacht, het is een Amerikaanse site dus even te ver voor mijn vriend en mij. Jongens 21 bedankt voor jullie begrip en steun.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten