Skip to content
7 reacties
1273 weergaves

Vader is vies

Ik kwam dus net beneden ik doe de deur open en mijn vader kijkt naar het nieuws met zijn hand in zijn broek mijn mama en broer zijn daar ook maar letten er toch niet op die is echt gewoon supervuil maar dan zeggen ze aan mij dat ik niet moet weggaan als hij daar zit maar het stinkt daar ook altijd want die laat altijd scheten maar echt niet normaal en dan legt die ook zijn voeten op tafel echt raar en soms slaat die op de kont van mijn mama gewoon waar we bij zijn en soms doet die ook zo gewoon vuile dingen en die zegt vuile dingen heeft iemand tips?

13 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • Goed van jou dat jij wel weet wat fatsoenlijk gedrag is. Helaas is het zo dat jij het gedrag van anderen niet kunt veranderen maar voorlopig moet je nog wel samenleven met die mensen. Het beste kun je dat soort dingen negeren en anders ontwijken door in een andere ruimte te gaan zitten. Als ze vragen of er iets mis is, kun je gwn op een normale manier vertellen waar jij je aan stoort maar verwacht niet dat ze gaan veranderen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Op jouw leeftijd irriteer je vaak aan je ouders, ik lees gewoon een beetje ordinaire man maar dat is niet raar ofzo meer een type. Dat verliefd kijken tjah als dat zo is wel zorgelijk maar kan ook in je hoofd zitten want hij kan niks goed doen in jouw ogen lijkt het.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zegt dat het normaal is maar ik heb altijd het gevoel dat die mij volgt en dat die mij probeert boos te maken zodat ik de slechterik lijk maar vorige week ging ik gewoon naar buiten en ik kom naar terug naar binnen en dan kijkt die zo alsof die verlieft is op mij ofzo maar echt niet normaal

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • NEDERLANDS?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hand in de broek doet elke man wel eens. Waarom? Het is warm daar beneden. Net zoals dat vrouwen extreem random in bed bijvoorbeeld even de borsten vast pakken, waarom? Het is warm daar. We doen zonder na te denken het allemaal wel is. Op de reet slaan? Vrouwen doen dit ook bij hun man en het zal je verbazen hoeveel haha. Scheten laten zonder na te denken. Tja, wat moet je daar van zeggen. We hebben er geen controlle over en het is niet alsof hij het in een zakje kan doen en dan weg kan gooien in de prullenbak.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon niet de meest nette persoon maar lees geen hele rare dingen waar jij iets aan moet veranderen buiten aangeven dat je het vies vind. Klinkt allemaal beetje tokkie achtig maar dat gaat niet veranderen zo is hij gewoon.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Vertel dit aan je moeder en vraag aan haar dat ze het erg vind om op de kont wordt geslagen als het ja is zullen jullie actie moeten ondernemen

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten