Skip to content
6 reacties
2194 weergaves

Ouders staan naakt op swingersite

Hoi hoi Ik ben gister zo hard geschrokken. Ik was bij een vriendin thuis chillen waar ik al jaren kom. Opeens kwam die moeder met mij praten toen m'n vriendin even ging douchen . Die moeder zei van hoe gaat het met je ouders en ik zei ja goed en ze zei ja okey mooi. Ze zegt ik kreeg van andere ouders te horen dat je ouders met naaktfoto's op swingersite staan voor partner ruil en of bezoeken van erotische clubs , heb je daar weet van . Ik zeg nee helemaal niet maar ik schrok me echt kapot en kon het niet geloven . En ze liet screenshots zien op haar telefoon van iemand die het stuurde en nu weet het halve dorp het zegt ze en schaam me nu kapot. Zijn mijn ouders raar of gek of wat en wat moet ik doen pfffff Ik heb de hele nacht niet geslapen . Ik heb nog een broer van 16 die weet nog niks maar weet nu dat die zogenaamde visites van hun bij vrienden gewoon bezoekjes zijn aan erotische clubs en partnerruil doen. Mijn ouders zijn verder zeer lieve mensen staan dag en nacht voor ons klaar maar hebben een dubbelleven vind ik . M'n moeder en vader neuken gewoon met anderen omg ik word gek als ik het zo schrijf. Zijn er meer kinderen van ouders die dit doen of wat . Ik weet het niet meer ??

14 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Een ander heeft niets te maken met het sexleven van je ouders zolang het gaat om genieten van elkaar met anderen erbij.
    Dat ze jou confronteren met wat je ouders doen is laag en laf.
    Jij hoeft je toch niet te verantwoorden over wat je ouders doen?
    Wil wedden dat de moeder van de vriendin een jaloers kreng is waarvan de man niet meer stijf word ofzo. Wat een stom en naar volk. Vraag de moeder maar eens of ze enkel opgewonden raakt van fantasieën over anderen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Jeetje m14, ik snap dat je schrikt als je zoiets te horen krijgt. Maar w8 ff he. Jouw ouders, zijn dat figuren zonder enige emoties of verlangens? Nee toch? Het zijn mensen. Ik weet 100% zeker dat jezelf ook seksuele fantasieen en goevoelens hebt die je niet snel met anderen zal delen. Maar ja, het zijn je ouders he? Is dat zo erg dan? Hoe is je relatie met je ouders? Vertel wat je hebt gehoord. Is dat een idee?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M14, ik reageer toch nog even. Waar ik op doelde was vooral het feit dat het verhaal van je ouders rond gaat. Iemand moet daarmee zijn begonnen en er dus achter gekomen zijn. Dat lukt alleen als je heel gericht op zoek bent. Profielen en foto's komen niet zomaar naar boven in een zoekmachine. Dus heeft die persoon waarschijnlijk zelf ook die site bezocht. En daarmee ook wat te verbergen. Dan is het vrij dom om wat je hebt gezien met anderen te delen. Dat is die moeder van je vriendin ook door jou er in te betrekken. Ik vind je ouders veel minder te verwijten. Die hebben een bepaalde behoefte die je misschien raar vindt maar ze bedriegen elkaar er tenminste niet mee. Ik vind het ook niks maar als ze zo gelukkig zijn doen ze er ook niemand kwaad mee. Je zegt zelf dat het prima ouders zijn. Dat verandert niet nu je dat van ze weet. Het is dus helemaal niet nodig om daarom nu met een scheef oog naar ze te kijken. En ze er mee confronteren zou ik ook niet doen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi M18 bedankt voor je verhaal. Als je goed opgelet had had ik geschreven dat die moeder van een vriendin van mij ze van een ander doorgestuurd heeft gekregen want die dingen gaan dus vlug rond en dat ik m'n ouders naakt gezien heb dat is niet waar ik van schrok ik heb ze wel is vaker naakt gezien etc . Het is mij meer om het idee dat ze dat doen etc en ik niet het beeld van ze heb dat m'n ouders zulke type mensen zijn . Ik heb heel veel respect voor ze en de zorgen goed voor ons maar ik weet niet ik vind het niks en niemand praat erover alleen onderling zo blijkt en ze kijken nu toch en ook ik kijk anders tegen ze aan . Maar nogmaals bedankt voor je mening maar fake is deze story niet . Hele fijne feestdagen M18

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat jouw ouders uitspoken moeten ze helemaal zelf weten zolang ze anderen er niet mee lastig vallen. Ik vind de vrouw die jou de foto’s heeft laten zien een dom wijf want jij kunt niets met die info. Dat mag je haar ook gewoon kei hard in haar gezicht zeggen. Mensen zijn hypocriet met een vingertje wijzen naar anderen terwijl ze zelf veel erger zijn. De roddel komt vanzelf bij jouw ouders terecht dan moeten zij maar kijken wat ze doen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Na je verhaal 2 keer te hebben gelezen vraag ik me toch af of het wel helemaal op waarheid berust. Want hoe kan iemand weten dat jouw ouders daar staan? Alleen door zelf ook op die site te kijken. Profielen en foto's zijn op de meeste sites voldoende afgeschermd zodat een zoekmachine ze niet toont. En als je zelf op zo'n site komt zou je dan aan anderen gaan vertellen wat je daar gezien hebt? Niet toch? En al helemaal niet als het een dorpsschandaal wordt. En dan nog, als volwassene laat je zulke dingen niet zien aan een meisje van 14. Die staat daar buiten, kan er ook niet veel mee. Maar ondanks dat je verhaal niet klopt: het is niet jouw probleem. Je ouders kunnen in hun vrije tijd doen wat ze willen en als ze hier samen gelukkig van worden is het prima. Beter dan dat de één de ander bedriegt. Je hoeft je dus niet te schamen want jij hebt niets gedaan. Vraag je hooguit af hoe de informatie, kloppend of vals, de wereld in is gekomen.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten