Skip to content
4 reacties
850 weergaves

Moeder dochter dag

Dus mijn mama werkt heel hard en mijn papa ook maar in de vakantie hebben ze een paar weken vrij en een week op vakantie en de andere zijn vrij ik zou graag een moeder dochter dagje maken dat er elk jaar is en een vader dochter dag maar ik weet niet hoe ik dat moet zeggen en mijn zus (14) gaat sowieso vragen over wat het ging en dan gaat ze mij waarschijnlijk nadoen dat wil ik niet ik wil gewoon wat tijd voor met mijn ouders hebben jullie ook zulke dagen?

12 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Meisje 17 wat is het erg dat je moeder dat heeft moeten memaken nog veel succes en ik wens je het beste graag gedaan trouwens

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap niet dat mijn reactie 2x is geplaatst maar, het begon met Corona klachten, dus benauwdheid, hoesten, kortademigheid etc. Coronatest gedaan, was negatief. De maandag daarop naar de huisarts gegaan, die heeft uitgelegd dat Corona vooral moeheid geeft, dus daarom was het negatief. De huisarts heeft bloeddruk gemeten, was redelijk hoog wel, maar niet ongezond hoog. En naar hartslag geluisterd, daar zat een versnelling in. Toen was ze doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar moest ze bloed gaan prikken voor allerlei tekorten en ziektes. En een ECG-scan laten maken (hartfilmpje). Toen bleek het dat ze een hartslag had van 170 bpm (normaal is tussen de 60 en 100 in rust) dus dat is veel ste hoog. Daarvoor moest ze een paar dagen blijven. Ze hield vocht vast achter haar hart, en daarom was het versneld. Ze heeft een paar nachten moeten blijven met medicijnen om het vocht af te laten voeren.
    Het gaat beter met haar, in oktober heeft ze controle. Wat lief dat je het vroeg :)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17 wat erg wat er is gebeurd met je moeder en bedankt voor de reactie ;)

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik probeer iedere dag van mijn ouders te genieten. 2 maanden geleden heeft mijn moeder in het ziekenhuis gelegen, en sindsdien ben ik m’n beide ouders beter gaan waarderen, en ik heb meer respect voor ze. Ik zorg gewoon dat het iedere dag weer gezellig is. Ik heb dingen die ik met m’n beide ouders doe en ik doe dingen specifiek met m’n vader of moeder.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten