Skip to content
5 reacties
2442 weergaves

Betrapt door mijn moeder

Ik heb al een tijdje iets met een meisje uit de buurt. We weten zelf nog niet wat het wordt, en onze ouders weten nog helemaal van niets. Mijn moeder tot gistermiddag. Mijn vader moest werken, mijn moeder deed boodschappen, dus hadden we wel even tijd. Maar we waren zo met elkaar bezig dat we de tijd vergaten. Ineens stond mijn moeder in mijn kamer. "Ooo sorry hoor"... Wij schaamden bons dood. We gingen ons aankleden en zij ging naar huis, ik stilletjes de woonkamer in. Mijn moeder zei niets, ik ook niet. Later begon ze te praten of er niets gebeurd was. Wij schamen ons nog steeds en ik weet niet wat ik tegen mijn moeder moet zeggen. Mijn vriendin en ik hebben wel tegen elkaar gezegd dat we hierdoor niet gaan stoppen en dat het misschien beter is om uit de kast te komen. Verliefd op elkaar? Ja dat denken we wel. Maar dit is voor ons de eerste keer dat we dat zijn. Ik wil best met mijn moeder praten. Maar weet niet hoe ik moet beginnen. Of moet ik wachten tot zij er over begint?

15 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • we ware in de middagpauze op zondag naar bed gegaan
    om te rusten uit eindelijk kwam het tot vrijen,best dat we naast elkaar lagen toen plots haar moeder binnen kwam,die zei och pardon jullie zijn aan het rusten?wwij reageerden niet!
    de andere keer was ook zo begonnen en waren we bezig op zijn hondjes toen ze binnen kwam, niet gereageerd daar mijn vriendin aan het kreunen was. ze zei niks en ging weg
    tot we beneden kwamen kregen we een uitbrander van je welste,ze zei dat het geen seks kot was , we zijn er op ingegaan en zegden dat ze ook zijn jong geweest .
    ze moest toegeven en geeft er nooit iets van gezegd en is nooit meer binnen gekomen!!!we hadden toch onze slag thuis gehaald.we waren toch al 17/18 jaar zou zeggen jaat jullie niet doen .succes

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat fijn dat het zo verlopen is, en respect voor je moeder ook dat ze zo begripvol is. Dat je betrapt bent was natuurlijk wel awkward, maar nu zul je erom kunnen lachen, In ieder geval, wees zuinig op zo'n moeder, en have fun met je vriendin.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi, hier ts. Heb gisteren met mijn moeder gepraat. Ze begon er zelf over. Ze zei dat het haar spijt dat ze onverwacht in mijn kamer kwam. Ik zei dat ze ook heel erg schrok. Jaa dat deed ze zeker. Maar ze had het wel verwacht dat ik op meisjes val. En er zijn wel andere meiden die ze liever niet bij mij had gezien. Ze vindt mijn meisje een mooie en lieve meid, zei ze. Het was open en goed met haar te praten. Ze laat ons vrij in wat we doen en willen.we bepalen zelf wanneer we uit de kast komen. Vanmiddag was mijn vriendin er weer en mijn moeder zei tegen haar ook nog sorry en dat ze zich niet hoeft te schamen. Toen we in mijn kamer gingen zoenen en van elkaar genieten voelde het heel anders. Vrijer, niet op je hoede hoeven zijn. Voel me weer een stuk beter dan zaterdag

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik denk dat de situatie voor je moeder net zo awkward voelde als voor jou. Je moeder was waarschijnlijk overdonderd toen ze jou zo aantrof en wistt zich ook heen houding te geven. Maar hoe ze er ook over denkt (positief of negatief), het siert je moeder in ieder geval dat ze jou op dat moment in je waarde heeft gelaten en het niet meteen heeft afgekeurt. Als je met je moeder erover wil praten, kun je het best een goed moment afwachten, waarbij je allebei de tijd hebt om in alle openheid te praten, en zonder dat jullie gestoord worden door anderen, Realiseer je ook dat veel jongeren weleens wat experimenteren met iemand van het eigen geslacht, en dat ze later toch uiteindelijk gewoon hetero blijken te zijn. Of dat bij jouw ook het geval is zal de tijd moeten leren. Maar hoe dan ook, het is geen schande om te zijn wie je bent. Succes !

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja das kut! Je moeder weet nu dat je het met een meisje doet en daar zal zijn ook vragen over hebben. Zij is zich, net als jullie natuurlijk ook kapot geschrokken en zal zich misschien tegenover jullie ook wel schamen. Misschien kun je tegen je moeder over je vriendin beginnen, bijvoorbeeld wat jullie op school doen of over kleren die zij heeft. Dan begint je moeder misschien over wat zij heeft gezien en moet jij antwoord geven ipv andersom. Succes en wel van je meisje blijven genieten;-)

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten